blueboy je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:43 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:40 pm
blueboy je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:23 pm
Da večeras neko kaže tačan iznos duga poreskoj i da se odmah pokrene akcija prikupljanja sredstava, kakvi su fanatici navijači Želje širom svijeta ja sam siguran da bi 31.12.2022. PU bila podmirena.
Odnos prema navijačima koji su izganjali licencu je očajan (i ovo je blago rečeno).
Jeste, slažem se. Ali opet, navijači mnogo više volje Želju, nego što razmišljaju kakav je prema njima odnos jedne prolazne uprave.
Treba ih pritisnuti da otvore fino karte, dosta se krilo i šaputalo, što je previše, previše je. Pokrenut ćemo opet neku akciju i eto, sve živo animirat do kraja godine, navijače, bivše igrače, trenere, ma sve. Pa jbt sam Džeko ovo može pokriti, to je njemu ko nama kutiju cigara uzeti. Džeko, Šeha, Amir, nek Džeko i Pjanketa uključi, zbog pokojnog Ivice bi podržali i Japanci i Šturm, plus navijači, nije neizvodivo. A uostalom eto Eldin bar može posudbom pogurati ako već neće ući kao investitor. Miske je isto govorio da je htio poslati ponudu u martu, aprilu da uđe u klub sa svojom ekipom ali je odustao da ne bi ugrozio pregovore sa investitorom/ima, pa eto ko mu sad brani da izmiri bar dugove ili uđe u klub kao investitor. Klub posluje pozitivno, vratit ćemo, nek ide pozajmica na 5-10 god, svejedno. Ovo ako nam pred nosom urade, uzmu imovinu, yebo ti nas onda, i ne zaslužujemo bolje. Tek će se onda tražiti odgovorni, godinu dana nas vuku za nos ko levate jbt.