Još vruće glave pišem. Baš je dobar onaj naslov sa SSBa. ne hvaleći taj portal,od dominacije do očaja i jedva da bod izvučeš. Po mom mišljenju,Amoah,Hodža,Gala i Coca su odigrali ono šta se traži od igrača,a to je da igraš fudbal,a ne šah! Trčiš,padneš na glavu,ustaneš,kližeš,pa i udaraš,sve. Ostalo,iskreno neki igrači su i upitni za niže lige. Idemo redom, svjesni smo da nam je lijeva strana dibidus kritična što se tiče bekova,Malić/Vego,večeras je Malić pokazao i što. Desna nekako i gura sa Galićem koji je pogin'o trčeći. Sredina?! Ako nema Hodže na sredini,mi ili gubimo,ili jedva bod izvučemo. Što? Zato što momak uzima ama baš svaki duel,i jedini se mogao hrvati sa Bobanom (šta veli onaj ovdje 34 godine?! 🥴,a momak brašno ubio večeras u stoperima). Napada nemamo,zamjene nemamo,trenera sa nekom vizijom i znanjem nemamo (iako sma još uz Edisa),ali je ograničen,i sa onim izmjenama ja vam se kunem u šta želite da neki igrači nisu znali šta igraju. Pogotovo Amoah. Ljudi pa ono je bilo bolno za oči gledati. Benderova reakcija? Evo ja se ne sjećam dugo,ili nikako da je onakvu golman glupost napravio. Ali šta je tražio od sudije,maše nešto rukama,grana?! Nakon prvog driblinga,mogao je izbaciti loptu. Puno bodova smo prosuli protiv ekipa gdje si MORAO uzeti te bodove. U slučaju da ne dođe nova krv,posebno bekovi i napadači,mislim da se nemamo čemu nadati. Žao mi je Manijaka,jer su im se u*rali u čejf i što se tiče navijača tu smo stavili ljestvicu da su drugi daleko ispod nas. Bravo,bravo i bravo! Malo obratite pažnju na njegovu izjavu (Mulalića) o platama (kao da li pita neko imajul' plate,raja hoće da daš najbolje),o Subašiću i Meki. Ima nešto iza ovoga,i samo se nadam dobrom za klub,jer to Željo zaslužuje,to navijači zaslužuju koji u regionu stoje visoko i uz rame sa klubovima koji igrače prodaju po 10 mil.,iza kojih države stoje,itd. E valja večeras zaspat...