I Cocalic. Jebeni doktor.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 9:01 pmManijaci opet izdominirali i to je sve vrijedno spomena sa nase strane veceras.
I Cocalic. Jebeni doktor.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 9:01 pmManijaci opet izdominirali i to je sve vrijedno spomena sa nase strane veceras.
Koliko smo jadni, govori činjenica da moliš da ti igra jedan Haračić.Masinovodja je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 8:53 pmSta smo mi bogu zgrijesili sa ovim "napadacima"...
Sta bolan on da uci? Jesmo li sigurni da zna abecedu bez zastajkivanja? Izuzetno glup i bezobrazan u 46. godini a mi treba da ga trpimo i cekamo da ga carobna vila pretvori u genija? Noga, korpa, metla.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 9:03 pmKoliko smo jadni, govori činjenica da moliš da ti igra jedan Haračić.Masinovodja je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 8:53 pmSta smo mi bogu zgrijesili sa ovim "napadacima"...
Amoahu dati priliku da se spremi na zimu, ali ovo do sada je odron. Pa čovječe promašio si nevjerovatnu šansu. Tih 10 minuta smo bili donekle ravnopravni, poslije toga slobodan pad. Niko ništa nije uradio.
Edise, nemoj bit tvrdograv. Nauči nešto iz ovog. Molim te kao brata.
Slazem se. I Bendera bih tu stavio, da nije Kosoric skrenuo loptu, ne bi ga ovi dali veceras.fcz je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 9:02 pmI Cocalic. Jebeni doktor.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 9:01 pmManijaci opet izdominirali i to je sve vrijedno spomena sa nase strane veceras.
Doci ce dosta raje zbog gostujuceg trenera.
Pa neće otići, zato je bolje da se popravi i proba izbiti ove mušice iz glave.fcz je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 9:08 pmSta bolan on da uci? Jesmo li sigurni da zna abecedu bez zastajkivanja? Izuzetno glup i bezobrazan u 46. godini a mi treba da ga trpimo i cekamo da ga carobna vila pretvori u genija? Noga, korpa, metla.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 9:03 pmKoliko smo jadni, govori činjenica da moliš da ti igra jedan Haračić.Masinovodja je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 8:53 pmSta smo mi bogu zgrijesili sa ovim "napadacima"...
Amoahu dati priliku da se spremi na zimu, ali ovo do sada je odron. Pa čovječe promašio si nevjerovatnu šansu. Tih 10 minuta smo bili donekle ravnopravni, poslije toga slobodan pad. Niko ništa nije uradio.
Edise, nemoj bit tvrdograv. Nauči nešto iz ovog. Molim te kao brata.
Sve to stoji, ali i sa takvim igrama Siroki i Zrinjski odnesose bod(ove) sa Grbavice. Siroki je bio dovoljno smiren da i u 90+ organizuje napad, napravi polupriliku dok mi danas nismo apsolutno nista uradili. Tim ekipama prodju i takve frljoke, ali ljudi opet pokazu neku igru i organizaciju napada. Mi smo veceras nesto uradili u prvih 15-20 minuta i to je to, ostatak nas Siroki nadigrao u potpunosti.Ujko je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 9:19 pmHajde malo, da spustimo loptu i smanjimo dozivljaj...Bilo je lose, ne kazem, ali ni Siroki nije
izdominirao, bas kao sto nije ni Zrinjski na Grbavici. Imamo 13 igraca u rosteru, pitanje je
bilo vremena kada cemo poceti placati cijenu za to, sto zbog povreda, sto zbog kartona. U
situaciji smo da nam i direktor mora igrati, jos samo da Pekic danas- sutra zaigra stopera i
to bi bilo realno stanje. Vidjelo se koliko je Hodzic danas nedostajao i koliko smo nemocni da
zamijenimo bilo kojeg igraca koji ne moze igrati. Eto, Siroki preuzima vrh tabele, Zrinjski opet
dolazi na stare grane prekucavanja lige, ali, barem, po meni nisu bas kvalitetom previse odmakli,
barem sto se tice onoga sto su pokazali protiv nas. Isto vazi i za ostale konkurente - Borac, Sarajevo,
Tuzla...Ima jos puno da se igra, bice jos pobjeda i poraza, gore glavu.
Ti druze racunas igru Zrinjskog protiv nas i to samo 2 dana nakon sto su razmontirali Sirokog, pa dosli na Grbavicu.Nemoj efekta ruzicastih naocala, molim te.Da smo mi bili u njihovoj situaciji i dosli u onakav ambijent, poslije jos jednog derbija, primili bi tricu za poluvrijeme.Dakle, Zrinja je stepenicu iznad ove lige.Ujko je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 9:19 pmHajde malo, da spustimo loptu i smanjimo dozivljaj...Bilo je lose, ne kazem, ali ni Siroki nije
izdominirao, bas kao sto nije ni Zrinjski na Grbavici. Imamo 13 igraca u rosteru, pitanje je
bilo vremena kada cemo poceti placati cijenu za to, sto zbog povreda, sto zbog kartona. U
situaciji smo da nam i direktor mora igrati, jos samo da Pekic danas- sutra zaigra stopera i
to bi bilo realno stanje. Vidjelo se koliko je Hodzic danas nedostajao i koliko smo nemocni da
zamijenimo bilo kojeg igraca koji ne moze igrati. Eto, Siroki preuzima vrh tabele, Zrinjski opet
dolazi na stare grane prekucavanja lige, ali, barem, po meni nisu bas kvalitetom previse odmakli,
barem sto se tice onoga sto su pokazali protiv nas. Isto vazi i za ostale konkurente - Borac, Sarajevo,
Tuzla...Ima jos puno da se igra, bice jos pobjeda i poraza, gore glavu.