Najgori na terenu Kosorić i Ibrišimbegović. Nikad nije znao suditi, da mu nije baba nebi sudio ni u kantonu.
Najgori na terenu Kosorić i Ibrišimbegović. Nikad nije znao suditi, da mu nije baba nebi sudio ni u kantonu.
Pa brate nece Zukanovica da dovedu da Aco na klupi ne zavrsi.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:13 pmDo kad li ćemo kuburit s ovim Acom, pod hitno na klupu, Drina mora igrati !
Sto da ga dovodi ako mu nije jaran?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:14 pmPa brate nece Zukanovica da dovedu da Aco na klupi ne zavrsi.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:13 pmDo kad li ćemo kuburit s ovim Acom, pod hitno na klupu, Drina mora igrati !
Cuj stila ne valja ovu utakmicu hahahah. Pa jel spojio gasala sa jebenim golom, trci, nudi se, par perfeknih paseva i stila samo po noci moze igrat jel. PA VIDI MEKICA, vidi Ace. Od svih igraca stila je najmanji problem.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:11 pmŠtila haman samo po noći može igrati.
Za ove očigledne ofsajde bih kažnjavao glupane i onog ko šalje loptu i onog što je zaspao. Pa imaš dulum terena ispred sebe i ti se upecaš u ofsajd.
To tvrde ljudi koji su zadnju utakmicu i gledali dok je Kvesic igrao u Zelji.
Ne krije se Sablja na terenu, nego Mekic. Dosad napamet znam, kad Cocalic primi loptu da prvo rukama pokazuje gdje onaj da se otvori, a ne da stoji iza napadaca da moze primiti loptu, pa se onda iznervira i posalje loptu na krilo, jer je Mekic ne uzima.
Štila trči i nudi se?Zaki87 je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:21 pmCuj stila ne valja ovu utakmicu hahahah. Pa jel spojio gasala sa jebenim golom, trci, nudi se, par perfeknih paseva i stila samo po noci moze igrat jel. PA VIDI MEKICA, vidi Ace. Od svih igraca stila je najmanji problem.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:11 pmŠtila haman samo po noći može igrati.
Za ove očigledne ofsajde bih kažnjavao glupane i onog ko šalje loptu i onog što je zaspao. Pa imaš dulum terena ispred sebe i ti se upecaš u ofsajd.
Druze, mislim sa Velez vodi zasluzeno nakon gola, precke i stative. Jedino smo osteceni za 1 na 1 offside. I dalje ne pamtim kad je u nasoj ligi zadnji put dosudjena prednost u tijesnoj offside situaciji. Sudije nemaju autoritet.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:20 pm
Mislim da Velež ne vodi zasluženo ali Bože moj, mi imamo Acu oni nemaju.