Odavno nismo prodali igrača.
Dosta toga fulamo, a i dalje očekujemo i oči su nam na Štiliću, Cocaliću...
Puno veće odgovornosti i ulogu u igri treba imati Armin Hodžić. Momak zna igrati, jak je u duelu, ima dribling odličan za poziciju koju igra.
Santos je pojačanje i raja već očekuje od njega, kao i od Amoaha, a ovaj se zna nositi s pritiskom. Ali ne može se svoditi igra "nabij je honaj na Santosa" jer i drugi gledaju naše utakmice. Ali od sirovine s klupe ništa drugo ne očekujem.
Gasal je momak kojeg treba samo neko usmjeriti, promjena kretnje i dribling u top 3 u ligi. I tu ne očekujem od sirovine puno.
Nepotrebni, čak i u ovom Želji, su mi Beganović i Mekić. Beganović svi znamo koliko ne može. Ipak, Mekić mi je onako enigma lik. Dok brojite Muftiću desni i lijevi korak, pogledajte Mekića malo. Glasi kao šuter: uzme šuteva ko Brajant, većina ih je ispodprosječno. Onaj gol protiv Zrinjskog je malo za nekog ko ispuca toliko lopti. Pas igra: ako mu neko pokrije tamo gdje je htio na prvu dodati, plan B nema. Stane, tapka, ne zna šta će, pa onda počne neke futsal fazone. Kretnja: jučer mu je naš "stručni" pola tekme mahao i granao gdje treba prići. Po meni, i Blagojević onakav je bio bolja opcija od ovog.
Muka mi je ovo sve gledati, jer sam ubijeđen da možemo bolje s ovim što imamo. Čak i par momaka da isprofilišemo i fine pare uzmemo.