Još jedan kiks jer nemamo napadača. I evo 2 godine.
Nama je Semir igrač sa najviše šansi, ali ne ide ga. Vjerovatno nema snage i koncentracije za taj finalni udarac. Sasvim logično.
Jos se ne zna nista.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 10:30 pmStorme mozes li mi odgovoriti na onu moju konstataciju na predhodni post?? Moze i u pp.
Pa kakav je samo imao dribling prije nego je dao loptu Stilicu za asistenciju Santosu. Samo neka nastavi trenirati ovako.vopla je napisao/la: ↑pon avg 01, 2022 5:14 amja samo znam jedno, da mnogo veci klubovi u regionu mastaju o ovoj atmosferi i ovakvoj familiji na tribinama.
Sto se tice utakmice kad hladne glave sad pisem otprilike izgleda ovako:
- od prvog dana nisam mogao shvatiti " Beca i Subasic veliki talenti bla bla", pa ljudi moji oni se povlace po terenu ko prebijene macke jel iko vidi da njihov trk, eksplozivnost i okretnost je za sjesti i plakati.
Gasal odigra lose, pogrijesi ali momak kad povuce loptu i naglo promjeni smjer kretanja tacno vidis da ima ono "nesto" cim pravi razliku.
Dobar karantin za igraca, i ja bih ga ohladio. Od pocetka godine jedino je prvo kolo protiv Veleza bio odlican, poslije sam pisao ovdje da je los, a ljudi napadali.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 01, 2022 10:18 amNemamo mi taj luksuz.
Mi smo davno postali jajare i prelazimo preko mnogih stvari. Tako ce i za ovo biti.
Hvala stormestorm_raider je napisao/la: ↑pon avg 01, 2022 7:56 amJos se ne zna nista.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 10:30 pmStorme mozes li mi odgovoriti na onu moju konstataciju na predhodni post?? Moze i u pp.
Sto vise gledam ovu sliku , sve mi je lik odvratniji, ja bi ga nogirao kako god da okrenes , pa krpicemo se sa Hajdarom i Omarom , nisu bar cuna ko ovaj papaksvraka je napisao/la: ↑pon avg 01, 2022 10:44 amDobar karantin za igraca, i ja bih ga ohladio. Od pocetka godine jedino je prvo kolo protiv Veleza bio odlican, poslije sam pisao ovdje da je los, a ljudi napadali.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 01, 2022 10:18 amNemamo mi taj luksuz.
Mi smo davno postali jajare i prelazimo preko mnogih stvari. Tako ce i za ovo biti.
Treba predložiti da ubace nularicu sa okusom jabuke, ta im je vrhunska, za klasu bolja od običnecala je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 10:11 pmJebi ga, ne dade se usranom to potoka. Steta zbog bas dobre atmosfere na stadionu, ali sami smo sebi krivi. Zadnji napad, njihovo lijevo krilo slobodno skroz i nema naseg igraca u radijusu jedno 5m. Pustili smo im da razigraju napad i popusili foru, sta ces.
Samo se nadam da ovakvi rezultati nece utjecat na posjetu, ali ko ne dodje na iducu domacu zbog ovog rezultata veceras... nabijem ga.
Ona Bavaria nularica puni pogodak danas, Boga pitaj koliko su ih prodali.