Samo reci sta te konkretno interesuje bilmezu
Niko to ne trazi niti treba, al daj malo pristojnosti, samo ih cini nervoznim dernjavom, nije korida.Grbavica je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 7:05 pmInace treneri dostojevskog citiraju za vrijeme utakmiceHare79 je napisao/la:Cisto covjeka stid bude, ne znam da u kantonalnoj toliko urlicu.
Sve u svemu, ugodno iznenadjen igrom, posebno Santosom, onakvu brzinu nismo imali odavno. Ponavljam, jos jedan napadac i brzo desno krilo i mogli bi se sa svima potuc.
Imas u kući roditelje, djecu, ženu pa im se tako obraćaj, mulac
Kome je to rekao nisam cuoSimply Blue je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 6:43 pmEee cuj, on moli Boga da se povrijedi da malo odmori...koji smrad
Ako ima meze, moglo bi malo sira, sudzuke, neke ljute salate...
Zato sto je kiksao protiv Zrinjskog u gostima? Zrinjskog koji je oplodio sve ekipe i sve odbrane sa puno bolji igracima od Drine. Ako se dobro sjecam i Aco je nakon ulaska pogrijesio pa je Bilbija zabio treci gol. Da ne govorim da je i kasnije znao cesto kiksati. Medjutim, ja se slazem da je Aco proslu sezonu odigrao OK, nista bolje a ni losije od toga. S obzirom na njegove godine, trebalo bi gurati Drinu. Nece biti neka razlika gledajuci cijelu sezonu a za buduce ces puno vise dobiti od Drine.
Mogao si iznijeti svoje misljenje uz poneki argument, izgledao bi ozbiljnije i pametnije nego da vrijedjas, ali ok. Ja se necu spustati na taj nivo, ali eto sezona je pred nama pa cemo vidjeti kako ce se Edis pokazati. Nemoj zaboraviti ovu raspravu.mula je napisao/la:Pojma ti nemaš o životu, a ne fudbaluamar92 je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 12:44 pmKlasicni Edis, njemu je plus ovo sa Mufticem jer ne mora “gurati” Drinu ili Becu. Najveca greska ce biti sto Edis nije dobio otkaz na kraju prosle sezone. Ta odluka ce nam usrati ovu sezonu cijelu, a vec smo i Kocevica izgubili zbog njega.Fićo je napisao/la:Muftić - Vego, Cocalić, Kosorić, Galić - Mekić, Hodžić - Santos, Štilić, Subašić - Beganović.
Ovo je jučer uigravano.
Rekao je to dok je Sedad bio na travi, kod linije 16ponosannavas je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 8:27 pmKome je to rekao nisam cuoSimply Blue je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 6:43 pmEee cuj, on moli Boga da se povrijedi da malo odmori...koji smrad