Muftić - Vego, Cocalić, Kosorić, Galić - Mekić, Hodžić - Santos, Štilić, Subašić - Beganović.
Ovo je jučer uigravano.
Klasicni Edis, njemu je plus ovo sa Mufticem jer ne mora “gurati” Drinu ili Becu. Najveca greska ce biti sto Edis nije dobio otkaz na kraju prosle sezone. Ta odluka ce nam usrati ovu sezonu cijelu, a vec smo i Kocevica izgubili zbog njega.Fićo je napisao/la:Muftić - Vego, Cocalić, Kosorić, Galić - Mekić, Hodžić - Santos, Štilić, Subašić - Beganović.
Ovo je jučer uigravano.
Ja baFićo je napisao/la:Kad Edis krene pričati za trenere koji se bore da ostanu koji mjesec i zarade koju platu više.
Jedva doceko da ne izbacuje Kosoricaamar92 je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 12:44 pmKlasicni Edis, njemu je plus ovo sa Mufticem jer ne mora “gurati” Drinu ili Becu. Najveca greska ce biti sto Edis nije dobio otkaz na kraju prosle sezone. Ta odluka ce nam usrati ovu sezonu cijelu, a vec smo i Kocevica izgubili zbog njega.Fićo je napisao/la:Muftić - Vego, Cocalić, Kosorić, Galić - Mekić, Hodžić - Santos, Štilić, Subašić - Beganović.
Ovo je jučer uigravano.
Trebao je naci mjesto i BekricuAsharaK je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 12:50 pmJedva doceko da ne izbacuje Kosoricaamar92 je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 12:44 pmKlasicni Edis, njemu je plus ovo sa Mufticem jer ne mora “gurati” Drinu ili Becu. Najveca greska ce biti sto Edis nije dobio otkaz na kraju prosle sezone. Ta odluka ce nam usrati ovu sezonu cijelu, a vec smo i Kocevica izgubili zbog njega.Fićo je napisao/la:Muftić - Vego, Cocalić, Kosorić, Galić - Mekić, Hodžić - Santos, Štilić, Subašić - Beganović.
Ovo je jučer uigravano.![]()
Ulazi u 55 umjesto Subasica
Sta mislis hoce li doci taj dan da se oproste on i Aco?
Dosta ga vise, godine...red je nekog mladjeg guramo.
Pa ovu sezonu jedan od najboljih igracaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 1:57 pmPrije 5 godina nije bio za Želju, a sad jest kao.
U suštini ne znam što išta pišemo, kad znamo da će igrati kod Edisa bez obzira na kvalitet.
Zato i jesmo 6. zavrsili.abuzenze je napisao/la:Pa ovu sezonu jedan od najboljih igracaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 1:57 pmPrije 5 godina nije bio za Želju, a sad jest kao.
U suštini ne znam što išta pišemo, kad znamo da će igrati kod Edisa bez obzira na kvalitet.
Zavrsio bi 10. da tomo nije ubacio acu umjesto drine na vrijemeamar92 je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 2:49 pmZato i jesmo 6. zavrsili.abuzenze je napisao/la:Pa ovu sezonu jedan od najboljih igracaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 1:57 pm
Prije 5 godina nije bio za Želju, a sad jest kao.
Volimo ga pretjerat, to nam je u krvi...amar92 je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 2:49 pmZato i jesmo 6. zavrsili.abuzenze je napisao/la:Pa ovu sezonu jedan od najboljih igracaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 1:57 pm
Gdje to, u kojem univerzumu?abuzenze je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 2:18 pmPa ovu sezonu jedan od najboljih igracaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 1:57 pmPrije 5 godina nije bio za Želju, a sad jest kao.
Pa ne znam koliko si pratio proslu sezonu? Nije Bender dzaba imao najvise cleen sheetova.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 2:57 pmGdje to, u kojem univerzumu?abuzenze je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 2:18 pmPa ovu sezonu jedan od najboljih igracaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 1:57 pm
Ma niko drug ne pljuje Acu ali je vrijeme da se razmislja o zamjeni.abuzenze je napisao/la: ↑sub jul 02, 2022 3:38 pmPa ne znam koliko si pratio proslu sezonu? Nije Bender dzaba imao najvise cleen sheetova.