Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 01, 2022 8:15 am

Na prvu sam mislio da su skupe sezonske a onda pogledam kod pitara skuplje cijene za smiješan stadion koji nije natkriven.

Jug jako povoljan kad se izračuna koliko se utakmica može gledat sa sezonskom.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 01, 2022 8:16 am

plavi kanarinac je napisao/la:
pet jul 01, 2022 12:28 am
Moje mišljenje je da je Sjever trebalo spustiti i pojedinačnu i sezonsku u odnosu na onu staru, cilj je valjda sto vise ljudi na stadionu, zaljubljenika, bolesnika novih i postojećih. Ostalo je sve okej, ali sjever je trebalo spustiti prvenstveno radi roditelja koji bi doveli djecu i slično. Nema vala smisla da se u ovom momentu kada je pileci sendvic 6-7 maraka, digne cijena, valjda treba biti obratno...
Pa poskupilo gorivo a kod nas svi dizelasi. :kafa:

ponosannavas
Kontakt:

pet jul 01, 2022 8:24 am

Moje mišljenje je da je Sjever trebalo spustiti i pojedinačnu i sezonsku u odnosu na onu staru, cilj je valjda sto vise ljudi na stadionu, zaljubljenika, bolesnika novih i postojećih. Ostalo je sve okej, ali sjever je trebalo spustiti prvenstveno radi roditelja koji bi doveli djecu i slično. Nema vala smisla da se u ovom momentu kada je pileci sendvic 6-7 maraka, digne cijena, valjda treba biti obratno...
Pa sjever je dzaba za djecu. Pravi se porodicna tribina izgleda. Dovedes dva djeteta i ti i cener pa fakat nije puno. Jos ako uzmes godisnju 7 KM. Nemij zezat. Pokriveno je sve fakat. Ovamo jug navijaci, studenti. Penzionerima za cvaju natrkivena tribina. Ko ima i hoce ugodjaj puni onda opet 12 kermasa.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet jul 01, 2022 8:57 am

ponosannavas je napisao/la:
pet jul 01, 2022 8:24 am
Pa sjever je dzaba za djecu. Pravi se porodicna tribina izgleda. Dovedes dva djeteta i ti i cener pa fakat nije puno. Jos ako uzmes godisnju 7 KM. Nemij zezat. Pokriveno je sve fakat. Ovamo jug navijaci, studenti. Penzionerima za cvaju natrkivena tribina. Ko ima i hoce ugodjaj puni onda opet 12 kermasa.
Posteno vala kad tako pogledaš...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Zaki87
Kontakt:

pet jul 01, 2022 9:37 am

Grbavica je napisao/la:
čet jun 30, 2022 10:51 pm
Hajmo mi zakucati za godisnjim kartama, a Edisa pustiti na miru do pocetka lige.
Mislim da nam je to dosta prece i korisnije od naprdjivanja i piskaranja.
slika
Obavezno omogućiti online prodaju sezonski karata.

svraka
Kontakt:

pet jul 01, 2022 10:33 am

Cijene odlicne. Nadam se da ce biti dobar odziv.
Forza 1921!

Oda majstore!

Sky1
Kontakt:

pet jul 01, 2022 10:45 am

Komentar na fb, zanimljivo.
slika

Amar927
Kontakt:

pet jul 01, 2022 11:38 am

Benjamin Krizevac nije otputovao na pripreme,Jel on moze igrati jos u juniorima ili je izlazna generacija?Milicevic otputovao a posudjen Stupcanici

ponosannavas
Kontakt:

pet jul 01, 2022 11:59 am

Amar927 je napisao/la:
Benjamin Krizevac nije otputovao na pripreme,Jel on moze igrati jos u juniorima ili je izlazna generacija?Milicevic otputovao a posudjen Stupcanici
Miličević treba na pripreme jer federalci još nisu počeli a fali ti golam na pripremama. Karić mali je možda i njaveći potencijal ali je još dijete fizionomijom misica. BOlje nek brani Miličević.
ne znam što Križevac nije otputovao ali vidim nije ni Kaljić a igrao je protiv Igmana. Možda su povrijeđeni ili Edis opet prati forume pa kad je vidio da raja hvali Mucaja a ne Kaljića on poveo Mućaja, a Kaljić opet odigrao bolje protiv Igmana. Po meni trebao je i Mujića voditi jer ni GOražde nije počelo pripreme ja mislim. Nema krila, a Mujić je krilo. Samo dva prava krila vodi i Šehić koji je primarno krilo ali igra i beka. Seda je primarno of. vezni. Pa daj dečku šansu dok još nemaš krila nek je tu.

thierryhenry21
Kontakt:

pet jul 01, 2022 12:28 pm

Amar927 je napisao/la:
Rođen je krajem 2003., tako da ne može više u juniorima igrat
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jul 01, 2022 12:51 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
pet jul 01, 2022 12:28 pm
Amar927 je napisao/la:
Rođen je krajem 2003., tako da ne može više u juniorima igrat
Krizevac i Jaganjac su zbog povreda ostali u sarajevu.

thierryhenry21
Kontakt:

pet jul 01, 2022 12:59 pm

Galić novi ugovor do 2025.
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

storm_raider
Kontakt:

pet jul 01, 2022 1:35 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
pet jul 01, 2022 12:59 pm
Galić novi ugovor do 2025.
Super info, dobar je on igrac.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SanMan
Kontakt:

pet jul 01, 2022 2:48 pm

Grbavica je napisao/la:
čet jun 30, 2022 10:51 pm
Hajmo mi zakucati za godisnjim kartama, a Edisa pustiti na miru do pocetka lige.
Mislim da nam je to dosta prece i korisnije od naprdjivanja i piskaranja.
slika
Penzionerima smanjeno sa 30 na 20 a Novalić povećo pemzije, biće navala penzionera

Zdule
Kontakt:

pet jul 01, 2022 2:57 pm

Jedan od najboljih igrača Željezničara iz protekle polusezone, Edin Cocalić, produžio je vjernost Plavima do ljeta 2023. godine.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine se na Grbavicu vratio u januaru ove godine, a u polusezoni iza nas sakupio je 11 nastupa. Ukupno je u dresu Želje odigrao 116 utakmica.

exbabilon
Kontakt:

pet jul 01, 2022 4:14 pm

Ova duzina ugovora kod Galica mi govori da se dobre stvari desavaju u pozadini.

nookey
Kontakt:

pet jul 01, 2022 5:59 pm

exbabilon je napisao/la:
pet jul 01, 2022 4:14 pm
Ova duzina ugovora kod Galica mi govori da se dobre stvari desavaju u pozadini.
Duzina nije bitna 😂

nookey
Kontakt:

pet jul 01, 2022 6:00 pm

[/quote]

samo da se ova magla razidje pa da sleti,

udje ti u subotu na jug....
[/quote]

Jug ko nekad prava raja

MiroslavKruzik

pet jul 01, 2022 6:10 pm

Ko nam to dolazi na posudbu i još jedan novi potpis?

Grbavica
Kontakt:

pet jul 01, 2022 6:31 pm

Ne poznajem situaciju u Ljubljani, ali mi djeluje da je ovo primjer gdje se zna gazda. Imas toliko i toliko budzet, ciljevi su ti i ti i bujrum majstore. Ne pridrzavas se plana, noga ti je. A ne kod nas trener smijeni i dovodi upravu, pregovara sa sponzorima, daje plate, pregovara sa investitorima za stadion i tako dalje i tako blize.
Ako ikad sebi dozvolimo tako nesto, onda nas i treba y3bat kad smo glupani.
Samo strogi profesionalizam, da se zna linija odgovornosti, pa da se na kraju povuce crta i nagrade ili kazne odgovorni. Do juce si mogo hladno zavaliti klub u milionskom odnosu, jos zaraditi od njega i sasvim nekaznjeno otici kao da nista nije bilo i bez ikakve odgovornosti i posljedica. Jos si i legenda.

"Predsjednik tima iz Ljubljane Adam Delius objasnio je razloge raskida saradnje s Prosinečkim i Rudonjom.

"Rudonja je dobio otkaz, a Prosinečki je otišao sam", rekao je predsjednik kluba Adam Delius na press konferenciji i ističe da je nekadašnji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine tražio previše.

"Razumijem da bi Prosinečki želio 24 stranca u ekipi, ali treba stvari gledati s druge strane. Nema novca za to. Kada sam došao Olimpija je imalla 53 igrača i prvobitni zadatak je bio da smanjimo na 25. To smo uradili. Bilo je grešaka u prošlosti, ali ne znači da ova ekipa neće dovesti pojačanja".

Na pitanje da li je otpustio Prosinečkog Delius je rekao.

"Ja sam ga otpuštao već tri puta, nije bilo potrebe da ga otpuštam i četvrti put", istakao je predsjednik Olimpije i otkriva određene detalje.

"Više puta je prijetio da će otići ako ne dobije nekog igrača. Toga je bilo dosta. Mladi igrači ga nisu zanimali. Pitao sam ga ko je najbolji igrač u mlađim selekcijama, on to nije znao. Oni ga nisu zanimali".

Sportski direktor Mladen Rudonja dobio je otkaz zbog brojnih nelegalnih radnji.

"Radio je nedozvoljene svari. Davao je podatke određenim licima, to nije mio sebi dozvoliti. Razmišljamo i o eventualnim krivičnim prijavama protiv njega".

Prosinečki je vodio Olimpiju u osam utakmica, a ostvario je učinak od pet pobjeda, jedan remi i dva poraza."
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava