O tome niko ništa ne priča, moje neko mišljenje je da će jedan ostati a da će jednog zamijeniti kondicioni trener i da bi to bilo to. Očekujem da to riješe do odlaska na Zlatibor.
Ma i njih nogom nabiti ionako je to draguljcetova raja i kada Eldin dodje i ulozi pare svoje mozda ce nesto srati sigurno.Nabiti nogom sto prije.
Realan sam samo
Ma ako i ode nece on tamo nista uraditi.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri jun 22, 2022 3:10 pmČuo sam, navodno ima neku finu ponudu iz Osijeka, valjda neće zajebat naši nešto opet..
Mah, bili su nama upitnici i Gojak i Hajradinovic i Hiros i Zuka svojevremeno... Pa i Dzeko. Valjda jednom naucimo prepoznati "rane signale" pa preuzmemo rizik a ne da cekamo da se na vratima kluba pojavi neki 17-godisnjak koji je vec osvojio Zlatnu Kopacku i na koljenima nas zamoli za ugovor.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 22, 2022 3:43 pmMa ako i ode nece on tamo nista uraditi.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri jun 22, 2022 3:10 pmČuo sam, navodno ima neku finu ponudu iz Osijeka, valjda neće zajebat naši nešto opet..
On je tamo stranac, treba bit 2 puta bolji da bi dobio sansu.
On je jos uvijek i nama upitnik jer nije do sada imao ozbiljne minute da vidimo kako se snalazi u seniorima.
Iskreno se i ja nadam da ce u sljedecoj sezoni dobiti pravu sansu. Pa kako god da bude.fcz je napisao/la: ↑sri jun 22, 2022 3:46 pmMah, bili su nama upitnici i Gojak i Hajradinovic i Hiros i Zuka svojevremeno... Pa i Dzeko. Valjda jednom naucimo prepoznati "rane signale" pa preuzmemo rizik a ne da cekamo da se na vratima kluba pojavi neki 17-godisnjak koji je vec osvojio Zlatnu Kopacku i na koljenima nas zamoli za ugovor.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 22, 2022 3:43 pmMa ako i ode nece on tamo nista uraditi.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri jun 22, 2022 3:10 pm
Čuo sam, navodno ima neku finu ponudu iz Osijeka, valjda neće zajebat naši nešto opet..
On je tamo stranac, treba bit 2 puta bolji da bi dobio sansu.
On je jos uvijek i nama upitnik jer nije do sada imao ozbiljne minute da vidimo kako se snalazi u seniorima.
Mislim da od Hajradinovića imamo 2,5%, ali ugovor s Kasimpasom mu je istekao, tako da potpisuje kao slobodan igračMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri jun 22, 2022 3:02 pmEvo priča se da Udinese uzima Harisa Hajradinovića, imamo li mi šta od toga ?
Što jes', jes', ali treba Subu polako pripremati za Štilinu poziciju, da ga on tu zamjeni kad jednom ode, ipak je on taj tip igrača. Uz Štilu treba da uči i polako da se uigrava za tu poziciju ofanzivnog veznog, ne treba mu desno krilo biti primarna opcija, tu je više iz nužde..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 22, 2022 5:46 pmPa neće vjerovatno prije Štile igrati. A igra regularno desno krilo i naše je najbolje desno krilo u ekipi.![]()