Ističe, u pravu si. Red bi bio da se to objavi.
Sta bi????
Anes Vazda ok ako će igrati kad zatreba tj kad prve opcije nanjegovim pozicijama budu kartonirane i sl.
Zapravo se lik zove AneZponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 03, 2022 3:53 pmAnes Vazda ok ako će igrati kad zatreba tj kad prve opcije nanjegovim pozicijama budu kartonirane i sl.
Vidim ovaj Ayaz ode iz Borca. Po meni dobra opcija jer nemamo stranaca. Mlad a zna i ima brzine.
Nije kod tebe nista onako. Ocito neko sranje u najavistorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 03, 2022 4:11 pmMa onako ja.
Zbog babinog slobodnjaka protiv Kilmanrocka bih ga samo doveoDiverzant je napisao/la:Zapravo se lik zove AneZponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 03, 2022 3:53 pmAnes Vazda ok ako će igrati kad zatreba tj kad prve opcije nanjegovim pozicijama budu kartonirane i sl.
Vidim ovaj Ayaz ode iz Borca. Po meni dobra opcija jer nemamo stranaca. Mlad a zna i ima brzine.
Liz liz....storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 03, 2022 4:11 pmMa onako ja.
Ako gavran tako kaze, istina je.
Ma buraz bez inevstitora mi samo možemo borbene pjevati. Govore ovdje treba raditi ko da neće doći ha hu, ma mi nista ne možemo bez dobrog investitora pa bio to dečko iz amerike ili neki tamo. Bez njega ćemo samo produzavati agoniju, neka borba za opstanak i to je to. Nastavit gledati razne promasaje od igrača tipa resic, osmanovic, gasal i menadzerske ublehe tipa vucenovic i slicni. Suma sumarum, nema investitora = ključ u bravu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet jun 03, 2022 6:24 pmMi smo klinicki mrtvi, al nas niko ni ne pokušava oživiti
Nema meni gavran sta govoriti....
Slazem se..., ali mislim da ce anketa i to reci i ovako. Kombinacija za koju bih navijao uvijek.