Zamolio bih administraciju da provjere da nije ko hakovao profil gavranov....gavran je napisao/la: ↑čet maj 19, 2022 7:38 amJa konkretno Mulalicu zamjeram to sto ne zna razdvojiti prioritete u svojoj umisljenoj glavi. PRIMJER 1:Zasto je vaznija utakmica protiv borca nego protiv radnika?PRIMJER 2 :Zasto u prilici kada je nebitan rezultat igraju igraci 35+,zasto ne ubacis djecu pa nek izginemo.Hvala ovim 35+,odradili su koliko su mogli i pitanje sta bi bilo bez njih. Necu sad pominjati da njegovo ponasanje jos od ranije kao i izjave nisu na nivou Zelje,znam da ga ponese ali onda sjedi sa mnom na sjeveru i prepusti se emocijamamula je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 11:44 pmNije mi jasno da tražite zamjerku na igru. Pa imate li imalo ljudskosti, logike i znanja pa tražite krivca u Mulalicu. Nije mi jasno da ne sagledate realnu situaciju u klubu i donesete neki sud koji je zasnovan na činjenicama. Zašto stavljate pritisak da moramo pobjediti i slično. Pa od početka sezone znamo kakvo nam je stanje u klubu,svi malo koji poznaju o čemu pričam molili smo Boga da samo ostanemo u ligi. Ako tome dodamo da je na polusezoni dosta standardni igrača otišlo da su novi došli i dok se to sve uklopi. Ja sam prezadovoljan stanjem na tabeli i rezultatima kao i zalaganjem na terenu. Nemam zamjerke ni za jednu utakmicu. Protiv svake ekipe smo odigrali dobro osim Posusje.
Protiv Zrinskog smo također odigrali dobro ali su ljudi dosta kvalitetniji tako da su nas i pobjedili. Sa ovim igračkim kadrom mi odigramo na nivou 2 utakmice u 48h. Zašto to niko nije primjetio pa rekao svaka čast Mulalicu. Ostaviti ovaj igrački kadar i sljedeće sezone aBd uz eventualna pojačanja ostvariti puno bolje rezultate. A to mahalanje i šuplje priče, pljuvanja i sl. ostavite po strani ako mislite za dobro kluba. Jer nikad nam to nije ništa dobro donijelo. Pustite čovjeka da radi svoj posao ako mu se omoguće normalni uslovi pa onda kritikujte
Nesto nije u redu.. ili je napokon potrefio terapiju.