AsharaK je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:31 pm
Ne glupirajte se bezveze, cuj prodata utakmica ljudi nas rastavili na proste faktore, trebalo 5:0 bit.
Neke stvari su jasne:
Subašić je korisniji trenutno od Bekrića i Štilića zajedno na poziciji ofanzivnog veznog.
Vučenović se više nikad ne smije ubacit.
Resić je bolji od Gasala, i krila moraju bit Resić i Ćerimagić.
Fatai mora bit špic.
Hodžić da igra centralnog veznog.
Samo tako možemo imati brzinu. Samo teški debil i ubleha može staviti zajedno Bekrića i Štilića. Samo teški debil može izbacit Mekića i ubacit Osmanovića. Samo budala može izbacit Hodžića i ubacit Vučenovića.
Sve sto si napisao potpisujem, izuzev za Sedada. 10ka ili Stila ili Zec. Sedad je neozbiljan skroz.
Druga stvar napadate na Malica, momak bio na vjetrometini cijelu utakmicu. Ljudi provalili nakon prvog minuta da je izlozen i iskoristili. Momak ima jako finu sezonu iza sebe.
Cinjenica je da Edis nije solucija, ali isto tako ne znam ste ocekujete. Covjek na pripremama rekao trebam napadaca, ljudi rekli imamo ogranicen budzet. Taj budzet vam je donio Vucenovica. Momak nit igra na poziciji, nit igra u sistemu koji mu odgovara i vi ocekujete nesto. Tu je da uleti kad mora.
Ovo s Osmanovicem je itekako za alarma, ali mislim da je i Edis to shvatio. Mislim da se fino culo kod jedne njegove greske da se zaderao neces ti meni ovako vise.
@Nezalaganje ti drug nisi nas navijac, tu si najredovniji nakon poraza nesto fol likujes. Predlagao si gasenje pa si skontao da te niko ne benda. Nijednom te nisam vidio da si se oglasio pri pobjedi, pri nerijesenom, pri nekoj akciji. Samo kad se nesto lose desi prvi si tu i nabijas tu negativnu energiju.