Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2022 5:30 pm

blueboy je napisao/la:
ned apr 03, 2022 5:23 pm
svraka je napisao/la:
ned apr 03, 2022 5:17 pm
blueboy je napisao/la:
ned apr 03, 2022 5:10 pm
Zbog ovoga sam rekao nakon 22. kola da bi mi mnogo draže bilo da protiv Posušja, Leotara, Radnika i Rudara igramo kući jer je to prilika barem kući da ih dobijemo, mi u gostima ne možemo nikom ništa. Eto imat ćemo kući Leotar, ali strahota me pomisliti šta će biti kad nam dođe ovakav Zrinjski. U gostima protiv Rudara i Radnika nam je jedan bod plafon, u Tuzlu dva puta ne trebamo ni ići, uštediti makar putne troškove.
Ja sam se nadao ovom rasporedu jedino zbog novca.. Opstanak je svakako obezbjedjen. Kada pomislimo o evropi i pocnemo mastati onda dodje gostujuca utakmica, protivnik nije bitan.

Kada se sabere koliko je ulozeno u ekipu, ovo je odlicno.
Ma vidi, logički je to razmišljati, jače utakmice kući, više gledalaca. Ali, onda ti dođe Zrinjski i prospe te na Grbavici, i vratio si se automatski na 2.000 bolesnika koji dolaze zbog Želje, a ne zbog rezultata. E, zbog ove dodatne 3.000 - 4.000 koji dolaze zbog dobrih rezultata bolje bi bilo da smo "lakše" utakmice igrali kući. Mada, nema onog s kojim ćemo mi ovakvi lako.
Slazem se. Tesko nam je ugoditi. Imamo sad Leotar pa cemo vidjeti. Onda Prijedor tu bod ko kuca :D
Forza 1921!

Oda majstore!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:31 pm

Ne glupirajte se bezveze, cuj prodata utakmica ljudi nas rastavili na proste faktore, trebalo 5:0 bit.
Neke stvari su jasne:
Subašić je korisniji trenutno od Bekrića i Štilića zajedno na poziciji ofanzivnog veznog.
Vučenović se više nikad ne smije ubacit.
Resić je bolji od Gasala, i krila moraju bit Resić i Ćerimagić.
Fatai mora bit špic.
Hodžić da igra centralnog veznog.

Samo tako možemo imati brzinu. Samo teški debil i ubleha može staviti zajedno Bekrića i Štilića. Samo teški debil može izbacit Mekića i ubacit Osmanovića. Samo budala može izbacit Hodžića i ubacit Vučenovića.
Željezničar ante portas !

MiroslavKruzik

ned apr 03, 2022 5:32 pm

Mi cemo narednu opet zapeti protiv Leotara,a Siroki ce pustit Posušje i eto dobre "borbe" za opstanak Posušja.

Teorije zavjere...3,2,1

storm_raider
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:33 pm

Manite se te price da je neko prodao utakmicu, jednostavno, ljudi su nas stvarno ubili igrom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fanaticZeljin
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:34 pm

storm_raider je napisao/la:
Manite se te price da je neko prodao utakmicu, jednostavno, ljudi su nas stvarno ubili igrom.
Jest storm , pogotovo 35 godišnji Serdarusic, pretvorio se u Hazarda
Srcu draga, boja PLAVA !

Jacksparrow
Kontakt:

Previse se forsiraju matori. Moze se solidna ekipa slozit da su treneri koji dolaze u Zelju iole normalni. Da smo ovako protiv Zrinjskog odigrali dozivjeli bi debakl, sreca pa devetoplasirano posusje nam ocitalo lekciju.
FCŽ

Simply Blue
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:35 pm

a imaju i finih igrača fakat, ovaj kapiten Landeka ne bi bio los, kao zamjena za Bekrica
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

storm_raider
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:37 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Imamo i mi tih sa 35 godina sto se pretvore svaku 20tu utakmicu u Hazarda.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fanaticZeljin
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:38 pm

ned apr 03, 2022 5:37 pm
Imamo i mi tih sa 35 godina sto se pretvore svaku 20tu utakmicu u Hazarda.
Eeeee moj storme nek bude da je tako ...
Srcu draga, boja PLAVA !

fcz
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:42 pm

Mi u gostima na 12 utakmica skupili jedva 6 bodova i sad ce neko istresti vrecu para da ih mi ko biva pustimo. I to ekipa koja nas je vec raznijela na jednom od tih 12 bijednih gostovanja.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Simply Blue
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:42 pm

Aaaaaaaa
Znaci, ne pobjedis u gostima preko godinu dana, ne mogu se ni sjetiti kad, imas Bekrica u prvoj koji nam handri mozak isto pitaj Boga koliko i imas na klupi trenera koji je vec jednom pokazao koliko takta i smisla za neke stvar nema..
Ali ne, jednostavnije je reci da tu nesto smrdi

aaaa jbs mi sve ako sam ja normalan više
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Diverzant
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:46 pm

AsharaK je napisao/la:
Ne glupirajte se bezveze, cuj prodata utakmica ljudi nas rastavili na proste faktore, trebalo 5:0 bit.
Neke stvari su jasne:
Subašić je korisniji trenutno od Bekrića i Štilića zajedno na poziciji ofanzivnog veznog.
Fatai mora bit špic.

Samo tako možemo imati brzinu. Samo teški debil i ubleha može staviti zajedno Bekrića i Štilića. Samo teški debil može izbacit Mekića i ubacit Osmanovića. Samo budala može izbacit Hodžića i ubacit Vučenovića.
Taj teški debil ima ime i prezime.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

BHDragons
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:57 pm

2.12.2020. zadnja gostujuća pobjeda...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

BrUDA
Kontakt:

ned apr 03, 2022 5:58 pm

blueboy je napisao/la:
ned apr 03, 2022 5:12 pm
BrUDA je napisao/la:
ned apr 03, 2022 5:08 pm
Nadam se da je sto manje postaca gledalo utakmicu :D
Ja postim i nijednom nisam opsovao. Zamisli na kakav sam nivo samokontrole došao gledajući našeg Želju :D
svaka cast... Zen master :)
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

BrUDA
Kontakt:

ned apr 03, 2022 6:00 pm

BHDragons je napisao/la:
ned apr 03, 2022 5:57 pm
2.12.2020. zadnja gostujuća pobjeda...
sabura jos godinu - dvije... bice aBd
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 03, 2022 6:03 pm

Ne moze covjek ni komentirat igru kad ne znam ni sta sam gledao danas. Cije god da su zamisli ove rokade taktike i izmisljanje pozicija, taj nije cist ni malo.
Ne mozes veznog igraca uciti da bude napadac, napadaca da igra krilo, a drugog veznog na drugo krilo. Jedna takva zamjena bi se mogla progurati, mozda se i protivnik iznenadi. Ali pet igraca koji ili ne igraju na svojoj poziciji, ili uopste ne trebaju igrati u prvom planu, ravno je samubistvu.
Ne mozes ni 22-godisnjeg Osmanovica nauciti da postane fudbaler, nikad to nije ni bio.
Ne mozes ni ovu nasu trojicu "igraca od poteza" natjerati da urade ono sto je Ramovic uradio - izbacio cijelu odbranu jednim potezom, jer njih trojica zajedno imaju 105 godina. I opet se sva trojica nekako nađu istovremeno na terenu.
I na kraju krajeva, ne moze se ni trener, koji je vec jednom dokazao da nema mnogo trenerskog znanja, preko noci nauciti da to bude. Gdje je on mogao steci to znanje poslije Zelje? U Mladost DK? Ili mozda u Crnoj Gori gdje je jedan Bakrac smatran vrhunskim stoperom? Ili mozda da ga Joldic uputi?

Od onog cuvenog "futbol" pa evo do sad, svaku sezonu jedva cekam da se ona zavrsi, nadajuci se da ce u sljedecoj biti nesto novo, neke svjezine, ali svaki put sve gore i gore.
I ovaj put se nadam da uprava ima neki plan za sljedecu sezonu, jer i budala vidi da ovako ne ide.

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 03, 2022 6:07 pm

blueboy je napisao/la:
ned apr 03, 2022 4:54 pm
Leon_Professional je napisao/la:
ned apr 03, 2022 4:49 pm
Posušje šuplje nazad haos, ali ovu tekmu smo ih mi nadmašili u tom segmentu.

Protiv naložene ekipe Posušja ova naša stara i spora ekipa nije mogla bolje.

Nećemo mi dobiti do kraja ni jednu u gostima. To je sigurno.
Ja sam rekao negdje na početku sezone da mi nikog nećemo pobijediti u gostima do kraja sezone.
Očito će tako i biti.

Nadam se da smo uvidjeli i shvatili kakva nam je ekipa. Loša je i Tomina bila, ali ova je lošija iako se ovdje predstavlja da smo jači i da možemo do Evrope.

Pa ljudi moji, ja stvarno gotivim Semira, al njeg kad gledam nije ni dobro. Ovo njegovo igranje, pogotovo sad na krilu, je sramota za profi fudbal. Čovjek nema snagu da se zagradi, da trči. Ja ne mogu vjerovati. Ko usrana baba. Vidi se na njemu da se pati da uopće stoji da ne padne, a kamoli da nešto uradi.

Mi se i dalje uzdamo u likove koji imaju 35+ godina.
Jadno skroz.

Ne treba se sad toliko padati u očaj. Ovo je neka i realnost. Nismo mi jaki ekstra, nit imamo stručnjaka na klupi. Kako rekoh prije tekme, on će gurati nešto dok nas ne razvale. On je istumbao pozicije igračima, da ni oni sami ne znaju gdje su i šta treba da rade. Uvali Štilu na krilo, uvali ljevaka (Subašića i Gasala) na lijevo krilo, Hodžića na špica (upalilo jednom i sad samo to gura).
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned apr 03, 2022 6:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned apr 03, 2022 6:09 pm

AsharaK je napisao/la:
Neke stvari su jasne:
Fatai mora bit špic.

Sve sto si napisao potpisujem, izuzev za Sedada. 10ka ili Stila ili Zec. Sedad je neozbiljan skroz.

Druga stvar napadate na Malica, momak bio na vjetrometini cijelu utakmicu. Ljudi provalili nakon prvog minuta da je izlozen i iskoristili. Momak ima jako finu sezonu iza sebe.

Cinjenica je da Edis nije solucija, ali isto tako ne znam ste ocekujete. Covjek na pripremama rekao trebam napadaca, ljudi rekli imamo ogranicen budzet. Taj budzet vam je donio Vucenovica. Momak nit igra na poziciji, nit igra u sistemu koji mu odgovara i vi ocekujete nesto. Tu je da uleti kad mora.

Ovo s Osmanovicem je itekako za alarma, ali mislim da je i Edis to shvatio. Mislim da se fino culo kod jedne njegove greske da se zaderao neces ti meni ovako vise.

@Nezalaganje ti drug nisi nas navijac, tu si najredovniji nakon poraza nesto fol likujes. Predlagao si gasenje pa si skontao da te niko ne benda. Nijednom te nisam vidio da si se oglasio pri pobjedi, pri nerijesenom, pri nekoj akciji. Samo kad se nesto lose desi prvi si tu i nabijas tu negativnu energiju.

blueboy
Kontakt:

ned apr 03, 2022 6:10 pm

ned apr 03, 2022 5:28 pm
blueboy je napisao/la:
ned apr 03, 2022 5:24 pm
ned apr 03, 2022 5:19 pm
Ofirno prodata utakmica , ekipa koja sa igračem vise primi od Sarajeva 5 komada nama dadne 3 za poluvrijeme , smijesno, imao sam inf da ce ovako biti, nisam zelio da vjerujem, za koga i zašto se igra fudbal ???
Jesi uzeo pare, kad si već imao info?
Nisam ne igram ta cuda , al glup nisam, a ako tebe licno nesto zanima jer si se nadovezao imas pp. Imas i govor manijaka poslije utak pa cuj
Ne zanima me vjeruj mi, a reći ću ti samo ovo. Kad god je bila neka sumnjiva utakmica u našoj ligi zadnjih 10-15 godina, znao sam za nju, čisto da znaš koliko sam upućen. Ova nije bila takva, jednostavno ljudi su igrom bolji bili od nas tri puta ove sezone. Jednom smo imali sreću da ih pobijedimo.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 03, 2022 6:13 pm

E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: black64, Google [Bot] i 48 gostiju.

Prijava