storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 2:35 am
Grbavica je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 1:50 am
Ma jest, ali nije ni ta evropa daleko, a samim izlaskom u evropu ti dobijas jos jednu znacajnu finansijsku injekciju koja ti pomaze da se kutarises tih dugova.
Joj ovog iz dijaspore, tamam se raja smiri i opet zakuha.
realno, pored sve zajebancije, citam stalno se potencira ta prica da je teren nebitan ove polusezone, a ustvari je i taj teren jedan od nacina na koji mozemo generisati fin novac kojim bi popravili krvnu sliku, a Boga mi i ubrzali odnosno skratili taj put koji je pred nama.
Gledajuci izvjestaj cini mi se da ne igramo lose. dosta smo raznovrsni u napadu, ima tu i nekih kratkih pasova, ima driblinga, lopti u prostor, ubacaja sa strane, jedino fali ta zavrsnica. lijepo odigramo, ali mlako sutiramo ili nabijemo loptu u blagaj ko beca prilikom jednog sutra. samo nek pocnu zabijati golove i moze to biti interesantno.
hrelja mali ima "nesto" vjerujte mi, samo mislim da igra na pogresnoj poziciji. ja bih ga na spicu probo i usavrsavo, moze biti ko riki bajic, ubijedjen sam. i bajic kada je adzem cini mi se prekomandovo na spica, preporodio se. a hrelja ima jos bolje fizicke predispozicije. apelujem na edisa i vojvodica da to isprobaju

Ko nas je kleo, nije dangubio.