Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sky1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 20, 2022 4:33 pm

Sky1 je napisao/la:
čet jan 20, 2022 4:31 pm
AsharaK je napisao/la:
čet jan 20, 2022 4:27 pm
Maltar je napisao/la:
čet jan 20, 2022 4:24 pm
znaci amar unistava klub vrsi odredjene kriminalne radnje to jest udruzena kriminalna grupa sa ciljem sticanja velike materijalne koristi ok ali za to sve treba imati materijalne dokaze a ne laprdati po forumu razumijem mrznju prema njemu ali treba imati granice amar zadnji mandat i amar prije su dva razlicita svijeta to znamo svi ali iznositi ovakve konstatacije su u rangu pitarske propagande da je pametan ovakve i slicne gluposti bi u startu sasjekao tuzbama za klevetu ugleda i casti ali posto nije onda mahala i oni koji imaju losu namjeru kao ovi sto ovo rade su mi zaista isti i jednaki nista bolji identicni
Ko je doveo ljude u UO koji su pokusali surovati sa SDom? Jesam li ja mozda?
Zna ovaj sve, samo se pravi naivan, vidi se da su po zadatku tu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Manipulator je napisao/la:
čet jan 20, 2022 4:30 pm
Ovo je sve nerealno. Jel moguce da je pored svih "nasih" ljudi to proslo. Pa hajde eto Amar zlikovac nakon 20 godina to svi znamo. Ali kako da i skupstinare prevare, sad Nurko i svi postaju upitni.
Zna li se nesto vise o tom sporazumu sa poreznom?
Placat redovno porez + reprogram i rata iznosi oko 60 hiljada, i onda nekad na ljeto ja mislim da moramo platit kompletan dug. Tako nekako ide sporazum.
Željezničar ante portas !

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jan 20, 2022 4:36 pm

AsharaK je napisao/la:
Ovo je sve nerealno. Jel moguce da je pored svih "nasih" ljudi to proslo. Pa hajde eto Amar zlikovac nakon 20 godina to svi znamo. Ali kako da i skupstinare prevare, sad Nurko i svi postaju upitni.
Placat redovno porez + reprogram i rata iznosi oko 60 hiljada, i onda nekad na ljeto ja mislim da moramo platit kompletan dug. Tako nekako ide sporazum.
Ako ne platimo dug, automatski stadion prelazi u vlasnistvo Poreske, ispravite me ako grijesim.

Ko je potpisnik ovog sporazuma ime i prezime?
Alea iacta est!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet jan 20, 2022 4:38 pm

A upozoravalo se na sve, govorilo, isticale loše namjere...
Iskreno, mislim da se Željo teško može spasiti iz ove situacije. Šta smo dozvolili :zid:
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Manipulator

čet jan 20, 2022 4:39 pm

cipiripi je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ako ne platimo dug, automatski stadion prelazi u vlasnistvo Poreske, ispravite me ako grijesim.

Ma znam da smo u krizi bili i pred suspenzijom. Koja bi trajala do marta, ali kakva je to opcija u pm.
Moraju biti neki rokovi. To su idioti na kvadrat ako su na to pristali, ***** li im familiju.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jan 20, 2022 4:40 pm

cipiripi je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Ma platit ce se dug nekako vec, sta ja znam, ja sam i za onu opciju da se digne veci kredit pa poplacaju svi dugovi, pa da budes duzan samo kod jedne osobe, onda se mozes i dogovarat i sve, al eto.

Maltar

čet jan 20, 2022 4:43 pm

ne moze jedan forum ili par gnjevnih forumasa ljubitelji lika i djela bivseg predsjednika nista kao ni sto par njih ljubitelji amara moze nesto mislim smijesno pisanje a nanosi se svaka moguca steta klubu takvim pisanjem onaj ko ovdje treba da reaguje jesu navijaci ali ne oni forumski jednog i drugog ako ima barem malo istine u svemu treba da reaguje grupa javno jer ovo su ozbiljne izrecene javne optuzbe i hajcanje raje

i nema potrebe da se meni obracate sa tipa vodi ga kuci pogotovo ne od strane administratora koji ovdje treba da vodi racuna o kulturi dijaloga i bontonu pojedinaca jer ni jednom recenicom ne branim nikoga a odmah taktika napadni i on je neciji zato i jesmo tu gdje jesmo

toliko od mene jer u takvim raspravama necu i ne zelim da ucestvujem jer ono sto se napise na forumu ima tezinu kao i da se kaze na ulici imajte to na umu

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jan 20, 2022 4:46 pm

Maltar je napisao/la:
čet jan 20, 2022 4:43 pm
ne moze jedan forum ili par gnjevnih forumasa ljubitelji lika i djela bivseg predsjednika nista kao ni sto par njih ljubitelji amara moze nesto mislim smijesno pisanje a nanosi se svaka moguca steta klubu takvim pisanjem onaj ko ovdje treba da reaguje jesu navijaci ali ne oni forumski jednog i drugog ako ima barem malo istine u svemu treba da reaguje grupa javno jer ovo su ozbiljne izrecene javne optuzbe i hajcanje raje

i nema potrebe da se meni obracate sa tipa vodi ga kuci pogotovo ne od strane administratora koji ovdje treba da vodi racuna o kulturi dijaloga i bontonu pojedinaca jer ni jednom recenicom ne branim nikoga a odmah taktika napadni i on je neciji zato i jesmo tu gdje jesmo

toliko od mene jer u takvim raspravama necu i ne zelim da ucestvujem jer ono sto se napise na forumu ima tezinu kao i da se kaze na ulici imajte to na umu
Ja sam navijac i na ovoj temi pisem kao navijac, nisam ja neka žnj osoba, i nisi mi odgovorio na pitanje? Ko je doveo ljude u UO koji su otvoreni zagovarali davanje komada zemlje SDu radi dobrih odnosa?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jan 20, 2022 4:48 pm

I btw dok je ove skupstine ne treba se bojati za Zeljinu imovinu. Mirno spavajte. :D

alenmesanovic
Kontakt:

čet jan 20, 2022 4:50 pm

29.1 je ključni datum za naš Klub. Ova sjednica skupštine će i definitivno odrediti sudbinu našeg Kluba. Valjda "dečko iz Amerike" uspije nešto uraditi.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jan 20, 2022 4:54 pm

Uostalom upecali ste se na tu informaciju oko nekog knjizenja, ko kaze da je to istina? Ima li gdje to oficijalno da se moze provjeriti?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jan 20, 2022 4:57 pm

Previse sve ovo kilavo ide, puno dusmana.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Manipulator

čet jan 20, 2022 5:04 pm

Mehmed Baždarević je napisao/la:
čet jan 20, 2022 4:50 pm
29.1 je ključni datum za naš Klub. Ova sjednica skupštine će i definitivno odrediti sudbinu našeg Kluba. Valjda "dečko iz Amerike" uspije nešto uraditi.
Covjek ako je 50% upoznat sa situacijom, preselit ce u Australiju.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

čet jan 20, 2022 5:15 pm

Resić se priključio
Fear of the Maniacs!

Manipulator

čet jan 20, 2022 5:33 pm

Kad ce se decko iz Amerike prikljuciti :D

storm_raider
Kontakt:

I da, istina je, stigla je presuda da se imovina prepise na PU. Klub je ulozio zalbu, ali to je cisto da se iskoristi to pravo. Eto da se tacka stavi na to je li istina. Drzava se mora namiriti, to je tako.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Bozidar Radosevic
Kontakt:

čet jan 20, 2022 5:39 pm

storm_raider je napisao/la:
I da, istina je, stigla je presuda da se imovina prepise na PU. Klub je ulozio zalbu, ali to je cisto da se iskoristi to pravo. Eto da se tacka stavi na to je li istina. Drzava se mora namiriti, to je tako.
Nije baš tako. Ta žalba ima itekako veze.
P.S ovo je maslo bivšeg načelnika opštine i ljudih bliskih njemu i Kozariću

storm_raider
Kontakt:

čet jan 20, 2022 5:40 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
čet jan 20, 2022 5:39 pm
storm_raider je napisao/la:
Nije baš tako. Ta žalba ima itekako veze.
P.S ovo je maslo bivšeg načelnika opštine i ljudih bliskih njemu i Kozariću
Ja se nadam da ima itekako veze, obzirom da se nam je to jedina opcija. Koliko znam, uglavnom je pro forme...

A maslo je prvenstveno onih koji su nas doveli u ovu situaciju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jan 20, 2022 5:45 pm

Neka investitor dodje i neka plati dug poreznoj i hipoteka se ukida, tako da nema problema i da je ovo istina.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet jan 20, 2022 5:47 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet jan 20, 2022 5:45 pm
Neka investitor dodje i neka plati dug poreznoj i hipoteka se ukida, tako da nema problema i da je ovo istina.
A zašto bi investitor to uradio? Kakvu on korist tu može imati? Evo da ti imaš pare, da li bi ih tako "bacio"? Ovdje ko investira mora biti baš lud...
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.

Prijava