Ovako nisu ljudi žalili za Graovcom koji je nekoliko nivoa iznad Vrhovca.
Ovako nisu ljudi žalili za Graovcom koji je nekoliko nivoa iznad Vrhovca.
Nidze veze majke mi, stvarati nekakve negativne odnose sa nekim klubom pa bio to i Borac zbog glavonje Ivkovica je van svake pameti, cuj moze bilo gdje osim u Borac, e Boze sacuvaj, eto ja bi se sad trebao radovati sto nece u Borac, nego ce bubam u Velez, Sarajevo, Tuzlu. E tugo moja.
Samo je jedan glavonja i jedan krivac za ukupnu situaciju, a ime mu je Amar Osim. Kriviti igraca ili igrace je besmisleno. Vedranu sretno, sasvim korektan igrac, jedan od boljih. Izlagan je, sasvim logicno da ce traziti da ide i tu se svaka diskusija zavrsava. Mislim da bi bilo posteno i od Uprave da nam vise kazu koja je to njihova vizija za naredni period, a ne prije Ivkovic, pa sad evo i Mulalic govori neke stvari sto bi trebao biti posao Uprave.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jan 14, 2022 3:53 pmNidze veze majke mi, stvarati nekakve negativne odnose sa nekim klubom pa bio to i Borac zbog glavonje Ivkovica je van svake pameti, cuj moze bilo gdje osim u Borac, e Boze sacuvaj, eto ja bi se sad trebao radovati sto nece u Borac, nego ce bubam u Velez, Sarajevo, Tuzlu. E tugo moja.
A kako ga voljeti.storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 13, 2022 10:51 pmSta je radio?cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet jan 13, 2022 10:30 pmPa eto neka ti neko koje trenutno u strukturama kluba kaže šta je radio na potpisu ugovora.djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet jan 13, 2022 10:23 pm
Sto je ubleha? Zato sto nije trazio hiljade KMova, pripreme u Antaliji, pojacanja itd itd?
Šta kaže na pressu ma potpisi ti za mene ugovor
![]()
![]()
Mrtva ubleha
Ne volim Edisa nikako, pisao sam i zbog cega, ali mu zelim srecu, jer vodi naseg Zelju.
a to je kao bitno? kao?
Naravno da su su .......AsharaK je napisao/la: ↑pet jan 14, 2022 4:47 pmAko nastavi ovako glumit debila nece se on dugo ni zadrzat. Nazivati investitora deckom iz amerike ili pricati kako je nesto 99 zapeta 9 posto zavrseno moze samo idiot, vjerujem da momci koji se svakodnevno trude oko tog partnerstva su u isto vrijeme se i prekrstili i fatihu proucili.
Ne treba da ide u Borac ne radi Borca, nego radi Ivkovica koji koristi tesku situaciju kod nas da povuce najperspektivnijeg igraca u jednog od najvecih rivala a postoji sumnja da se puno prije dogovorio sa Borcem dok je bio kod nas jos...fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jan 14, 2022 3:53 pmNidze veze majke mi, stvarati nekakve negativne odnose sa nekim klubom pa bio to i Borac zbog glavonje Ivkovica je van svake pameti, cuj moze bilo gdje osim u Borac, e Boze sacuvaj, eto ja bi se sad trebao radovati sto nece u Borac, nego ce bubam u Velez, Sarajevo, Tuzlu. E tugo moja.
Ne bi toliko insistriali na odlasku da već nemaju već dogovore sa nekim klubovima.
Naravno da se može ovako nešto uraditi na određeni vremenski period, pitanje je jesu li to naši znali izvesti kako treba ako su već insistirali na tome. Leon Benko kad je odlazio iz Sarajeva imao je zabranu iznošenja bilo kakvih detalja oko raskida ugovora određenii vremenski period nakon raskida, jer je tako dogovoreno i potpisano raskidom.