cipiripi je napisao/la: ↑pon jan 10, 2022 7:28 pm
Daj ba jel vi fakat zalite za Vrhovcem.
Covjek je dosao iz raspalog Celika, u Amarovom mandatu nije mogao ni do rezervne klupe.
Ovu sezonu je igrao samo zato sto nije imao ko drugi.
Imamo naseg Drinu on je nasa buducnost.
Fakat su neki igraci bez mozga kada misle da ce u Borcu ili Zrinjskom biti ono sto su u Zelji.
Tamo ce grijati klupe i automatski ce manje biti u izlogu.
Napisao sam nešto u tom fazonu, pa da obrazložim. Vrhovac je ovu polusezonu odigrao odlično, uvijek bio jedan od najboljih igrača, pouzdan i staložen. Definitivno da bih takvog igrača volio gledati i u nastavku sezone. Prije svega i dalje je mlad da bi mogao napraviti nekakav transfer negdje vani, da se kakva takva para uzme na njemu. Još kako rekoh prije, od ovih što se spominju da žele ispisnicu (valjda Mujezinović, Blažević, Juričić, Vrhovac), za Vrhovca bih najviše volio da ostane.
Ako on želi da ide, neka ide. Neću žaliti za njim kao da je jedini stoper koji valja u ligi. Prošle polusezone sam najviše volio da igraju Vrhovac i Drina zajedno, ali je i Aco odigrao dobro, kapitenski, tako da što se tiče predstave na terenu nemam zamjerki. Sad ako dođe Coca, neće nam škripati na stoperu i drago mi je da to nije problem. Drina je svakako zalog za (bližu) budućnost, a po prikazanom vala i za sadašnjost.
Da rezimiram, ako bih ja mogao birati da Vrhovac ostane, birao bih da ostane, iz razloga koje sam naveo gore. Ako želi da ide, široko mu polje Glamočko.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice