on i Marenci zajedno su imali manju platu od brketm87alem je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 1:10 pmPlava braćo, čudi me da niste iskomentarisali bivšeg šefa struke, koji je izgleda imao enormnu platu za našu situaciju, gdje su pojedini igrali za manje od milju maraka i to im je bilo neredovno. Znači, pada u vodu priča o tome da su došli da pomognu, a još više o tome da su došli džaba da rade! Hvala mu na solidnom rezultatu i to je sve. Bit će brzo zaboravljen, jer Željo u ovoj ligi mora biti u vrhu, pa kako god! Zaboravilo se da je ovo jedna od najlošijih liga Evrope, pa i svijeta. Čekam i nadam se dobrim vijestima i bijelom dimu iz Zvorničke ulice. Mislim naravno na investitora iz Amerike.
![]()
Cista laz gdje tzv legende guraju Alispahica. Levat rece da su imali po 5hiljada eura i ostade ziv.tm87alem je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 1:10 pmPlava braćo, čudi me da niste iskomentarisali bivšeg šefa struke, koji je izgleda imao enormnu platu za našu situaciju, gdje su pojedini igrali za manje od milju maraka i to im je bilo neredovno. Znači, pada u vodu priča o tome da su došli da pomognu, a još više o tome da su došli džaba da rade! Hvala mu na solidnom rezultatu i to je sve. Bit će brzo zaboravljen, jer Željo u ovoj ligi mora biti u vrhu, pa kako god! Zaboravilo se da je ovo jedna od najlošijih liga Evrope, pa i svijeta. Čekam i nadam se dobrim vijestima i bijelom dimu iz Zvorničke ulice. Mislim naravno na investitora iz Amerike.
![]()
Neka te s rajom...Maltar je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 12:29 pmpozdrav zeljovci
kantonalni sud u sarajevu je donio presudu u korist firme koja izdaje apartmane u sarajevu koja je u januaru 2018 izvrsila pozajmicu klubu u iznosu od 90,000 konvertibilnih maraka a garancija za tu pozajmicu je bio poslovni prostor u vlasnistvu kluba
zbog ne vracanja pozajmice aktivirana je garancija po kojem sa kamatama taj iznos sada iznosi mnogo vise i po svemu sudeci izvrsit ce se zaplijena poslovnog prostora da bi se namirila pozajmica
gavran je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 12:25 pmUsvoji me....i hrakacu ja za tebe po vazdan iz dojclandaLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 9:13 amNemojte tako. Vama je najljepše dole.
Ispostavit će se da mi je ovo najveća greška u životu, zbog tog i forum pati, zabavio se o sebi pa ne mogu pljuvati kao inače![]()
yebes to,imas li duplih salaveta da se mjenjamoMaltar je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 12:29 pmpozdrav zeljovci
kantonalni sud u sarajevu je donio presudu u korist firme koja izdaje apartmane u sarajevu koja je u januaru 2018 izvrsila pozajmicu klubu u iznosu od 90,000 konvertibilnih maraka a garancija za tu pozajmicu je bio poslovni prostor u vlasnistvu kluba
zbog ne vracanja pozajmice aktivirana je garancija po kojem sa kamatama taj iznos sada iznosi mnogo vise i po svemu sudeci izvrsit ce se zaplijena poslovnog prostora da bi se namirila pozajmica
Hvala ti plavi brate! I meni je bilo previše nerealno u ovoj situaciji besparice. Svašta medijski izjavljuju! Bolje da šute i da u miru dočekamo spasitelja bh. amerikanca!AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 1:54 pmCista laz gdje tzv legende guraju Alispahica. Levat rece da su imali po 5hiljada eura i ostade ziv.tm87alem je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 1:10 pmPlava braćo, čudi me da niste iskomentarisali bivšeg šefa struke, koji je izgleda imao enormnu platu za našu situaciju, gdje su pojedini igrali za manje od milju maraka i to im je bilo neredovno. Znači, pada u vodu priča o tome da su došli da pomognu, a još više o tome da su došli džaba da rade! Hvala mu na solidnom rezultatu i to je sve. Bit će brzo zaboravljen, jer Željo u ovoj ligi mora biti u vrhu, pa kako god! Zaboravilo se da je ovo jedna od najlošijih liga Evrope, pa i svijeta. Čekam i nadam se dobrim vijestima i bijelom dimu iz Zvorničke ulice. Mislim naravno na investitora iz Amerike.
![]()
![]()
Ja mislim da je malo 3mil€ ... Kad bi bar za 5-6.
Ne lupetajNeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 7:41 pmZavidim svima koji imaju i zrno optimizma.
Ili su po prirodi radikalni optimisti ili pojma nemaju o realnom stanju u klubu.
Ko je iole upućen, svjestan je da je ovo oko investitora na dugom, predugom štapu. Čovjek je preozbiljan, neće ništa ići preko noći, pitanje je da li i u ovoj godini. Čovjeku treba pripremiti teren, dati tačne informacije u šta se upušta i sa kakvim problemima suočava. Kod nas se ne zna kome se sve dužno, svaki dan iskaču novi dugovi.
Trenutno smo daleko od toga, predaleko.
Nažalost.