Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AdmirA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 24, 2021 11:16 am

Novi direktor je izabran prije ostavki ove trojice, tako da je Statutarno.

storm_raider
Kontakt:

pet dec 24, 2021 11:19 am

Inace, igraci ce mozda u strajk. Opet...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ponosannavas
Kontakt:

pet dec 24, 2021 11:55 am

Pa nek idu. Nek se strajkuje sada bolje nego kasnije. Mada ne vidim rezon strajka. Znaju cijelu situaciju i problemi se lagano rjesavaju. Odblokirani racuni i sad naredne pare idu na plate. Evo u budzetu opstine 300.000. Isto je i sa omladinskim. Pogotovo igraci nisu jasni jer oni skoro svi primarano trebaju da igraju za bplje ponide za ugovore bolje, da odu u bolju ligu a znali su sta ih u Zelji ceka. Pojedinci koji imaju ponude treba ih pistiti da odu ako se nece duze rijesiti situacija

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet dec 24, 2021 12:22 pm

Ma ne gine nama celikova sudbina izgleda

plavi kanarinac
Kontakt:

pet dec 24, 2021 1:04 pm

ponosannavas je napisao/la:
Pa nek idu. Nek se strajkuje sada bolje nego kasnije. Mada ne vidim rezon strajka. Znaju cijelu situaciju i problemi se lagano rjesavaju. Odblokirani racuni i sad naredne pare idu na plate. Evo u budzetu opstine 300.000. Isto je i sa omladinskim. Pogotovo igraci nisu jasni jer oni skoro svi primarano trebaju da igraju za bplje ponide za ugovore bolje, da odu u bolju ligu a znali su sta ih u Zelji ceka. Pojedinci koji imaju ponude treba ih pistiti da odu ako se nece duze rijesiti situacija
Pa ne valja ta priča " ne vidim rezon, nek strajkuju" da su od govana nasi su i igrali su polusezonu i radi to i hrani porodicu od toga kakav god da je ...pa hocemo ikad metra naprijed... Daj ljudima sta si reko da ćeš dati, još niko ne igra za neke lude pare nista previse iznosi i mi se udostojimo ni to im isplatiti + seremo kad strajkuju... E jebiga sulejmane
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet dec 24, 2021 1:06 pm

Znaci i nada nam je umrla...

Philosophy
Kontakt:

pet dec 24, 2021 1:09 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
pet dec 24, 2021 1:04 pm
Pa ne valja ta priča " ne vidim rezon, nek strajkuju" da su od govana nasi su i igrali su polusezonu i radi to i hrani porodicu od toga kakav god da je ...pa hocemo ikad metra naprijed... Daj ljudima sta si reko da ćeš dati, još niko ne igra za neke lude pare nista previse iznosi i mi se udostojimo ni to im isplatiti + seremo kad strajkuju... E jebiga sulejmane
Valjda trebaju i oni nešto jesti, negdje stanovati, i igrači i OP i administracija... treba od have da žive..
Trebalo je ovo odmah poslije PU riješiti.

ponosannavas
Kontakt:

pet dec 24, 2021 2:09 pm

Nista ja od tog sto ste vi spinovali nisam rekao. Trenutno ne vidim svrhu nikakvu strajka osim da nas ispiraju po medijima. Ako dobro lontam a kontam niko nije rekao da im neko ne zeli ispaltiti, cak naprotiv trebamo skupiti svi da im isplatimo. Evo ja cu prvi dati para koliko mogu da se ispalti ali racuni su bili blokirani a sad su deblokirani. Otisli ljudi zbog kojih su se blokirali tj dali ostavke. Dolazi bolji direktor. Na stranu sto Nurko voli Zelju ali izgleda da je dobro zajebo par stvari. To je nesposobnost ili neznanje. Znaci dolazi spososbniji. Do priprema ostalo 20 dana i sad ce kao strajk nesto znaviti. Mozes samo sebe unazadaiti sto ne treniras a trebas se prodati mozda negdje. To je ista logika za Stilu bila. Ali Stila je zaradio da moze sad reci gotovo, ali ovim mladim momcima jedan trening moze promijeniti karijeru a ne nekakv strajk. Ako neko hove da ide i nema vise strpljenja da saceka lupam sad evo pare od osptine ok. Das mu papire i neka ide i svo mi kazemo hvala.

Edit. Samo da dodam da ako ovo gore ne kontaju nek strajkuju sta sad. To nit ce ubrzati ni uplate neke nit Eldina da potpise investiciju. Ja vjerujem da se ovi novi momci bez obzira na sve bore da sto prijenispalate plate. Ako misle da ce se nesto ubrzati sa strajkom nek strajkuju, a nece sto posto

plavi kanarinac
Kontakt:

pet dec 24, 2021 2:17 pm

pet dec 24, 2021 2:09 pm
Nista ja od tog sto ste vi spinovali nisam rekao. Trenutno ne vidim svrhu nikakvu strajka osim da nas ispiraju po medijima. Ako dobro lontam a kontam niko nije rekao da im neko ne zeli ispaltiti, cak naprotiv trebamo skupiti svi da im isplatimo. Evo ja cu prvi dati para koliko mogu da se ispalti ali racuni su bili blokirani a sad su deblokirani. Otisli ljudi zbog kojih su se blokirali tj dali ostavke. Dolazi bolji direktor. Na stranu sto Nurko voli Zelju ali izgleda da je dobro zajebo par stvari. To je nesposobnost ili neznanje. Znaci dolazi spososbniji. Do priprema ostalo 20 dana i sad ce kao strajk nesto znaviti. Mozes samo sebe unazadaiti sto ne treniras a trebas se prodati mozda negdje. To je ista logika za Stilu bila. Ali Stila je zaradio da moze sad reci gotovo, ali ovim mladim momcima jedan trening moze promijeniti karijeru a ne nekakv strajk. Ako neko hove da ide i nema vise strpljenja da saceka lupam sad evo pare od osptine ok. Das mu papire i neka ide i svo mi kazemo hvala.

Edit. Samo da dodam da ako ovo gore ne kontaju nek strajkuju sta sad. To nit ce ubrzati ni uplate neke nit Eldina da potpise investiciju. Ja vjerujem da se ovi novi momci bez obzira na sve bore da sto prijenispalate plate. Ako misle da ce se nesto ubrzati sa strajkom nek strajkuju, a nece sto posto

Pa vjerujem da je ovo više radi ocajnicke pozicije i nemoćnosti, a ne radi nečega drugog. Uglavnom jbg ne znam nisam upucen sto posto koliko plata doprinosa i cega se duguje ali ne treba ih osporavati ni u kom slučaju.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet dec 24, 2021 2:27 pm

Samo opusteno :D
Željezničar ante portas !

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet dec 24, 2021 2:52 pm

Ovakve stvari o Edisonu mogu napisati samo oni koji ga ne poznaju. Čovjek je prije svega veliki Željovac puno veći od nas samih koji je nebrojno puta pomogao klub na raznorazne načine. Vlasnik je desetogodišnje ulaznice. On je izabran puno prije samo nije želio zbog nekih ljudi preuzeti funkciju, a navodno je i Eldin imao pozitivno mišljenje o njegovom izboru.
Fear of the Maniacs!

milanribar
Kontakt:

pet dec 24, 2021 2:56 pm

Upravo tako, ne znam čemu ovakvi napadi odmah kao da je čovjek neko ko veze sa Željom nema a ne zakleti željovac...

storm_raider
Kontakt:

pet dec 24, 2021 3:04 pm

Mislim da ljudi i u jogurt pusu. Edison bi trebao biti skroz ok izbor, dobro je upucen u sve.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet dec 24, 2021 3:21 pm

Kakve su nas legende i zeljovci ojadili i umalo sahranili...sve je diskutabilno danss

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet dec 24, 2021 3:57 pm

Iako se tako na početku moglo naslutiti dolazak Hadžića neće značiti i prestanak interesovanja Zrinjskog za Juričića, koji bi prema tome trebao da bude još jedna opcija u napadačkoj liniji. Ugovor napadača sa Željezničarom ističe narednog ljeta, ali bi on zbog loše finansijske situacije u klubu sa Grbavice već sada mogao kao slobodan igrač preći u Mostar.

Nova informacija je da je Zrinjski zainteresovan i za Petra Boju, s kojim su prema našim saznanjima pregovori već započeti i on bi se tokom ove zime trebao priključiti Plemićima. Njegov ugovor sa Željom takođe ističe krajem tekuće sezone.
Fear of the Maniacs!

Dzezvar
Kontakt:

pet dec 24, 2021 4:55 pm

Eto ode i Tomo...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

pet dec 24, 2021 5:09 pm

Ma ima par dana vec. Voljeli ga ili je i on Marenci su mangupi. Sretno!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet dec 24, 2021 5:18 pm

Hvala na svemu što ste uradili za naš klub. Sretno i puno sreće u nastavku trenerske karijere.
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet dec 24, 2021 5:22 pm

Hvala na svemu sto si uradio za klub i sto si stvorio kakvu-takvu podlogu. Sretno u nastavku karijere.
Željezničar ante portas !

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet dec 24, 2021 5:52 pm

Tuga...

Trenutno korisnika/ca: igla, SamoNapad i 51 gost.

Prijava