Pa ne valja ta priča " ne vidim rezon, nek strajkuju" da su od govana nasi su i igrali su polusezonu i radi to i hrani porodicu od toga kakav god da je ...pa hocemo ikad metra naprijed... Daj ljudima sta si reko da ćeš dati, još niko ne igra za neke lude pare nista previse iznosi i mi se udostojimo ni to im isplatiti + seremo kad strajkuju... E jebiga sulejmaneponosannavas je napisao/la: ↑pet dec 24, 2021 11:55 amPa nek idu. Nek se strajkuje sada bolje nego kasnije. Mada ne vidim rezon strajka. Znaju cijelu situaciju i problemi se lagano rjesavaju. Odblokirani racuni i sad naredne pare idu na plate. Evo u budzetu opstine 300.000. Isto je i sa omladinskim. Pogotovo igraci nisu jasni jer oni skoro svi primarano trebaju da igraju za bplje ponide za ugovore bolje, da odu u bolju ligu a znali su sta ih u Zelji ceka. Pojedinci koji imaju ponude treba ih pistiti da odu ako se nece duze rijesiti situacija
Valjda trebaju i oni nešto jesti, negdje stanovati, i igrači i OP i administracija... treba od have da žive..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet dec 24, 2021 1:04 pmPa ne valja ta priča " ne vidim rezon, nek strajkuju" da su od govana nasi su i igrali su polusezonu i radi to i hrani porodicu od toga kakav god da je ...pa hocemo ikad metra naprijed... Daj ljudima sta si reko da ćeš dati, još niko ne igra za neke lude pare nista previse iznosi i mi se udostojimo ni to im isplatiti + seremo kad strajkuju... E jebiga sulejmaneponosannavas je napisao/la: ↑pet dec 24, 2021 11:55 amPa nek idu. Nek se strajkuje sada bolje nego kasnije. Mada ne vidim rezon strajka. Znaju cijelu situaciju i problemi se lagano rjesavaju. Odblokirani racuni i sad naredne pare idu na plate. Evo u budzetu opstine 300.000. Isto je i sa omladinskim. Pogotovo igraci nisu jasni jer oni skoro svi primarano trebaju da igraju za bplje ponide za ugovore bolje, da odu u bolju ligu a znali su sta ih u Zelji ceka. Pojedinci koji imaju ponude treba ih pistiti da odu ako se nece duze rijesiti situacija
ponosannavas je napisao/la: ↑pet dec 24, 2021 2:09 pmNista ja od tog sto ste vi spinovali nisam rekao. Trenutno ne vidim svrhu nikakvu strajka osim da nas ispiraju po medijima. Ako dobro lontam a kontam niko nije rekao da im neko ne zeli ispaltiti, cak naprotiv trebamo skupiti svi da im isplatimo. Evo ja cu prvi dati para koliko mogu da se ispalti ali racuni su bili blokirani a sad su deblokirani. Otisli ljudi zbog kojih su se blokirali tj dali ostavke. Dolazi bolji direktor. Na stranu sto Nurko voli Zelju ali izgleda da je dobro zajebo par stvari. To je nesposobnost ili neznanje. Znaci dolazi spososbniji. Do priprema ostalo 20 dana i sad ce kao strajk nesto znaviti. Mozes samo sebe unazadaiti sto ne treniras a trebas se prodati mozda negdje. To je ista logika za Stilu bila. Ali Stila je zaradio da moze sad reci gotovo, ali ovim mladim momcima jedan trening moze promijeniti karijeru a ne nekakv strajk. Ako neko hove da ide i nema vise strpljenja da saceka lupam sad evo pare od osptine ok. Das mu papire i neka ide i svo mi kazemo hvala.
Edit. Samo da dodam da ako ovo gore ne kontaju nek strajkuju sta sad. To nit ce ubrzati ni uplate neke nit Eldina da potpise investiciju. Ja vjerujem da se ovi novi momci bez obzira na sve bore da sto prijenispalate plate. Ako misle da ce se nesto ubrzati sa strajkom nek strajkuju, a nece sto posto