Ko mu je dao ?Fićo je napisao/la: ↑sri dec 15, 2021 2:34 pmNe znam šta se ibretimo toliko, zna se ko je Zecu dao ugovor i sa kolikom cifrom! Sigurno nije zaslužio takvu cifru ali on sigurno nije kriv što mu to nije uredno isplaćivano. Ali bitno je reći da on pravi atmosferu u ekipi i da je jedan od iskusniji koji prenosi svoje iskustvo na mlađe igrače ali nas zato uzima lopatom a poveže dvije utakmice svake prijestupne godine.
Pa tadašnji predsjednik (Nihad Selimović) i njegov upravni odbor.Minjore je napisao/la: ↑sri dec 15, 2021 10:38 pmKo mu je dao ?Fićo je napisao/la: ↑sri dec 15, 2021 2:34 pmNe znam šta se ibretimo toliko, zna se ko je Zecu dao ugovor i sa kolikom cifrom! Sigurno nije zaslužio takvu cifru ali on sigurno nije kriv što mu to nije uredno isplaćivano. Ali bitno je reći da on pravi atmosferu u ekipi i da je jedan od iskusniji koji prenosi svoje iskustvo na mlađe igrače ali nas zato uzima lopatom a poveže dvije utakmice svake prijestupne godine.
Nema Selimovic nista sa Zecovim ugovorom....Fićo je napisao/la: ↑sri dec 15, 2021 10:44 pmPa tadašnji predsjednik (Nihad Selimović) i njegov upravni odbor.Minjore je napisao/la: ↑sri dec 15, 2021 10:38 pmKo mu je dao ?Fićo je napisao/la: ↑sri dec 15, 2021 2:34 pmNe znam šta se ibretimo toliko, zna se ko je Zecu dao ugovor i sa kolikom cifrom! Sigurno nije zaslužio takvu cifru ali on sigurno nije kriv što mu to nije uredno isplaćivano. Ali bitno je reći da on pravi atmosferu u ekipi i da je jedan od iskusniji koji prenosi svoje iskustvo na mlađe igrače ali nas zato uzima lopatom a poveže dvije utakmice svake prijestupne godine.
Amar Osim isto kao i Stilicev ugovor, oba stetna za klub.
Nije Selimovic bio u klubu tada...ovaj drugi jeste.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 16, 2021 8:49 amAmar Osim isto kao i Stilicev ugovor, oba stetna za klub.
Koje je marke masina? Scania, Volvo, Mercedes...
Ma pusti to drug, suplja.