Slazem se da treba dati priliku Ivkovicu da zavrsi sezonu, minimum. Verujem da bi sa kvalitetnijom ekipom napavio i vise.AsharaK je napisao/la: ↑ned dec 05, 2021 6:18 pmJa sam bas nekako sretan, imam dosta vise vjere u ove momke. Hrelja bukvalno shvatio da se treba bacat glavom na kopacku, zamalo frajer da izgine, cak je i on bio koristan svojom agresivnoscu. Ono sto mi je malo zaparalo usi jeste ovaj press Ivkovica, tek nakon utorka ce znat jel ostaje ili ne. Covjeku treba pruziti podrsku, ovi mladi igraci koji se nisu mogli sastavit sa loptom na pocetku, danas izgledaju zadovoljavajuce, i znaju tacno sta treba raditi. Hvala mu na Crncevicu i Zdunicu, igraci koji su mnogo pomogli i dali ruke, pogotovo Crncevic. Ja bih volio da dobije ugovor sa nasim klubom. Zdunicu istice sad pozajmica, bilo bi lijepo da ostane do kraja godine. Ne fali ovoj ekipi mnogo. 3 igraca, bek, krilo, napadac i da se sutamo za Evropu. Slijedi onaj najgori dio za nas, kada imas troskove, a nemas nikakve prihode. Nadam se da ce se organizovat neke akcije i jos jednom pokazati masa kako bi poslali lijepu sliku potencijalnim investitorima. Zivimo Zeljeznicar!
Mi smo u situaciji da nista ne smijemo mjenjati. Bilo koji igrač, a kamo li trener da ode je ponovno preslagivanje i novi početak. Ide nam dobro, poslije pošasti zvane Amaw.Mirek11 je napisao/la: ↑ned dec 05, 2021 6:36 pmSlazem se da treba dati priliku Ivkovicu da zavrsi sezonu, minimum. Verujem da bi sa kvalitetnijom ekipom napavio i vise.AsharaK je napisao/la: ↑ned dec 05, 2021 6:18 pmJa sam bas nekako sretan, imam dosta vise vjere u ove momke. Hrelja bukvalno shvatio da se treba bacat glavom na kopacku, zamalo frajer da izgine, cak je i on bio koristan svojom agresivnoscu. Ono sto mi je malo zaparalo usi jeste ovaj press Ivkovica, tek nakon utorka ce znat jel ostaje ili ne. Covjeku treba pruziti podrsku, ovi mladi igraci koji se nisu mogli sastavit sa loptom na pocetku, danas izgledaju zadovoljavajuce, i znaju tacno sta treba raditi. Hvala mu na Crncevicu i Zdunicu, igraci koji su mnogo pomogli i dali ruke, pogotovo Crncevic. Ja bih volio da dobije ugovor sa nasim klubom. Zdunicu istice sad pozajmica, bilo bi lijepo da ostane do kraja godine. Ne fali ovoj ekipi mnogo. 3 igraca, bek, krilo, napadac i da se sutamo za Evropu. Slijedi onaj najgori dio za nas, kada imas troskove, a nemas nikakve prihode. Nadam se da ce se organizovat neke akcije i jos jednom pokazati masa kako bi poslali lijepu sliku potencijalnim investitorima. Zivimo Zeljeznicar!
Neki dan sam malo gledao jedan trening, uglavnom su ovi mladi i koji ne igraju radili, Marenzi i on maximalno angazovani, vracaju, objasnjavaju od kretanja, postavljanja itd..
Mislim da su izvukli dosta iz ove ekipe, ja se iskreno nisam nadao ovom bodovnom saldu na pocetku sezone.
Sve pet, Zec imao losu utakmicu ocekivano zbog terena. Svi momci su lavovski iznijeli sezonu. Ali Zec je za 95%lige od 1996 naovamo Messi licno. To sto je izjeban povredama je druga stvar ali lik je velemajstor.Occasionally je napisao/la: ↑ned dec 05, 2021 6:59 pmCrnčević odigrao maestralno na ovakvoj podlozi. Iznio je sredinu. Za Mekića nemam ništa za dodati- izmislio fudbal za Zeca
Proba. Kada izgradimo juznu tribinu, Manijaci ce biti tako blizu.Occasionally je napisao/la: ↑ned dec 05, 2021 7:01 pmNe znam šta je povod za ovaj performans Juga sa pomicanjem u parter. Vrh.
Bliži. Glasniji. Jaka parola iza.
Ovo bih uveo za praksu u svim narednim.