Od mene im je halal sve, samo nek se muski pobiju.
Od mene im je halal sve, samo nek se muski pobiju.
Rekni nam
Ovo je danas realno za očekivat,treba znati kad je realno a kad nije,jbt ti najavljuješ raspadanje nakon svakog poraza i to onih iz vrha,a onda kad počne tipovanje gubimo od Leotara itd....Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 4:04 pmDe RIKI manje seri a vise podrzavaj klub
Spoiler:
Šta veliš, pratiš moja tipovanjaRIKI je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 4:46 pmOvo je danas realno za očekivat,treba znati kad je realno a kad nije,jbt ti najavljuješ raspadanje nakon svakog poraza i to onih iz vrha,a onda kad počne tipovanje gubimo od Leotara itd....Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 4:04 pmDe RIKI manje seri a vise podrzavaj klub
Spoiler:
Neka te kikiriki opusteno ba..RIKI je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 4:46 pmOvo je danas realno za očekivat,treba znati kad je realno a kad nije,jbt ti najavljuješ raspadanje nakon svakog poraza i to onih iz vrha,a onda kad počne tipovanje gubimo od Leotara itd....Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 4:04 pmDe RIKI manje seri a vise podrzavaj klub
Spoiler: