Hajmo mi opstanak ganjati....realno
Ljepotica nasa!Ujko je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 6:51 pmNa danasnji dan 1953...
https://historija.ba/d/283-otvoren-stadion-grbavica
Zuka Karagumruk
Sklopit jedan video sa ovim igračima za poziv bi bilo ekstraponosannavas je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 10:20 pmZuka Karagumruk
Coca Panteliaikos
Dzeko Inter
Visca Istambulspor
Ara MOL
Hajradinovic Kasimpasa
Amir, Seha Konya
Dado Cracovia
Hiros Osijek
Baja Brescia
Gojak Dinamo
Saban, Radonja AEK
Colic Dynamo
Sehic Karvina
Zola Casa Pia
Dujmovic Spartak
Svi koje mozemo nazvat nasima u ozbiljnijim euro ligama
Baš to. Toliko nekonzistentosti u razmišljanjima da je strašno. Ti si to ironično napisao, ali suština je da mi trebamo svako sebe malo da preispita. Prije početka sezone, nismo znali da li ćemo imati igrača dovoljno za igrat, a sada traže neki dlaku u jajetu. Isto ko za vrijeme Misimovića. Daj samo da se kritikuje i pljuje. Mi da smo na trećem mjestu od zada u ligi treba da budemo sretni, a ne da smo nadigrali Široki na njihovom terenu. Znam i ja osjetim žal za 3 boda, gledam tabelu i čeznem za ova dva protiv Širokog, dva protiv Borca i rado bih ubrojao i tri protiv TZ City, pravim tu neku idealnu tabelu kako je moglo biti, ali kako ništa nije idealno tako nije ni tabela.HajrA je napisao/la: ↑uto sep 14, 2021 3:52 amMalo machku telecha glava!
Pojedinci strahuju da ce nas Lishtica nagrditi ko' svinjski, imaju mladu brzu ekipu, bod bi bio ravan pobjedi, sve ispod 3 razlike bi bilo OK.
i
I mi budemo bolji, uzmemo bod, malo srece falilo da uzmemo 3 i bilo bi ZASLUZENO!
i
Isti ovi strucnjaci nezadovoljni nisu vidjeli 5 izmjena, Blazevic nije brzi od Mbapea, Kosoric odigrao odlicno (a nije trebao), falilo nam je brzine u sredini zasto nije uveo Bekrica, ovaj Siroki je sterilna ekipa, Ivkovicu kako ne vidi da je Zundic prebrz nama treba neko sporiji, cuj veseli se utakmici sa Velezom kakve su mu to izjave...
Ja sam napisao 6 prostoprosirenih rechenica bez ichije pomochi, mene chita vishe ljudi nego Džejmsa Patersona.
Svi na Grbavicu u subotu, ko ne moze nek dodje u nedelju!!!
Propustiti 100-ti rodzendan bilo bi glupo!
PS. Utakmica u Sirokom sigurno nasa naj bolja utakmica 90min ove sezone!!!
Ne treba ni Sipovica zaboravit, jedan od rijetkih koji je i na terenu i van njega pokazao da je Željovac.ponosannavas je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 10:20 pmZuka Karagumruk
Coca Panteliaikos
Dzeko Inter
Visca Istambulspor
Ara MOL
Hajradinovic Kasimpasa
Amir, Seha Konya
Dado Cracovia
Hiros Osijek
Baja Brescia
Gojak Dinamo
Saban, Radonja AEK
Colic Dynamo
Sehic Karvina
Zola Casa Pia
Dujmovic Spartak
Svi koje mozemo nazvat nasima u ozbiljnijim euro ligama
Najjaci mi komentar na zvanicnoj gdje kaze lik kako Ivkovic uzima pare od igraca....storm_raider je napisao/la: ↑uto sep 14, 2021 9:21 amNe svidja mi se ova prica oko Ivkovica, podrzimo covjeka i to je sve. Amar Osim nas je unistio i dok ne dobije ono sto smatra da treba da dobije nastavice to da radi. A nekada su pojedinci odlazili sa foruma jer nismo cenzurisali istinu o istome. Kada vec pricamo o ljubavi prema klubu. Svasta su pricali i lagali, pa neka im se vrati. Haram im bilo.
Podrska Ivkovicu i spustite ocekivanja. Opstanak u ligi je cilj.
Svi na Grbavicu.