Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

positive
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 13, 2021 5:30 pm

slika
hajmo rajice prljave stolice

gavran
Kontakt:

pon sep 13, 2021 6:22 pm

Kospa je napisao/la:
pon sep 13, 2021 4:42 pm
hajdar, stila i sinan, ekipa za europu
Hajmo mi opstanak ganjati....realno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon sep 13, 2021 6:51 pm

Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

storm_raider
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:03 pm

Ujko je napisao/la:
pon sep 13, 2021 6:51 pm
Na danasnji dan 1953...

https://historija.ba/d/283-otvoren-stadion-grbavica
Ljepotica nasa!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueboy
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:07 pm

Zna li neko kad igramo protiv Veleža? U subotu se vraćam iz Beograda za Sarajevo, pa da planiram kad da krenem.

avlami97
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:09 pm

blueboy je napisao/la:
Zna li neko kad igramo protiv Veleža? U subotu se vraćam iz Beograda za Sarajevo, pa da planiram kad da krenem.
Subota, 17:00 sati.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:11 pm

Nadam se da ce se u akciju ukljuciti nasi bivsi igraci koji igraju u Evropi. Dzeko, Amir, Baja, Hodzic, Gojak, Hajradinovic, Zukanovic, Sehic, Visca itd itd
Željezničar ante portas !

blueboy
Kontakt:

pon sep 13, 2021 9:55 pm

avlami97 je napisao/la:
pon sep 13, 2021 7:09 pm
blueboy je napisao/la:
Subota, 17:00 sati.
Hvala.

ponosannavas
Kontakt:

pon sep 13, 2021 10:20 pm

AsharaK je napisao/la:
Nadam se da ce se u akciju ukljuciti nasi bivsi igraci koji igraju u Evropi. Dzeko, Amir, Baja, Hodzic, Gojak, Hajradinovic, Zukanovic, Sehic, Visca itd itd
Zuka Karagumruk
Coca Panteliaikos
Dzeko Inter
Visca Istambulspor
Ara MOL
Hajradinovic Kasimpasa
Amir, Seha Konya
Dado Cracovia
Hiros Osijek
Baja Brescia
Gojak Dinamo
Saban, Radonja AEK
Colic Dynamo
Sehic Karvina
Zola Casa Pia
Dujmovic Spartak

Svi koje mozemo nazvat nasima u ozbiljnijim euro ligama

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon sep 13, 2021 10:27 pm

ponosannavas je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Zuka Karagumruk
Coca Panteliaikos
Dzeko Inter
Visca Istambulspor
Ara MOL
Hajradinovic Kasimpasa
Amir, Seha Konya
Dado Cracovia
Hiros Osijek
Baja Brescia
Gojak Dinamo
Saban, Radonja AEK
Colic Dynamo
Sehic Karvina
Zola Casa Pia
Dujmovic Spartak

Sklopit jedan video sa ovim igračima za poziv bi bilo ekstra
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

pon sep 13, 2021 10:33 pm

Najveci problem Ivkovica je sto nije poznavao nasu ligu a slobodnih igraca ove godine je bilo ko u prici. Gledam sad Leotar doveo Maksimovica. Brlo interesantan igrac i mogao nam je valjat kao alternativa ili kao prva opcija na svim ofanzivnim pozicijama. Po meni je recimo za nase uslove Milos Borovcanin odlican desni bek a Borac ga jenotpustio na pocetku sezone i sad igra prvu ligu RSa. Ne mogu da vjerujem da se nije moglo nafatat par igraca ovog kalibra, provjerene kvalitete za nasu ligu. Ne mi dovedemo Stjepanovica na probu i potpisemo ga a ja gledao dosta pripremnih i frajer nista nije pokazao. Pas nisam vidio smislen. Mozda je frajrr mnogo bolji nego je pokazao ali bolje da smo Zeru malog vratili ili Dacica. Ono sto sad igra Bojo takva je tipa igraca Dacic. A da ne govorim da jw bilo igraca koji sj igrali premijer ligu a bili slobodni. Nama je jedan od prioriteta u stabilizaciji naci sportskog direktora koji ce pokrivati i oml pogon. Ili evo ovaj Radonja. Desni bek. Nwce igratk u AEKu. Imamo dobre odnose. Daj ga do kraja sezone.

Okolele
Kontakt:

pon sep 13, 2021 11:12 pm

Kad bi jebenu realizaciju popravili bili bi na konju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

HajrA
Kontakt:

uto sep 14, 2021 3:52 am

Malo machku telecha glava!

Pojedinci strahuju da ce nas Lishtica nagrditi ko' svinjski, imaju mladu brzu ekipu, bod bi bio ravan pobjedi, sve ispod 3 razlike bi bilo OK.
i
I mi budemo bolji, uzmemo bod, malo srece falilo da uzmemo 3 i bilo bi ZASLUZENO!
i
Isti ovi strucnjaci nezadovoljni nisu vidjeli 5 izmjena, Blazevic nije brzi od Mbapea, Kosoric odigrao odlicno (a nije trebao), falilo nam je brzine u sredini zasto nije uveo Bekrica 😂, ovaj Siroki je sterilna ekipa, Ivkovicu kako ne vidi da je Zundic prebrz nama treba neko sporiji, cuj veseli se utakmici sa Velezom kakve su mu to izjave...
Ja sam napisao 6 prostoprosirenih rechenica bez ichije pomochi, mene chita vishe ljudi nego Džejmsa Patersona.

Svi na Grbavicu u subotu, ko ne moze nek dodje u nedelju!!!

Propustiti 100-ti rodzendan bilo bi glupo!

PS. Utakmica u Sirokom sigurno nasa naj bolja utakmica 90min ove sezone!!!
TM87

Qooler
Kontakt:

uto sep 14, 2021 8:27 am

HajrA je napisao/la:
uto sep 14, 2021 3:52 am
Malo machku telecha glava!

Pojedinci strahuju da ce nas Lishtica nagrditi ko' svinjski, imaju mladu brzu ekipu, bod bi bio ravan pobjedi, sve ispod 3 razlike bi bilo OK.
i
I mi budemo bolji, uzmemo bod, malo srece falilo da uzmemo 3 i bilo bi ZASLUZENO!
i
Isti ovi strucnjaci nezadovoljni nisu vidjeli 5 izmjena, Blazevic nije brzi od Mbapea, Kosoric odigrao odlicno (a nije trebao), falilo nam je brzine u sredini zasto nije uveo Bekrica 😂, ovaj Siroki je sterilna ekipa, Ivkovicu kako ne vidi da je Zundic prebrz nama treba neko sporiji, cuj veseli se utakmici sa Velezom kakve su mu to izjave...
Ja sam napisao 6 prostoprosirenih rechenica bez ichije pomochi, mene chita vishe ljudi nego Džejmsa Patersona.

Svi na Grbavicu u subotu, ko ne moze nek dodje u nedelju!!!

Propustiti 100-ti rodzendan bilo bi glupo!

PS. Utakmica u Sirokom sigurno nasa naj bolja utakmica 90min ove sezone!!!
Baš to. Toliko nekonzistentosti u razmišljanjima da je strašno. Ti si to ironično napisao, ali suština je da mi trebamo svako sebe malo da preispita. Prije početka sezone, nismo znali da li ćemo imati igrača dovoljno za igrat, a sada traže neki dlaku u jajetu. Isto ko za vrijeme Misimovića. Daj samo da se kritikuje i pljuje. Mi da smo na trećem mjestu od zada u ligi treba da budemo sretni, a ne da smo nadigrali Široki na njihovom terenu. Znam i ja osjetim žal za 3 boda, gledam tabelu i čeznem za ova dva protiv Širokog, dva protiv Borca i rado bih ubrojao i tri protiv TZ City, pravim tu neku idealnu tabelu kako je moglo biti, ali kako ništa nije idealno tako nije ni tabela.
Sretan sam sa svakim danom onim što imamo, jer koliko nas je šetač Lutve unazadio, sretan sam samo da preživimo. Mislim da smo na dobrom putu i trebamo biti zahvalni prije svega gosp. Ivkoviću i njegovoj ekipi jer se uhvatio ovako teškog posla, kada je šetač Lutve pobjegao i to nakon što je uništio klub. Naš najveći problem je što dosta ljudi okolo sebe ne shvata situaciju jer se ne trudi da je shvati ili nije to u stanju. Po meni svako ko nadje i jednu manu u radu gosp. Ivkovića i njegove ekipe, trenutno je najveći neprijatelj kluba. Do kada? Sve dok se gosp. Ivkoviću ne kaže, eh evo imaš 70 000 - 80 000 KM mjesečno veći budžet od trenutnog, stimuliši ove ili nadji sebi 7-8 igrača za plate od 10 000 mjesečno ili nadji jednog koji ti treba za 80 0000 mjesečno. Odluka je na tebi, sklopi ekipu pa da krenemo na titulu. I tada ne mora uzeti titulu, nego neka se vidi napredak dostojan tog budžeta. Ovako, naše je da šutimo i držimo jezik za zubima. Forum jeste da se piše o svemu, ali trebao znati da to što pišemo može imati i posljedice. Za sada možemo pisati o hiljadu pozitivnih stvari na početku ove sezone i kako da budemo još bolji. Ako vam ne valja neki igrač, utalite se, skupite svaki mjesec za platu nekog boljeg i javite se na Zvornička 27. Ako niste to u stanju, nemojte molim vas ni kritikovat ono što imamo.

storm_raider
Kontakt:

uto sep 14, 2021 9:21 am

Ne svidja mi se ova prica oko Ivkovica, podrzimo covjeka i to je sve. Amar Osim nas je unistio i dok ne dobije ono sto smatra da treba da dobije nastavice to da radi. A nekada su pojedinci odlazili sa foruma jer nismo cenzurisali istinu o istome. Kada vec pricamo o ljubavi prema klubu. Svasta su pricali i lagali, pa neka im se vrati. Haram im bilo.

Podrska Ivkovicu i spustite ocekivanja. Opstanak u ligi je cilj.

Svi na Grbavicu.

milanribar
Kontakt:

uto sep 14, 2021 9:48 am

ponosannavas je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Zuka Karagumruk
Coca Panteliaikos
Dzeko Inter
Visca Istambulspor
Ara MOL
Hajradinovic Kasimpasa
Amir, Seha Konya
Dado Cracovia
Hiros Osijek
Baja Brescia
Gojak Dinamo
Saban, Radonja AEK
Colic Dynamo
Sehic Karvina
Zola Casa Pia
Dujmovic Spartak

Ne treba ni Sipovica zaboravit, jedan od rijetkih koji je i na terenu i van njega pokazao da je Željovac.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto sep 14, 2021 12:10 pm

Je li moguće da nam vrijeme baš uvijek okrene leđa, kad god je neki bitan događaj ili utakmica?
Gledam prognozu, pljuskovi cijeli vikend... :(
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Dzezvar
Kontakt:

uto sep 14, 2021 3:57 pm

storm_raider je napisao/la:
uto sep 14, 2021 9:21 am
Ne svidja mi se ova prica oko Ivkovica, podrzimo covjeka i to je sve. Amar Osim nas je unistio i dok ne dobije ono sto smatra da treba da dobije nastavice to da radi. A nekada su pojedinci odlazili sa foruma jer nismo cenzurisali istinu o istome. Kada vec pricamo o ljubavi prema klubu. Svasta su pricali i lagali, pa neka im se vrati. Haram im bilo.

Podrska Ivkovicu i spustite ocekivanja. Opstanak u ligi je cilj.

Svi na Grbavicu.
Najjaci mi komentar na zvanicnoj gdje kaze lik kako Ivkovic uzima pare od igraca....

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

uto sep 14, 2021 4:06 pm

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

uto sep 14, 2021 4:24 pm

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ghamaz, pile87 i 43 gosta.

Prijava