Brz oporavak Omeru Joldicu!
Ivković mu rekao da ne računa na njega na početku sezone, momak rekao da će ostati da se dokaže i tako je i bilo, minute dobijao na kapaljku u pripremnim kao treća izmjena jer sam bio skoro na svakoj. Nakon određenog vremena mu rekao da nikako ne dolazi. Ne bih ulazio da li je zbog menadžera momak najeb... ali simptomatično je što bi rekli...
Polako,prvo treba sačekat skupštinu,onda če se 100% sa njima završitANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:20 pmEvo oni debili dobise novog investitora, valjda cemo i mi uskoro s tim Austrijancima jebemu
Kako ce ga odrzavati kada smo im duzni blizu 350 000 km...odavno oni njega ne odrzavaju.RIKI je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 12:57 pmEh sad travnjak ima punih 20 dana da se oporavi,zadnja utakmica se na njemu igrala 29. Augusta a sljedeća treba da se igra 18. Septembra,znači punih 20 dana za oporavak.
Prije svega ispred oba gola gdje nema travke i na mjestu gdje se nalaze pomoćne sudije.
Nadam se da će radnici Albe ga u ovih 20 dana dobro održavati da se vrati stari sjaj ipak je previše tekmi se igralo na njemu u kratkom vremenskom roku,svake sedmice mi ili Velež plus treninzi Veleža i njihovih protivnika....
Ova pauza će za travnjak znatno dobro doći
Kad je skupština?RIKI je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:31 pmPolako,prvo treba sačekat skupštinu,onda če se 100% sa njima završitANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:20 pmEvo oni debili dobise novog investitora, valjda cemo i mi uskoro s tim Austrijancima jebemu
Rekli su u septembruANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:52 pmKad je skupština?RIKI je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:31 pmPolako,prvo treba sačekat skupštinu,onda če se 100% sa njima završitANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:20 pmEvo oni debili dobise novog investitora, valjda cemo i mi uskoro s tim Austrijancima jebemu
Nepretjeeujmo,održavaju ga i često su na GrbaviciDzezvar je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:35 pmKako ce ga odrzavati kada smo im duzni blizu 350 000 km...odavno oni njega ne odrzavaju.RIKI je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 12:57 pmEh sad travnjak ima punih 20 dana da se oporavi,zadnja utakmica se na njemu igrala 29. Augusta a sljedeća treba da se igra 18. Septembra,znači punih 20 dana za oporavak.
Prije svega ispred oba gola gdje nema travke i na mjestu gdje se nalaze pomoćne sudije.
Nadam se da će radnici Albe ga u ovih 20 dana dobro održavati da se vrati stari sjaj ipak je previše tekmi se igralo na njemu u kratkom vremenskom roku,svake sedmice mi ili Velež plus treninzi Veleža i njihovih protivnika....
dobro dosao Riki......RIKI je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:55 pmNepretjeeujmo,održavaju ga i često su na GrbaviciDzezvar je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:35 pmKako ce ga odrzavati kada smo im duzni blizu 350 000 km...odavno oni njega ne odrzavaju.RIKI je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 12:57 pmEh sad travnjak ima punih 20 dana da se oporavi,zadnja utakmica se na njemu igrala 29. Augusta a sljedeća treba da se igra 18. Septembra,znači punih 20 dana za oporavak.
Bas se vidi kako ga odrzavaju....RIKI je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:55 pmNepretjeeujmo,održavaju ga i često su na GrbaviciDzezvar je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 1:35 pmKako ce ga odrzavati kada smo im duzni blizu 350 000 km...odavno oni njega ne odrzavaju.RIKI je napisao/la: ↑uto avg 31, 2021 12:57 pmEh sad travnjak ima punih 20 dana da se oporavi,zadnja utakmica se na njemu igrala 29. Augusta a sljedeća treba da se igra 18. Septembra,znači punih 20 dana za oporavak.
tvoj stari drug CURVA se vratio