Jedino što je bitno je da mi opstanemo u ligi naredne sezone i da se ne ugasimo. Svako normalan zna da se djeca moraju istrpiti ako se žele rezultati. Gasal ako hoće da ide - nek ide, propast će ako ode iz Želje, nigdje neće imati minutažu. Yebem ti ja igrača od 18 godina koji potrči za parama i za redovnim platama. I on i njegov menadžer bi trebali znati da je za njegov razvoj najbitnije da igraubaceni element je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 8:23 pmKlasika nasa, jedna pobjeda i odjednom svi valjaju. Jedna losa i ne valja niko, i tako u krug. Ko god zagovara guranje djece treba mu u startu biti jasno da minimum 2-3 godine plafon plafona je 6 mjesto, da ce Muftic imati vise “olimpika” nego “krupa” i da ce Durakovic imati vise “zrinjskih” nego”krupa” itd, a da ne spominjemo ove startove za crveni karton. Ok, to je nama mozda i jedina opcija, ali zaboravite rezultate onda, a mi to NE MOZEMO jer nismo vidjeti trofej godinama i dok ga ne osvojimo pritisak ce postojati od strane 90% navijaca (i to ovih sto danas prizivaju djecu).
Otprilike, godisnja bruto plata nedefinisanog strucnjaka koji je svojim rijecima opisao vlastiti rad :
Nedefinisani dug za nedefinisanu poziciju
99% toga si upravu.Medjutim, ni igranje u toksicnoj sredini kakav je Zeljo mu nista donijeti nece.Ne mozes napredovati u sredini bez ikakvog plana i pravca, a ne to sve te i ne placaju.thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 9:01 pmJedino što je bitno je da mi opstanemo u ligi naredne sezone i da se ne ugasimo. Svako normalan zna da se djeca moraju istrpiti ako se žele rezultati. Gasal ako hoće da ide - nek ide, propast će ako ode iz Želje, nigdje neće imati minutažu. Yebem ti ja igrača od 18 godina koji potrči za parama i za redovnim platama. I on i njegov menadžer bi trebali znati da je za njegov razvoj najbitnije da igraubaceni element je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 8:23 pmKlasika nasa, jedna pobjeda i odjednom svi valjaju. Jedna losa i ne valja niko, i tako u krug. Ko god zagovara guranje djece treba mu u startu biti jasno da minimum 2-3 godine plafon plafona je 6 mjesto, da ce Muftic imati vise “olimpika” nego “krupa” i da ce Durakovic imati vise “zrinjskih” nego”krupa” itd, a da ne spominjemo ove startove za crveni karton. Ok, to je nama mozda i jedina opcija, ali zaboravite rezultate onda, a mi to NE MOZEMO jer nismo vidjeti trofej godinama i dok ga ne osvojimo pritisak ce postojati od strane 90% navijaca (i to ovih sto danas prizivaju djecu).
Sto bi igrao bez para kad moze za pare ..thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 9:01 pmJedino što je bitno je da mi opstanemo u ligi naredne sezone i da se ne ugasimo. Svako normalan zna da se djeca moraju istrpiti ako se žele rezultati. Gasal ako hoće da ide - nek ide, propast će ako ode iz Želje, nigdje neće imati minutažu. Yebem ti ja igrača od 18 godina koji potrči za parama i za redovnim platama. I on i njegov menadžer bi trebali znati da je za njegov razvoj najbitnije da igraubaceni element je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 8:23 pmKlasika nasa, jedna pobjeda i odjednom svi valjaju. Jedna losa i ne valja niko, i tako u krug. Ko god zagovara guranje djece treba mu u startu biti jasno da minimum 2-3 godine plafon plafona je 6 mjesto, da ce Muftic imati vise “olimpika” nego “krupa” i da ce Durakovic imati vise “zrinjskih” nego”krupa” itd, a da ne spominjemo ove startove za crveni karton. Ok, to je nama mozda i jedina opcija, ali zaboravite rezultate onda, a mi to NE MOZEMO jer nismo vidjeti trofej godinama i dok ga ne osvojimo pritisak ce postojati od strane 90% navijaca (i to ovih sto danas prizivaju djecu).
Pjesma na pocetku
A zamisli situaciju kada ti roditelji djece snose troskove ovog omladinskog turnira......