blueboy je napisao/la: ↑sub maj 08, 2021 3:28 am
Amar927 je napisao/la: ↑pet maj 07, 2021 11:34 pm
Jedva cekam kraj sezone i da cujem od Bake imena igraca koja nisu za Zelju..Baka sansu trebaju dobiti Durakovic i Drina...bruka je gledati Celikovica na zadnjem veznom,promasaj..mada bi na stoperu na nesto i licio..kapitenuuu jel te stiddd!!!i Ikic mi se toliko ogadio..bas je neko nedavno govorio i za njega da nije kapacitet za Zelju i upravu je
Ja sam govorio za Ikića i dalje tvrdim da nije kvalitet za Želju kojeg ja hoću da gledam. Isti je slučaj i sa Juričićem. Igrači koji su karijeru provodili po hrvatskim i slovenskim drugim ligama nemaju mjesta u Želji koji hoće neke trofeje, imaju u ovom ovakav kakav je.
Mislim da sam ja tu s ThieryHenryem se skoro oko Ikića raspravljao.
Vjerovatno da su nam 11 Ikića u ekipi ne bi bilo ovoliko loše. Daleko da je on najveći belaj i da je najlošiji. Naravno da nije, ali nije ni igračina. On mnogo kartona dobiva. A to ne može biti dobra stvar kod štopera, vjerovatno znači da mnogo i ispada.
Sinoć je baš drastično pogriješio što je dovelo do direktnog gola.
Sve stoji i da stalno mijenjamo štopere, bekove pa to nije ni uigrano.
Ali i da je dobar čisto zbog pravog restarta i dozivanja, mora se sve rastjerati. Nemojmo ništa polovično, to nas i jebe. Nikada nismo presjekli kako treba.