Niko ovdje nema drugog interesa osim Zeljinog, na koju god stranu da staju. Forum je davno ociscen od takvih. Licno ja, iako se ne slazem sa tobom u par tacaka, nemam problema sa tvojim misljenjem. Najnize sto moze covjek pasti je da napada nekoga licno zbog misljenja. Trebamo diskutovati o misljenjima, ne o forumasima. U konacnici, pisemo jer volimo Zelju i zelimo mu najbolje, grijesili ili bili u pravu, vjerujem i zelim da vjerujem da dolazimo svi iz pravog mjesta u srcu.Veteran1965 je napisao/la: ↑ned feb 21, 2021 5:20 pmNisam bio u pravu si, ali sam isto tako bio stava da trebaju ostati dok se bolji ne nađu. Zakuhao sam sa svima koji su bili za dolazak Amara, i sve sam predviđao da će ovako biti, osim korone naravno.neroazzuro je napisao/la: ↑ned feb 21, 2021 12:15 amVeterane, sad okrećeš priču. Kao, ti nisi bio za tadašnju opciju, ali se ne sjećam da si predlagao neku drugu. Ako si predlagao unaprijed se izvinjavam. Ali znam da je jedini prijedlog bio no amar no party. A ljudi ucjenama i tjeranjem ušli u klub. Poslije slave, zaljevaju se se violinom i bugonajskim govn.etom. Dalje je sve istorija.
Što se revolvinga tiče, dao bih nekakav komentar kad bih se razumio u te stvari, ali nažalost radim u potpuno drugoj branši pa sam slab s tim stvarima. Sjećam se da su izdavali neka saopštenja o tom kreditu. Nemoj me držat za riječ, u smislu da je trebao pokriti troškove samo dok ne dođu sigurne pare od Šabana, Evrope ili šta već. Suština je da je SVAKI potez tadašnje ekipe jednostavno ulivao povjerenje, znao si da je Željo u sigurnim rukama. To je u ovim uslovima neprocjenjivo. Ovaj dio kako države lobiraju, šta bi oni uradili u doba korone ne bih komentarisao.
Ovo o dočekivanju Cerića i co. na nož isto ne bih plaho komentarisao. Pogledaj moje postove na tu temu i vidjećeš.
I postavio sam par pitanja, i oko trenutnih dešavanja, skupštine i Cerića, niko nije ponudio odgovor. Svi komentarišu samo ono što im odgovara, napadaju, one koji kontra napišu, ali kada se napišu konkretne stvari, to olako prešute i pređu preko toga bez komentara.
Ja otvoreno ovdje napišem šta mislim, napišem kritiku onako kako je ja vidim, ali i pohvalu ako je napravljeno nešto pozitivno. Nemam problem ni sa čim, ni sa kim. Ne zamotavam, i ne svrstavam se niti na jednu stranu, osim Željinu, jer interesa nemam...