Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

reks1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2021 5:00 pm

"Nervoza"kod vecine navijaca¸je logicna.Prica o nekih 6 mjeseci je naravno logicna(da ne kazem 100 dana).Ali nama za mir u kuci, danas ,jucer trebaju i plate i licence,a o tim dozvolama za strance je i deplasirano pricati.Nemam ja "pravo"kritikovati ni bivse ni sadasnje,Ja samo znam da su sadasnji dosli ne bi li proigrali.Jesmo li prograli eto nek ovi sto brane i napadaju vele.Ovaj trenutni je MORAO znati u sta se upusta i MORAO je znati da nema 6 mjeseci za gasenje pozara.
Ako i kad ugasi pozar(prvenstvo je tu za heftu i nesto),covjek genijalac ili suplja ima i moze i treba dobiti to vrijeme
Nadam se da i ovi sto napadaju bivse znaju da uci u ligu sa 5- mjesecnim dugovanjima znaci harakiri.I pritom ne mislim na derbi

reks1
Kontakt:

sub feb 20, 2021 5:06 pm

Neroazzuro@ da te ne citiram
to i takvo razmisljanje(o sistemu u kojem se sve placa od poreza pa nadalje) je u ovakvoj Bosni nazalost bilo utopija
Je li covjek trebao poslati "torbu "pa penala ne bi bilo je dilema za one koji na sistem bez stela nisu culi ni vidjeli
5 poraza.....ili 6 ...
bravo za post

neroazzuro
Kontakt:

sub feb 20, 2021 5:26 pm

Sad viđoh da je Storm citirao Chwillin stariji post sa istom suštinom.
Meni lično je neshvatljivo da mnogi naši "navijači" to ne shvataju. Ta spoznaja je meni lično bila dosta bolna, otrežnjujuća. Ispali smo bezlična masa kojom se lako manipuliše. A ja odbijam biti dijelom takve mase, vidim da i Chwilla isto misli.

fcz
Kontakt:

sub feb 20, 2021 5:42 pm

pestabudimpesta je napisao/la:
sub feb 20, 2021 2:35 pm
Strana grada gdje Manijak vlada- Amer Hiros nedavno na Instagramu
I onda ode kod najveceg dusmana za platu koja je u najboljem slucaju na nivou nekih 2. liga u Evropi, pa cak i nekih klubova iz susjedstva. "Pravi" Manijak, nema sta.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

storm_raider
Kontakt:

sub feb 20, 2021 5:47 pm

Ma neka ide gdje hoce, da smo mu mogli bolje ponuditi dosao bi kod nas.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BC1921
Kontakt:

sub feb 20, 2021 6:11 pm

Dobar sam bas sa Hirosovim rodjakom, iskreno meni je drago sto ide gore i zelim im sto vise ovakvih u ekipi...
Nasim igracima trebaju samo plate, ako to bude do derbija ima da opet bude krkacina, taslacenje...
Krivina Jug

Amar927
Kontakt:

sub feb 20, 2021 6:21 pm

Hiros se bukvalno sam nudio ,konstantno je objavljivao slike u Zeljjinoj majici i slike Grbavice.. na njegovu zalost imamo Stilica na njegovoj poziciji koji nam je veoma bitan igrac za ekipu,malo je zakazao ovu polusezonu ali je bitan faktor.I volim sto nismo ulazili u neke kombincije sa Musijom koji mi se gadiii

BC1921
Kontakt:

sub feb 20, 2021 6:35 pm

Amar927 je napisao/la:
Hiros se bukvalno sam nudio ,konstantno je objavljivao slike u Zeljjinoj majici i slike Grbavice.. na njegovu zalost imamo Stilica na njegovoj poziciji koji nam je veoma bitan igrac za ekipu,malo je zakazao ovu polusezonu ali je bitan faktor.I volim sto nismo ulazili u neke kombincije sa Musijom koji mi se gadiii

Jeste se Hiros nudio, ali prava je istina da nismo imali nesto sitno para za njega... Musija je zatezao oko papira. Na stranu sve i djecak zna igrati lopte, ali nacin zivota...
Krivina Jug

storm_raider
Kontakt:

sub feb 20, 2021 6:40 pm

Senad1921 je napisao/la:
sub feb 20, 2021 6:35 pm
Amar927 je napisao/la:

Jeste se Hiros nudio, ali prava je istina da nismo imali nesto sitno para za njega... Musija je zatezao oko papira. Na stranu sve i djecak zna igrati lopte, ali nacin zivota...
Zar nacin zivota nije totalno promjenio u zadnjih 10tak mjeseci? U smislu da se popravio.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BC1921
Kontakt:

sub feb 20, 2021 6:46 pm

Iskreno, pisem ono sto sam cuo od njegovih, jer djecaka ne poznajem, koliko sam cuo nista nije promjenio... Da ga to i sputava da valja, jer je trebao i negdje vani ici i haman bilo zavrseno, ali...
Krivina Jug

samo_da_repliciram
Kontakt:

sub feb 20, 2021 6:50 pm

Dobar igrac, realno decko ima kontrolu lopte boli glava

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub feb 20, 2021 6:58 pm

Smrad. Idi sad kod njih nabijem te. Izbrisi slike prvo

Veteran1965
Kontakt:

sub feb 20, 2021 7:01 pm

Da još jednom napišem i neću više. Cijela priča je pokrenuta kada je čovjek prvi dan izabran za predsjednika UO ( a izabran je jer niko od "velikih" Željovaca nije htio, i izabran je jer je bio jedina opcija) bez ikakvog razloga je ovdje krenula šprdnja i hrakačina. Zašto? Zar nismo svi zajedno trebali čovjeku poželiti sreću i da nas na selamet izvede? Zar čovjek nije bio prijedlog Jasmina Badžaka koji nas jedini drži u životu, i koji pogura kada je najgore? Zar nismo svi zajedno mogli reći,hajmo biti pozitivni (ako ništa ono zbog Jaska), i vidjeti nakon nekog vremena jesmo li našli rješenje, ili nastavljamo tonjenje. Ne, pljuvanje je odmah krenulo, evo ja pitam zašto?
Dalje ja sam čovjek od sistema, ali znam da kada su kapitalni ciljevi, strateške stvari u pitanju i veliki, najveći, države, vlade malo izlobiraju, potegnu neke veze da ostvare ono što je u tom momentu toliko važno.
Neko je spomenuo s pravom da je ranijim upravama ostavljan period i do 6 mjeseci da se "uhodaju", organizuju, sagledaju situaciju, pa smo nalazili razna obrazloženja za stvari koje su se dešavale, iako se nismo slagali sa njima, dok sada nemamo obzira, i nedamo ni 6 dana. Zašto?
Pisao sam mnogo puta, i diskutovao sa mnogim navijačima uživo, nije mi se sviđao rad bivše uprave, ali sam bio za njih dok ne nađemo bolje. Ubjeđen sam, i niko mi ne može promjeniti mišljenje da bi u sličnoj finansijskoj situaciji bili i da su oni ostali, ne bi popušili licencu za europu, ali danas bi bili otprilike na istom. Jer kriza oko korone nije nikoga fulila.
I još ću samo jednu stvar spomenuti. Ovdje se "kači" na moje komentare samo za uopšteni dio, a kada se napiše da su se dizali revolving krediti, hipotekarni krediti sa lošim kamatama, to se ne komentariše, preskoči se.
Ja se ne slažem sa 90% stvari koji se ovdje pišu, od uvredljivih imena, pogrdnih naziva, i šta sve već ne, i fakat se nekad pitam što mi treba ova sikiracija, ali opet sa druge strane, ima ovdje i Željovaca kome je klub, bez obzira ko je u njemu na prvom mjestu. Ja spadam u takve, pa sam zbog njih ovdje, i napišem svoj stav, mišljenje, rezon. Prokomentarišem na pp, a nekada i javno, pa neka misli ko šta hoće.
Evo da ne dužim, nadam se da je jasnije u kojem sam kontekstu spomenuo predgodnu upravu, a slažem se, i sam ne volim vraćati se nazad, nego samo gurati naprijed.
Mnogo jasnije će biti već za 10-ak dana nakon 90 minuta sa kuravom sa kobilje glave. U slučaju pobjede, nadam se da će se i ovdje vratiti bar dio pozitivne atmosfere, a u slučaju bilo čega drugog već mi je poznat scenario.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Dzezvar
Kontakt:

sub feb 20, 2021 7:08 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sub feb 20, 2021 9:25 am
Eh etp prije su se obraćali igračima....jesu suspendovali doduše, ko god je nešto progovrio i krivo pogledo, a trener se oko suspenzija pito ko "lanjski snijeg"

Što ne mogu ovih dvostrukih aršina majke mi. Kao da je Željo nastao i ugasio se sa Misimovićem, jeste dosadni više sa njim.
Kojih dvostrukih arsina....
Majstore igraci imali redovna primanja.....
A obracalo im se kako nije posebno kada se premije bile u piranju....
Malo si puko druze Boga mi....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ubaceni element
Kontakt:

sub feb 20, 2021 7:11 pm

Klasika, da je dosao kod nas bio bi Zidane, ali posto ce gore izgleda onda vodi nesportski zivot. Nismo imali para za njega i to je to. Jel morao bas na Kromolj? Ne znam. Meni se cini da ja ne bih za milion, ali ja ne zivim od fudbala.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub feb 20, 2021 7:13 pm

Ma ***** mu sve evo ovako da kazem. Kako neko ko je na jugu odrasto moze otic kod pogani nije mi jasno eto

Veteran1965
Kontakt:

sub feb 20, 2021 7:14 pm

Faca Sa Ulica je napisao/la:
Eh etp prije su se obraćali igračima....jesu suspendovali doduše, ko god je nešto progovrio i krivo pogledo, a trener se oko suspenzija pito ko "lanjski snijeg"

Što ne mogu ovih dvostrukih aršina majke mi. Kao da je Željo nastao i ugasio se sa Misimovićem, jeste dosadni više sa njim.
Nisam ti ja nikakav drug, čak te i ne poznajem, a malo pazi kako se izražavaš. Dalje ne bih komentarisao, svako svoje mišljenje i stav ima. Pa i oko revolvinga, hipotekarnih kredita, loših kamata...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Dzezvar
Kontakt:

sub feb 20, 2021 7:25 pm

sub feb 20, 2021 7:14 pm
Faca Sa Ulica je napisao/la:

Nisam ti ja nikakav drug, čak te i ne poznajem, a malo pazi kako se izražavaš. Dalje ne bih komentarisao, svako svoje mišljenje i stav ima. Pa i oko revolvinga, hipotekarnih kredita, loših kamata...
😂😂😂😂
Davno ispricana prica.....
Daj nam nesto novo ba...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 20, 2021 7:26 pm

Priča vam je nigdje veze, prebacite se u inbox.
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 20, 2021 7:28 pm

Treba hajcat za derbi, ko zna hoćemo li imati licencu za sljedeću sezonu 😂😂😂

Trenutno korisnika/ca: kontranogama, PlavaDobrinja1921 i 101 gost.

Prijava