Evo naznaka za povratak navijaca na stadione, nadam se da ce i nasi u KS slijediti ovaj primjer.
https://www.k.l.i.x.ba/sport/nogomet/od ... /210204051
Nista ova odluka ne znaci, mora krizni stab FBIH ovo aminovati.cipiripi je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 11:48 amEvo naznaka za povratak navijaca na stadione, nadam se da ce i nasi u KS slijediti ovaj primjer.
https://www.k.l.i.x.ba/sport/nogomet/od ... /210204051
Glas Razuma je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 9:01 amNisam se javljao od izbora novog predsjednika kluba i clanova Upravnog Odbora. Moji izvori za gospodina Cerica kazu da je on dijete slavnog oca koji je bio veliki (i danas je) radnik, po cemu je bio poznat u bivsoj nam drzavi. Nazalost, gospodin Samir Ceric je prevarant i salabajzer. Njegova jedina kompanija (za koju kaze da je u prosloj godini ostvarila milionsku dobit) je pred stecajem koji ce biti zavrsen sredinom aprila. Potrazivanja koja Velika Britanija prema njemu imaju na osnovu poreza prelaze sumu od 100 000 GBP. Veliki je broj postupaka trenutno aktivnih protiv njega. Na iskrenu zalost, sa sumnjivim individuama upitnog karaktera kao sto je gospodin Amar Osim kojima nije strano ni da kamatare klub koji im je dao sve, cak dva puta, dolaze ovakvi kriminalni ljudi. Nemojte da bude za pola godine da je Glas Razuma opet bio u pravu kao svaki put do sada.
Uz to, kontaktiran je gospodin Sam X Lee, pa cu njegov odgovor prenijeti. Sta mislite sta konobar-koji-sipa-sampanjac i njega druzina na ss.ba misli o ovome? Grobari kluba.
Gospodin Kamatar i njegov kriminalni milje mora da leti van kluba!
Ja koliko znam i koliko pratim 95% njegovog pisanja je bilo na kraju istina....
Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 3:06 pmJa koliko znam i koliko pratim 95% njegovog pisanja je bilo na kraju istina....
Tako da dzaba vam ta prica...ne pjje vode vise.....
Ceric je u vise navrata rekao da klubu treba brza injekcija novca u vidu milion (KM ili €) a ja se iskreno nadam da uskoro opet nece poceti prica o prodaji pomocnog tacnije zemljista pa da se ispostavi da je to ta injekcija.Glas Razuma je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 9:01 amNisam se javljao od izbora novog predsjednika kluba i clanova Upravnog Odbora. Moji izvori za gospodina Cerica kazu da je on dijete slavnog oca koji je bio veliki (i danas je) radnik, po cemu je bio poznat u bivsoj nam drzavi. Nazalost, gospodin Samir Ceric je prevarant i salabajzer. Njegova jedina kompanija (za koju kaze da je u prosloj godini ostvarila milionsku dobit) je pred stecajem koji ce biti zavrsen sredinom aprila. Potrazivanja koja Velika Britanija prema njemu imaju na osnovu poreza prelaze sumu od 100 000 GBP. Veliki je broj postupaka trenutno aktivnih protiv njega. Na iskrenu zalost, sa sumnjivim individuama upitnog karaktera kao sto je gospodin Amar Osim kojima nije strano ni da kamatare klub koji im je dao sve, cak dva puta, dolaze ovakvi kriminalni ljudi. Nemojte da bude za pola godine da je Glas Razuma opet bio u pravu kao svaki put do sada.
Uz to, kontaktiran je gospodin Sam X Lee, pa cu njegov odgovor prenijeti. Sta mislite sta konobar-koji-sipa-sampanjac i njega druzina na ss.ba misli o ovome? Grobari kluba.
Ma ja hajmo sad ismijavati....najbolje tako...Meha87 je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 3:24 pmFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 3:06 pmJa koliko znam i koliko pratim 95% njegovog pisanja je bilo na kraju istina....
Tako da dzaba vam ta prica...ne pjje vode vise.....![]()
![]()
Kasno je do ljeta, licence za slijedeću sezonu su prije. Pare nam trebaju prije početka sezone, ako hoćemo da iole gledamo "foodbal" i dobijemo licence za PL BiH. Za Europu nism siguran ni da će nam trebati.Elegant je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 3:24 pmCeric je u vise navrata rekao da klubu treba brza injekcija novca u vidu milion (KM ili €) a ja se iskreno nadam da uskoro opet nece poceti prica o prodaji pomocnog tacnije zemljista pa da se ispostavi da je to ta injekcija.Glas Razuma je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 9:01 amNisam se javljao od izbora novog predsjednika kluba i clanova Upravnog Odbora. Moji izvori za gospodina Cerica kazu da je on dijete slavnog oca koji je bio veliki (i danas je) radnik, po cemu je bio poznat u bivsoj nam drzavi. Nazalost, gospodin Samir Ceric je prevarant i salabajzer. Njegova jedina kompanija (za koju kaze da je u prosloj godini ostvarila milionsku dobit) je pred stecajem koji ce biti zavrsen sredinom aprila. Potrazivanja koja Velika Britanija prema njemu imaju na osnovu poreza prelaze sumu od 100 000 GBP. Veliki je broj postupaka trenutno aktivnih protiv njega. Na iskrenu zalost, sa sumnjivim individuama upitnog karaktera kao sto je gospodin Amar Osim kojima nije strano ni da kamatare klub koji im je dao sve, cak dva puta, dolaze ovakvi kriminalni ljudi. Nemojte da bude za pola godine da je Glas Razuma opet bio u pravu kao svaki put do sada.
To treba zaustviti svim silama, ovim trenutnim ljudima u klubu to se ne smije dozvoliti jer aposlno im nije za vjerovati.
Minimum minimuma koje Ceric mora da ispuni do ljeta jeste da klub dobije taj neki novac da se ne bruka, da prezivi do ljeta. I ono najvaznije da klub dobije obje licence, za narednu sezonu u ligi i ovo europsku. To su dvije stvari koje Ceric mora pomoci da se ostvare !
Cini ti seANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 3:44 pmSviju mi ovdje likova ima koji dodju da pisu samo kad treba pljuvat
Ubaceni elementi.....Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 3:25 pmMa ja hajmo sad ismijavati....najbolje tako...Meha87 je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 3:24 pmFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 3:06 pm
Ja koliko znam i koliko pratim 95% njegovog pisanja je bilo na kraju istina....
Tako da dzaba vam ta prica...ne pjje vode vise.....![]()
![]()
Stefan Baric iz KrupeLeon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 04, 2021 5:51 pmHoćemo li dovesti kakvo krilo ili je ovo produženje s Mustafom najbolje što možemo.