sub jan 23, 2021 6:27 pm
Dozvoljavam da su ljudi ogorčeni, ljuti, iznervirani. Ja ih razumijem. Razumijem i one koij su za ovu opciju. Jedno pitanje za ove koji su apsolutno protiv, za koje su oni ljude bili da nas preuzmu? Ko je htio ili mogao biti predsjednik kluba? Direktno. Pa znamo svi da je pričano sa mnogo ljudi, niko neće. Nemojte odgovore vezati za Amara, samo ko je po vama mogao/trebao biti izabran za predsjednika danas?
Na žalost ovo je bila jedina opcija, inače bi bilo tonjenje odmah. Iskreno meni se ne sviđa ideja, koja se i ovdje spominjala nekog totalnog reseta, kantonalne lige i slično.
Novac investitora mora ući u klub, kako to ne shvatate? Pa samo smo mi, Sloboda i Radnik ostli na ovom modelu funkcionisanja. i Čelik. Ostali su ili stranački, ili privatni klubovi, na neki način, odnosno sve odluke donosi jedan čovjek na kraju. Čitam danas onaj klub gdje je Jamak otišao. Čovjek iz Njemačke privatnik uložio u lub, 4 u federalnoj, i hoće u PL. Mi da "cupkamo" doveli bi se u situaciju da se sa takvim borimo.
Opet naglašavam, "pušem na hladno" i ne znam šta ovi (ne) mogu donijeti, Ali mi jednostavno danas druge opcije nismo imali. Na žalost.
Samo 5% i ni stolice više!!!!