Ne treba zaboraviti da su neki od nas "talasali" svo ovo vrijeme.
Cesto nismo omiljeni likovi,nazivani kojekakvim imenima,cak i dan danas nas zovu misketovim ljudima.
Istina korona je samo ubrzala stvari,ali bi nas ovo cekalo kasnije.
Ne treba zaboraviti da su neki od nas "talasali" svo ovo vrijeme.
Ma znam brate. Ali ne mogu shvatiti ovu logiku koju sam gore iznio.
Ovo su tražili isti oni koji su najviše srali na svaku grešku i tražili dlaku u jajetu. Kad je njihov poglavar i vođa sekte došao, onda ne talasaj...Leon_Professional je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 10:02 amMa znam brate. Ali ne mogu shvatiti ovu logiku koju sam gore iznio.
A nije da nije bilo tako. Od početka je bilo loše, ali kao ujedinimo se, šutimo radi Želje. I šta nam je to donijelo, evo vidimo, ništa.
Da li će šta donijeti i ovo laprdanje po forumu, ne znam. Ali bar nek se zna na kojoj se strani bilo kad sutra Željo bude još niže od ovoga.
Tačno.igla je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 11:07 amOvo su tražili isti oni koji su najviše srali na svaku grešku i tražili dlaku u jajetu. Kad je njihov poglavar i vođa sekte došao, onda ne talasaj...Leon_Professional je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 10:02 amMa znam brate. Ali ne mogu shvatiti ovu logiku koju sam gore iznio.
A nije da nije bilo tako. Od početka je bilo loše, ali kao ujedinimo se, šutimo radi Želje. I šta nam je to donijelo, evo vidimo, ništa.
Da li će šta donijeti i ovo laprdanje po forumu, ne znam. Ali bar nek se zna na kojoj se strani bilo kad sutra Željo bude još niže od ovoga.
to svakako, ali sujeta je samo jedan dio. Zeljo je fakat na prekretnici... moze se reci egzistencijalnoj.