čet nov 05, 2020 9:07 am
Kako debilno saopštenje fk njajajeva prevoda: "Šta hoće, sami su između dva zla odabrali manje zlo." Vazda su bili retardirani pa evo i sad. Pa p.izdurine mrtve, što niste igrali kad je i trebalo po rasporedu i ćao?
@NAVIJAČ, ne znam zašto bilo koji moj komentar shvataš ofanzivno, nikad mi to nije bila namjera. Ja se s tobom u 90% stvari ne slažem pa je valjda forum mjesto gdje trebamo razmjenjivati mišljenja civilizirano diskutujući. Samo što ti skoro uvijek kad ti postavim nezgodno pitanje iskuliraš pa to dovodi u pitanje tvoje motive pisanja ovdje i to ne samo u mojim očima nego, vjerujem, kod mnogih.
E sad, što se tiče "argumenta" kako ja iz TK eto ne znam stanje u klubu složićeš se da i nije neki argument. Ko to zna ili treba da zna kakvo je stanje u klubu? Samo oni u i oko uprave, a većina navijača nema veze s upravom. Ili obavijestiti članstvo nekim saopštenjem.
S druge strane, otkako je babuka, po vlastitom priznanju, ultimativno tražio odlazak starog upravnog odbora (riječima: "...da se malo pomjere da dođu drugi...", većina će se sjetiti tog intervjua) potom u hodu skupljao novi UO time je sam na sebe preuzeo odgovornost za sve što se događa u klubu. Shvataš? I sad preko tebe i tebi sličnih traži pomoć. A raja neće po treći put da učestvuje u uništavanju kluba. Zato i kažem da je on ovo sve u klubu i napravio uz pomoć korone pa nek sam i ispravlja.
Ili brate izađi otvoreno i priznaj greške, izvini se ljudima za ono što si uradio i okreni ploču.
Inače ide opet "godišnji odmor" koji raja i najavljuje odavno i po meni je samo pitanje vremena jer se ovaj meščini nikom ne izvinjava.
Više ja se ovo ponavljam radi svoje savjesti nego radi tebe, ti ćeš i ovo iskulirat.