Amar majstorski miksa ekipu, ni mi sami ne znamo ko ce poceti i svaki put nas iznenadi. Najvaznije od svega je sto upise i tri boda.
GAZI GAZI GAZI PITARE
Kontam jedino brate da ce pitari morati i na njega obratiti paznju. Kontam da ce ici oni na Stilic od prve minute zestoko.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:22 pmNemoj brate da uzima mjesto nekom fajteru, nije on nizašta više. A trebat će se i trčati i gurati s njima.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:15 pmErmin mora igrati za derbi da rastereti Stilica.
Veze ti o fudbalu nemaš, čitam mjesecima šta pišeš.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:22 pmNemoj brate da uzima mjesto nekom fajteru, nije on nizašta više. A trebat će se i trčati i gurati s njima.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:15 pmErmin mora igrati za derbi da rastereti Stilica.
I ja sam istog misljenja. Ermin zna da primi loptu i da se zagradi.Djelujemo opasniji s njim nego s Lendricem.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:15 pmErmin mora igrati za derbi da rastereti Stilica.
Hvala na čitanju, nastavi i ubuduće.kvalitet je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:31 pmVeze ti o fudbalu nemaš, čitam mjesecima šta pišeš.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:22 pmNemoj brate da uzima mjesto nekom fajteru, nije on nizašta više. A trebat će se i trčati i gurati s njima.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:15 pmErmin mora igrati za derbi da rastereti Stilica.
@SIMA naravno da treba

Durakovic je cetvrti do 21 god.avlami97 je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:52 pmKo je bio na klupi, ako neko zna (igrači do 21. godine - Muftić, Beća, Šehić, četvrti je)?
Lendra kralj šesneasterca.
Štila majstor.
Bekrić rastrčan.
Erić opet skinuo zicer (Mekić)
Miličeviću sjela ko kec na deset. Sva sreća pa pogodi onog igrača Radnika i skrenu u gol.
Veseli se probudio.
Mislim da nije nikoga dirala lopta, samo je imala čudnu putanju.avlami97 je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:52 pmKo je bio na klupi, ako neko zna (igrači do 21. godine - Muftić, Beća, Šehić, četvrti je)?
Lendra kralj šesneasterca.
Štila majstor.
Bekrić rastrčan.
Erić opet skinuo zicer (Mekić)
Miličeviću sjela ko kec na deset. Sva sreća pa pogodi onog igrača Radnika i skrenu u gol.
Veseli se probudio.