Blueworld21 je napisao/la: ↑čet okt 29, 2020 2:05 pm
Opet lazni navodi i spin. Njega nije zvao niko od postojecih ubleha u upravi vec Zeljovci i ljudi koji su radili sa Senadom i to su ga zvali kao i svakog za koga smatraju da moze pomoci Zelji. A sto se mene licno tice ja bahatog despota ne bi zvao kad bi zadnji bio na planeti. Bio je sasvim dovoljno u periodu najvece soliventnosti kluba od nastanka sa bezuvjetnom podrskom navijaca sa najvecom podrskom u sastavu uprave u pocetku. A na kraju ostao sam sa Almirom jer su svi pobjegli zbog bahatog despota, ostavio unistenu ekipu prenapucenu, ugasen najbolji omladinski, praznu kasu i dugove. Ostaje da je sredio stadion iskoristio ideju Amara za istok javno i rekao ima dokumentovano i napravio dojam da imamo para kao PSG da jedan Bakrac trazi i dobije platu od 8 milja KM. sjajno da ne moze biti sjajnije, a drzali se viseminutni govori o uspostavljenom sistem i neovisnosti o bilo kome. Bajke i basne vol 2000
Je l' te bolan stid napisati ovo za "ugašen omladinski" a svi znamo kako je omladinska škola funkcionisala prije par godina a kako dolaskom onih koje su dosli sa Amarom i njihovim preusmjeravanjem novca sa računa Omladinske škole, ukidanjem stipendija, ukidanja neplacanja opreme , odlazak trenera zbog neisplaćenih plata i neperspektive u razvoju Omladinske škole.
Kako te bolan samo nije stid evo gledajuci Omladinsku skolu sto si naveo.
Navodis plaćanje Bakrača a ne navodis Zečeve, Hajrića i sve ostale koji sjede a ne donose klubu za ono što su dovedeni od strane trenera.
Nisu bile u pitanju bajke i basne nego zvanicne ponude nasim najvecim dušmanima za njihovog igrača u vrijednosti od 800.000 KM. Mi danas nemamo u klubu ni 8.000 KM a ne da razmišljamo o transfer politici kojom bi Amar mogao poharati ligu bez sumnje.
Amar je isključivi krivac što je klub u stanju da nemamo širinu i kvalitet u rosteru, nisu krivi navijači a posebno oni koji su šutili a i danas nažalost šute zbog toga što time misle da čine Želji dobro, nego su krivi oni koji su došli sa šampanjcem pozdravljajući nas sa ovog foruma.
JEDINO UJEDINJENJE NAVIJAČA bi i bilo da se desi ono što je davno STORM govorio a to je nadogradnja kvalitetnim ljudima u onim oblastima u kojima su najbolji, a sjećanje me bar ne vara da je to prošla Uprava nudila Amaru i rekao im je da on dovodi svoju sposobnu Upravu gdje ce se igrati i football i graditi klub u svim sferama njegovog poslovanja.
Slagao Vas je Amar, izdala ga je (ne)sposobnost ljudi koje je sa sobom doveo.