danas je decko na krilu briljirao govore mu bravo mali, duza kosica, izuzetno brz. Hajdar, Mujezinovic, Subasic beton, druga ekipa jaca od prve. Zec sa par finih poteza...
Cijeli klub je doveden pred svršen čin. Babuka kad je odlazio na godišnji ostavio je činilo se, klub u finasijskim dogovanjima. Niko nije ni pomislio da su dugovi toliki, i da imaju i ne finansijski karakter. Te dugove plaćamo i danas. Tako današnji budžet troše Jamak, Bekrić... dok je cijeli Željin svijet, uključujući i ovaj forum likovao da se dovede Fanimo. Ali ne...Bekrić je bitniji. Kako i ne kad je tikve sadio davnih godina preko pvt računa...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 7:16 pmMene je strah da se skupština opet ne dovede do svršenog čina kao i onda pred "dan pobjede".
Da nam ne bude kucao propast na vrata i to bude jedini izlaz da npr dobijemo licencu ili ne doživimo sudbinu Čelikam, pa budu morali pristati na prodaju.
O brate, pa gdje si tizubanovic89 je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 9:20 pmProsirit skupstinu i staviti da se mjesto u skupstini placa na godisnjem nivou - 1000KM, skupstina da broji 2000 - 3000 mozda i vise clanova, omoguciti da clanovi skupstine budu i raja iz dijaspore i eto ti generalnog sponzora svake godine, klub stabilan i u rukama ljudi koji ga vole.
Bravo super.samo im jos to trebalo sad.kako ih sada nogirati pitanje je sad.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 9:52 pmUefa ce sljedeci mjesec raditi kontrolu poslovanja kluba, prije isplate nagrada za euro takmicenja, kako trenutno stvari stoje upitna je isplata novca od europe. Vjerovatno ce biti upitna i licenca za sljedecu godinu.
sto se tice pojacanja, siguran sam da amar ceka da vasilic, bogicevic, adilovic i guso budu spremni da potpisu nove ugovore... s tim igracima osvojicemo duplu krunu! oh wait... ovo nije 2012. godina?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 10:27 pmJel moguce da se mi ovoliko brinemo o Zelji i poslovanju pa ne brinem o svojim finansijama ovoliko. Nek se jebu tamo svi redom. Ja ne mogu da vjerujem da se Amar njje odlucio za neka dodatna pojacanja, vidimo svi se redom pojacavaju saml mi tapkamo u mjestu odnosno tonemo.
Sve znam drug ali mi ovo pocinje ici na zivce bas...jel moguce da nikoga necemo dovesti? Jel moguce da se ide u nastavak sezone sa Jamak, Bekric, Fejzic itd.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 10:33 pmsto se tice pojacanja, siguran sam da amar ceka da vasilic, bogicevic, adilovic i guso budu spremni da potpisu nove ugovore... s tim igracima osvojicemo duplu krunu! oh wait... ovo nije 2012. godina?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 10:27 pmJel moguce da se mi ovoliko brinemo o Zelji i poslovanju pa ne brinem o svojim finansijama ovoliko. Nek se jebu tamo svi redom. Ja ne mogu da vjerujem da se Amar njje odlucio za neka dodatna pojacanja, vidimo svi se redom pojacavaju saml mi tapkamo u mjestu odnosno tonemo.
Mozda junior Kulasin na krilu..kakavi su Milicevic i Vrhovac??vinston.cercil je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 7:15 pm
danas je decko na krilu briljirao govore mu bravo mali, duza kosica, izuzetno brz. Hajdar, Mujezinovic, Subasic beton, druga ekipa jaca od prve. Zec sa par finih poteza...
Bice malo jasnije kad se oglase navijaci i kad saznamo stav skupstine, a ovo drugo nece uskoro. Forumi i drustvene mreze nisu mjerodavne apsolutno ni za sta ozbiljno sto se tice kluba. Pred zadnju skupstinu na poziv navijaca pojavilo se 200 ljudi, a na zadnjoj gostujucoj utakmici bilo je nesto vise od 100 ljudi. To pisem da napomenem ko je mjerodavan i ko se pita. Ovo ostalo je goli qrac...samo_da_repliciram je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 10:26 pmStanje medju rajom je takvo da je hitno potrebno da nego odgovori na neka vrlo vazna pitanja, da li je moguce napraviti ozbiljan intervju sa nekim iz kluba, a da to nije Amar Osim?! Ljudi se kolju po forumima, drustvenim mrezama, vjerovatno bi i po ulici da se moze na utakmice, a svi šute. Evo npr i ovo oko te UEFA-ine inspekcije može biti jedno od pitanja, to uopšte nije zajebancija. Sad će oko toga da se mahala jeste nije jeste nije
Budućnost je prva?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 10:53 pmJedva cekam nasu sljedecu tekmu da vidimo naseg strucnjaka i zvijezde u akciji. Hoce li im Tuzla biti preveliki zalogaj ili su konacno "naucili" igrati.
Pa dobro šta se čeka, prije su se stalno oglašavali sad šute. Portali su se bivšom garniturom bavili na dnevnoj bazi, sada sve nešto stidljivo skoro pa o klubu nemaš gdje šta pročitati. Onaj Beganović se prije svaki dan bavio Željom i ljudima koji su tada vodili klub, sad nema potrebu da napravi pošten intervju sa nekim iz uprave, kako je to moguće. Gdje ćeš onda doći do neke informacije nego na forumima, jer osjećaš da se nešto ozbiljno dešava, a iz ovo malo zvaničnih informacija saznaš da ima određenih problemčića, ali sve je pod kontrolom ništa strašnoNAVIJAČ je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 11:43 pmBice malo jasnije kad se oglase navijaci i kad saznamo stav skupstine, a ovo drugo nece uskoro. Forumi i drustvene mreze nisu mjerodavne apsolutno ni za sta ozbiljno sto se tice kluba. Pred zadnju skupstinu na poziv navijaca pojavilo se 200 ljudi, a na zadnjoj gostujucoj utakmici bilo je nesto vise od 100 ljudi. To pisem da napomenem ko je mjerodavan i ko se pita. Ovo ostalo je goli qrac...samo_da_repliciram je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 10:26 pmStanje medju rajom je takvo da je hitno potrebno da nego odgovori na neka vrlo vazna pitanja, da li je moguce napraviti ozbiljan intervju sa nekim iz kluba, a da to nije Amar Osim?! Ljudi se kolju po forumima, drustvenim mrezama, vjerovatno bi i po ulici da se moze na utakmice, a svi šute. Evo npr i ovo oko te UEFA-ine inspekcije može biti jedno od pitanja, to uopšte nije zajebancija. Sad će oko toga da se mahala jeste nije jeste nije
Uglavnom, nesto ce se morati promjeniti. Ovako ne ide cak mislim da je proljece neizvjesno ako se nesto drasticno ne promjeni. Naravno i promjene i smjene i svaki naredni potezi se moraju vuci iskljucivo za dobrobit Zeljeznicara.
Nemoj me zajebavati, necemo se valjda i s njima patiti.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned sep 27, 2020 12:11 amBudućnost je prva?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 10:53 pmJedva cekam nasu sljedecu tekmu da vidimo naseg strucnjaka i zvijezde u akciji. Hoce li im Tuzla biti preveliki zalogaj ili su konacno "naucili" igrati.