Super promjenis materijal......NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri sep 09, 2020 11:28 pmhttps://youtu.be/Rfm8tHMVL7w
Koliko para, toliko muzike.
Sasvim jednostavno
Super promjenis materijal......NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri sep 09, 2020 11:28 pmhttps://youtu.be/Rfm8tHMVL7w
Koliko para, toliko muzike.
Tesko da bude dovoljno i za nasu ligu...cim krenu malo jace tekme tu smo ga najebali.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 7:37 amJa sam mislio da će Babuka dovesti brže igrače ali jok, on dovede Bekrića, Jamaka, Acu. Pola krila imamo u ekipi.
Valjda bude dovoljno za našu ligu ali...
Ne bude li titule ove sezone, ako imaju i mrvu obraza, pokupit će se svi, od vrha do dna...amar92 je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 7:35 amSta bi sa onom pricom da dolaskom Amara necemo imati disbalansiranu ekipu? Evo 3 igraca (4 sa Zecom) nam se bore za jednu poziciju - napadaca. Dok sa druge strane bi trebali imati 4 krila, mi imamo jedno. Tako nam desno krilo igraju bekovi, veznjaci, zadnji vezni i svasta nesto.
Ne bude li pojacanja, i to ozbiljnih halaliti se sa titulom.

Ti si siugran da kradu i samo nijemo posmatrsas pored mobitela i tastature kako oni to rade. Katastrofa.santakuruz je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 9:34 amPa ko nama brani ulaganje u infrastrukturu i u omladinski pogon?? Imas opciju da ulazes ili da krades. Nasima je draza ova druga opcija i tu je kraj price.
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk
Bolje primiti i 5-6 sa mudima nego 3 bez muda.SkenderijaTM je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 9:53 amSta ste očekivali prolaz protiv cifuta? Ma hajte molim vas. Postavka je dobra bila u prvom poluvremenu. Nakon 2 1 mi se kofol nesto otvorili, ljudi nam spucali 2 kontre u 5 minuta, jedne smo se magično spasili, drugu primili. Nakom 3 1 stali ljudi znali da je rijesena tekma. Da smo izasli otvoreno od prve minute primili bi glat 5 6 komada.
Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 9:55 amMislim svako ima svoje mišljenje al eto. Mislim da od onog jucer bolje nismo mogli. Očekujem pobjedu protiv širokog.SkenderijaTM je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 9:53 amSta ste očekivali prolaz protiv cifuta? Ma hajte molim vas. Postavka je dobra bila u prvom poluvremenu. Nakon 2 1 mi se kofol nesto otvorili, ljudi nam spucali 2 kontre u 5 minuta, jedne smo se magično spasili, drugu primili. Nakom 3 1 stali ljudi znali da je rijesena tekma. Da smo izasli otvoreno od prve minute primili bi glat 5 6 komada.
Bolje primiti i 5-6 sa mudima nego 3 bez muda.
Joj, dobro te je.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 9:55 amBolje primiti i 5-6 sa mudima nego 3 bez muda.SkenderijaTM je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 9:53 amSta ste očekivali prolaz protiv cifuta? Ma hajte molim vas. Postavka je dobra bila u prvom poluvremenu. Nakon 2 1 mi se kofol nesto otvorili, ljudi nam spucali 2 kontre u 5 minuta, jedne smo se magično spasili, drugu primili. Nakom 3 1 stali ljudi znali da je rijesena tekma. Da smo izasli otvoreno od prve minute primili bi glat 5 6 komada.
Bravo kolega.mamba21 je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 9:39 amKada Fedja izadje sa bunkerom na Grbavici i dobije nas 0 2, tada je on majstor, znalac. Kada ti izadjes sa bunkerom u Izraelu, to je pickasto. Znam da ne vole neki ovdje Amara, ali valjda on bolje od vas zna mogucnosti svoje ekipe protiv makabija. Pregledao je vjerovatno njihove utakmice i vidio gdje su opasni. Pa na kraju kad smo im krenuli visoko izlaziti, svako malo opasnost. Tako da su prvo poluvrijeme odigrali odlicno takticki i disiplinovano. Drugo pocinje sa glupim golom, i reakcijom ukopanog Fejze. Kako nije bilo klizanja, bacanja na glavu. Borili su se koliko su mogli, u drugom su padali sve vise. Dado usao, nema snage za 15 minuta, jedva trci... ali ne zamjeram im nista poslije ovog perioda.
Da nije bilo covida, igrao bi ti Eric Ikic i Dado od prve. Sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi se i ti do kraja nosio s njima, u bunker i ne bi pravio greske u dodavanju. Mislim da je to vise nedostatak snage i koncentracije kada su nasi davali lopte njima u kontru, iz jedne takve smo primili i gol. Ja opet kazem, treba se nadati da ce sto prije vratiti formu i kondiciju.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 10:47 amBravo kolega.mamba21 je napisao/la: ↑čet sep 10, 2020 9:39 amKada Fedja izadje sa bunkerom na Grbavici i dobije nas 0 2, tada je on majstor, znalac. Kada ti izadjes sa bunkerom u Izraelu, to je pickasto. Znam da ne vole neki ovdje Amara, ali valjda on bolje od vas zna mogucnosti svoje ekipe protiv makabija. Pregledao je vjerovatno njihove utakmice i vidio gdje su opasni. Pa na kraju kad smo im krenuli visoko izlaziti, svako malo opasnost. Tako da su prvo poluvrijeme odigrali odlicno takticki i disiplinovano. Drugo pocinje sa glupim golom, i reakcijom ukopanog Fejze. Kako nije bilo klizanja, bacanja na glavu. Borili su se koliko su mogli, u drugom su padali sve vise. Dado usao, nema snage za 15 minuta, jedva trci... ali ne zamjeram im nista poslije ovog perioda.
Jedino onako je moglo nešto. Već sam o tome pisao.
Ono što ne valja je da imamo kiksare u ekipi, da smo i dalje spori i da nemamo širinu u ekipi. Da si imao kvalitetnijeg od Ace i Fejze i da imaš kao normalna ekipa 3-4 krila a ne jedno, mogao bi se nositi s njima. Pitari bi bili bara bara s njima.