Amar ima ugovor do ljeta 2022. g. Nema šanse da on sam podnese ostavku. Jedino se može desiti da u dogovoru sa Upravom koju je instalirao dobije otkaz i naravno sve po ugovoru do jedne marke. Potom Uprava podnese neopozivu ostavku. Ovo jedan od scenarija koji se može desiti. I, šta onda? Novonastali milioni duga. Ključ u bravu.Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 12:25 pmPa eto onda trubi na sav glas razuma, ali vrijeme ce ti pokazati da taj o kome pises nece otici dok sam ne bude htio, obezbijedio je sve preduslove i uslove da ga nema ko otjerati. PozdravGlas Razuma je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 10:16 amJa odlucujem koje price cu i kada da se "okanem".Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 9:26 am
I ti i ja mozemo pisati ono sto svi u principu znaju, ali njega nikad ta trenutno okupljena skupina nece otjerati. I okani se te priče, iako je sve jasno.
Druga opcija - prodaja dijela imovine i vraćanja kredita bankama i ostalim potražiocima. Amar ostaje u Klubu, a mi bez dijela imovine. Stanje za skoro dvije godine od kada su ovi u Klubu se ni jedne sekunde nije popravilo. Naprotiv.