Izlija je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 6:12 pm
“ Tugujem...
Tegobno breme
U srcu od jeda i leda.
Dosadno glasa se vreme
Sto mi ni predaha ne da.
Legnem, a čemerne misli
Drže me, mozak mi stisli
Zvuci, u glavi se vrti.
O, šta ću? Dušu ce strti
Život, da jadna mi klone.
Niotkud utehe zrak.
Dah mi se gasi i tone
U tu divljinu, u mrak.
Sudbino, zašto nas snađe?
Život je gorak i siv.
Gde glava spokoj da nađe?
Teško je biti živ. “
R. I. P.
Gdje ćeš na udariti na Ribu Nikolića, legendu Želje. Nema smisla.....NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 12:53 pmZna li neko gdje je i sta radi Dejan Riba Nikolic? Jel ostao u svijetu nogometa i transfera? Cijenio sam ga jer smo s njim zaradjivali na raskidima, dobra taktika i računica.
Nakon Milosa Kostica danas mi pade napamet Denis Pozder. Poslije nas otisao na bauštel. Kucamo na vrata zaboravljenih asova.
To sam ja prije početka prvenstva pominjao. Ne valja mu to.
Bekrić je naš čovjek, a šta je s Misketom nikad više nije navratio u klub, ni N od navijača Želje. Samo interes.....plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 1:53 amNajgore kad neko ne zatvori guzicom vrata, ne kaže jednu losu rijec za nas cak suprotno... i sta mi uradimo, mi prozivamo tog ili te... ali zato za pickurinu stanica egzistenciju i rumenog papka smo svi puni razumijevanja... ne ide mi to u glavu, ali hajde..
Joj nemojte molim Vas opet, ***** mu i Misketa i Stanica i petog desetog.teatrale36 je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 9:30 pmBekrić je naš čovjek, a šta je s Misketom nikad više nije navratio u klub, ni N od navijača Želje. Samo interes.....plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 1:53 amNajgore kad neko ne zatvori guzicom vrata, ne kaže jednu losu rijec za nas cak suprotno... i sta mi uradimo, mi prozivamo tog ili te... ali zato za pickurinu stanica egzistenciju i rumenog papka smo svi puni razumijevanja... ne ide mi to u glavu, ali hajde..
Ne seri. Ciljano provociraš i želiš narušiti atmosferu i započeti opet raspravu koja je hiljadu puta ispričana priča. Eto, izvini, ali ne seri.teatrale36 je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 9:30 pmBekrić je naš čovjek, a šta je s Misketom nikad više nije navratio u klub, ni N od navijača Želje. Samo interes.....plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 1:53 amNajgore kad neko ne zatvori guzicom vrata, ne kaže jednu losu rijec za nas cak suprotno... i sta mi uradimo, mi prozivamo tog ili te... ali zato za pickurinu stanica egzistenciju i rumenog papka smo svi puni razumijevanja... ne ide mi to u glavu, ali hajde..
Igrao je do nedavno u 5ili 6 ligi dojclanda a sada mu se gubi trag.samo kada se sjetim ovo je bio prvi medju fulama gospodina Bezgresnog,kao i ovaj s ayajiem i ostalim sto su se s nama povezivali u zadnje vrijeme.
A ovi nazovi navijači što pljuju Amara oni smiju sr..., jel?samo_plavo je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 9:49 pmNe seri. Ciljano provociraš i želiš narušiti atmosferu i započeti opet raspravu koja je hiljadu puta ispričana priča. Eto, izvini, ali ne seri.teatrale36 je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 9:30 pmBekrić je naš čovjek, a šta je s Misketom nikad više nije navratio u klub, ni N od navijača Želje. Samo interes.....plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 1:53 amNajgore kad neko ne zatvori guzicom vrata, ne kaže jednu losu rijec za nas cak suprotno... i sta mi uradimo, mi prozivamo tog ili te... ali zato za pickurinu stanica egzistenciju i rumenog papka smo svi puni razumijevanja... ne ide mi to u glavu, ali hajde..
Jesenjin....Neko drag je zauvijek otisao....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 7:41 pmIzlija je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 6:12 pm
“ Tugujem...
Tegobno breme
U srcu od jeda i leda.
Dosadno glasa se vreme
Sto mi ni predaha ne da.
Legnem, a čemerne misli
Drže me, mozak mi stisli
Zvuci, u glavi se vrti.
O, šta ću? Dušu ce strti
Život, da jadna mi klone.
Niotkud utehe zrak.
Dah mi se gasi i tone
U tu divljinu, u mrak.
Sudbino, zašto nas snađe?
Život je gorak i siv.
Gde glava spokoj da nađe?
Teško je biti živ. “
R. I. P.
???
Ne treba nikako da se pokreću stvari koje narušavaju atmosferu. Pogotovo to što je hiljadu puta ispričano. I ja nekad popizdim pa počnem pljuvati, al' fakat trebamo se okrenuti prema naprijed. Bezveze je i ovo za Misketa, a vala i ovo sa Yoshidom...teatrale36 je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 9:55 pmA ovi nazovi navijači što pljuju Amara oni smiju sr..., jel?samo_plavo je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 9:49 pmNe seri. Ciljano provociraš i želiš narušiti atmosferu i započeti opet raspravu koja je hiljadu puta ispričana priča. Eto, izvini, ali ne seri.teatrale36 je napisao/la: ↑sri avg 05, 2020 9:30 pm
Bekrić je naš čovjek, a šta je s Misketom nikad više nije navratio u klub, ni N od navijača Želje. Samo interes.....
Seru i jedan i drugi tabor ali vala samo mi objasni kako je Ayayi fula. Bar kad nemas sta pametno reci suti