Bas tako. Gledalo mi se. Nedjelja. Odmor. A i da vidim juniore. Drago mi je da su svi tu ostali sem Madzida. Music povrijedjen i to je toSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jul 26, 2020 1:44 pmNema na cemu drug, jbg sjebala nas ova korona zestoko. Ne moze covjek otici da gleda tekmu i da zaboravi na sve dva sata.
ne spominjem ja nista za jovanovica, to je amaterski odradjeno.
Nije bilo korone 2019. g., pa su istu završili sa ogromnim finansijskim minusom i dugovima. Šta? Sad treba da im je vadiona u vidu korone, a potpisali su najveći sponzorski ugovor u historiji BH sporta. Pa, niko nije lud da vjeruje ljudima koji su i ranije lagali, tako da im je to laganje i obmanjivanje prešlo u hronični sindrom.
Mislim da je zbog ulicne trke bilo otvoreno jer je ruta bila kroz nas stadionplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jul 26, 2020 4:56 pmJel ima drugog treninga, isao na stadion sve otvoreno otključano, nigdje nikoga.. sta je rec, cuvar slobodan nedjeljom jel? Haha
Nije on igrao nikako.Srcezelje je napisao/la: ↑ned jul 26, 2020 9:55 amA Ermin?? Zar on nije igrao?? Ja kako vidjeh zadnjiih 15 minuta u napadu sa Hajricem,broj 39,nije valjda da je to neko drugi bio...Durgo je napisao/la: ↑ned jul 26, 2020 9:34 amIkic i Aco razvalili sinoc... top par... ne sikiram se za kengura...
Lendra i Celo isto top, stim da lendra zna otici desno ponekas (ne stalno)
Bekric prvih 45 minuta odlican.
Alispahic mora igrati na svojoj poziciji a ne krilo.
Eric dobar.
Blazevic solidan u napadu, nazad tanji...
Sehic TOP. Samo da se malo oslobodi.
Sinisa standard. Dobar nazad naprijed sve bolji.
Veseli se malo prokur.cio, da prostite na izrazu...
Hajdar dobar![]()
Ma jucer odlicno bilo![]()
Željino dijete, Hajdarević Haris. Znači prvo kolo možemo očekivati njega i Dadu. Tu je još Šehić, a možda i Subašić, pa bi prema tome imali četiri igrača iz našeg omladinskog pogona. Doduše, Subašić je iz Rudara, ali eto igrao je prošle godine za juniore. Ovo svakako raduje.
Doktor!Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jul 27, 2020 10:41 amhttps://twitter.com/SportCentar/status/ ... 34400?s=20
Edin Visca......![]()
Željo, Velež, Borac sigurniLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 27, 2020 10:54 am01.08. FK Borac – FK Mladost, FK Željezničar – FK Velež
08.08. FK Velež – HŠK Zrinjski
12.08. FK Željezničar – FK Borac, NK Široki Brijeg – FK Velež
15.08. FK Borac – HŠK Zrinjski
22.08. NK Široki Brijeg – FK Borac
29.08. FK Željeznicar – HŠK Zrinjski
Bgm bolji je Telecom bio.
Očekivati je da se ne radi o finalnom spisku utakmica koje ćemo gledati jer je moguće da prava za ostale biti ustupljenja nekom drugom.