Svaka čast, poodavno si ovo napisao ali si eto pogodio. Šteta jer sam ovog fanima baš priželjkivao kod nas.zeka_tm87 je napisao/la: ↑ned jun 14, 2020 8:31 pmNa bilo koga ko nije u prvom planu jer nam je takakv tip igraca nasusno potreban.ali nasi to nikada nece uraditi jer ce nas gurbeti i svnjski preteci steta.
ma sta ces kada su nama preci neki tamo bekrici jamaci stanici i slicne "igracine" ali sta ces amar znaoooo.željozaživotcijeli je napisao/la: ↑sri jul 22, 2020 9:16 pmSvaka čast, poodavno si ovo napisao ali si eto pogodio. Šteta jer sam ovog fanima baš priželjkivao kod nas.
ma sta ces kada su nama preci neki tamo bekrici jamaci stanici i slicne "igracine" ali sta ces amar znaoooo.
Al jači smo nego prošle sezone svakako, ovo u pripremnim izgleda beton!
Bio sam nesto skeptican kad je dolazio. Rekoh, ko je ovaj sad, pa nas oni Ukrajinci natrpase na pripremnim, e onda je u Bijeljini odigrao dosta sigurno i dominantno. Ne panici ni sekunde. Ove sad prijateljske je stvarno najbolji. Boze zdravlja i da ostane do zime, barem.
jedni a prava istina, istu priču sam čuo od čovjeka koji se nešto pita u bh fudbalu.
Amar ovako rece:Jovanovic je tu za pocetak sezone i Evropu,za kasnije ne znamo.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 8:19 amMeni ova zvrčka oko Jovanovića nije jasna. Imali opciju produženja, a sad se priča da hoće ostati do zime. Ne kontam na koliko smo mu to produžili ugovor. I kakve veze ima to kad njegov klub počinje igrati?
Ja bih volio da mi zaradimo šta na njemu ako je već klasa iznad lige.
Ko da se za termin skupljamo. Ozbiljno nema sta.Srcezelje je napisao/la:Amar ovako rece:Jovanovic je tu za pocetak sezone i Evropu,za kasnije ne znamo.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 8:19 amMeni ova zvrčka oko Jovanovića nije jasna. Imali opciju produženja, a sad se priča da hoće ostati do zime. Ne kontam na koliko smo mu to produžili ugovor. I kakve veze ima to kad njegov klub počinje igrati?
Naravno da je istina. Musija mu je oko 11 hiljada eura duzan.DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 8:37 amjedni a prava istina, istu priču sam čuo od čovjeka koji se nešto pita u bh fudbalu.
Ma on je davno trebao otici,mislim da zahvaljujuci Koroni imamo njega u ekipi za pocetak sezone.Grbavica je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 9:09 amKo da se za termin skupljamo. Ozbiljno nema sta.Srcezelje je napisao/la:Amar ovako rece:Jovanovic je tu za pocetak sezone i Evropu,za kasnije ne znamo.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 8:19 amMeni ova zvrčka oko Jovanovića nije jasna. Imali opciju produženja, a sad se priča da hoće ostati do zime. Ne kontam na koliko smo mu to produžili ugovor. I kakve veze ima to kad njegov klub počinje igrati?