Jos jedno krilo i lijevi bek... dobar je Eric

Sta se ba vi vise sjecate... neko nesposoban, cuj??? Da nije ovih para, ko zna kako bi. Dno dna! Jedino sto mogu reci je da ni u jednom momentu nisam vise zalio za proslm upravom nego sad. U nasem genetskom kodu je nesto prokleto. Kamo srece da smo s njima docekali 100g, gdje bi nam kraj bio. Ne pisem vec duze, slabo i citam, a imao bi napisati pet stranica... steta zbog nekih stvari, bas steta. Vratili smo se na period 2011, opet licimo na pastire.
Dokaz kako mald i karizmatican trener moze napredovati iz godine u godinu.blueboy je napisao/la: ↑sri jun 24, 2020 10:02 pmGledam finale kupa Vojvodina - Partizan, kakva je trenerčina Nenad Lalatović na regionalnom nivou to je nevjerovatno. Ako uspije malo da suzbije svoju nevjerovatnu energiju i ne reaguje na svaku sudijsku odluku i uvredu s tribina blistava karijera je pred njim. Ovo govorim jer se ne tako davno spominjao kako kandidat za trenera našeg kluba.
Mi nemamo kormilara. Na terenu nije lose, ali sto rece ovaj iznad, van terena smo u vremenu 2011, jebeni Koldzo da opstinske pare, smrdljivih 200 hiljada i on spasio Zelju.dres_na_pruge je napisao/la: ↑čet jun 25, 2020 7:55 amU pravu su ovi sto svako malo pisu da trebamo se svi ujediniti i veslati u istom pravcu......al su dezorjentirani pa veslaju u krug a ne u pravcu, tako da nije problem veslat samo vam kormilar ne valja.
de ba Qooler-u takav je vakat bio tada nemoj demagogije, zna se kakva je situacija bila, da nije bilo na Amarov leglo bi na neki drugi racun jer nije moglo drugacije. I treba raskrstiti sa tim, podvuci dugovanja i skinuti tu moralnu hipoteku sa njega.Qooler je napisao/la: ↑čet jun 25, 2020 10:12 amI samo da izrazim kratku podršku za cijenjenog Guvo, koji je po ko zna koji put ponovio (ali to i dalje ne dolazi do mozga sljedbenika):
Za cijenjene učesnike u diskusiji na ovom forumu, problem bi trebao biti uzimanje kamata, putem blokade računa, a ne da bude problem neko ko piše o tome. Onaj ko piše o tome samo konstatuje nešto što se dogodilo, a nije uzrok tome
Vezano za donirani novac od poreznih obveznika općine Novo Sarajevo. Zamolio bi ih da urade transfer novca po istom principu kao transfer Bekrića. Raja je ipak opet na okupu i poznanstvo iznad svega.
Nismo mi u 2011, mi smo u godinama koje će se spominjat po lošem, generacijama iza nas.
Kako ba nije moglo drugacije?Kospa je napisao/la: ↑čet jun 25, 2020 11:55 amde ba Qooler-u takav je vakat bio tada nemoj demagogije, zna se kakva je situacija bila, da nije bilo na Amarov leglo bi na neki drugi racun jer nije moglo drugacije. I treba raskrstiti sa tim, podvuci dugovanja i skinuti tu moralnu hipoteku sa njega.Qooler je napisao/la: ↑čet jun 25, 2020 10:12 amI samo da izrazim kratku podršku za cijenjenog Guvo, koji je po ko zna koji put ponovio (ali to i dalje ne dolazi do mozga sljedbenika):
Za cijenjene učesnike u diskusiji na ovom forumu, problem bi trebao biti uzimanje kamata, putem blokade računa, a ne da bude problem neko ko piše o tome. Onaj ko piše o tome samo konstatuje nešto što se dogodilo, a nije uzrok tome
Vezano za donirani novac od poreznih obveznika općine Novo Sarajevo. Zamolio bi ih da urade transfer novca po istom principu kao transfer Bekrića. Raja je ipak opet na okupu i poznanstvo iznad svega.
Nismo mi u 2011, mi smo u godinama koje će se spominjat po lošem, generacijama iza nas.