Mislim,odnosno znam,da ce biti 5 velemajstorabuckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:40 pmImas 3 velemajstora
Imas 5 vrlo vrlo dobrih igraca
Imas 4 mlada talenta
Nije bas truba ekipa

Mislim,odnosno znam,da ce biti 5 velemajstorabuckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:40 pmImas 3 velemajstora
Imas 4 mlada talenta
Nije bas truba ekipa
Durgo je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:05 pmNemoj da pisete o fukarama sa kobilje glave... pisam se ja na njih.... od kada su nastali, otimaju, kradu, pa tako bi rentali i stadion za marku... nek rentaju ko ih jebe, isto kao butmir... rentanje na 5 godina i opet nista nemaju... ljudi otimaju, kradu ili sto bi Nele rekao "obidju krug po zlatara po Sarajevu, kada im zatreba para".. da se mi sada ugasimo, a oni ostanu jos 50 godina, nece imati ovo sto mi imamo... i znam da jedu jaja dok ovo citaju, a znam da citaju...
Hvala mom starom sto me doveo na Grbavicu kao dijete i pokazao mi prave zivotne vrijednosti...
LJUBAVI STO TE RODI KLASA RADNICKA!!!!
Postovanje za Vas g.Gavrane.gavran je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:49 pmMislim,odnosno znam,da ce biti 5 velemajstorabuckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:40 pmImas 3 velemajstora
Imas 4 mlada talenta
Nije bas truba ekipa![]()
Vadi osigurac gavro, ubi vise ova depresija.gavran je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:49 pmMislim,odnosno znam,da ce biti 5 velemajstorabuckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:40 pmImas 3 velemajstora
Imas 4 mlada talenta
No plata no parti......PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:42 pmNe gleda se to tako. Za neke je no sporazumni raskid no parti.buckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:40 pmImas 3 velemajstora
Imas 4 mlada talenta
Nije bas truba ekipa
Cuj prplaceni a ekipa nam.jeftinija za ravno 8000 km mjesecno.....PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:42 pmNe bih se slozio, da samo tri valjaju a ostali "smetaju".Elegant je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:32 pmTo je ta Amarova teorija na koju se pojedinci idalje loze, a ona glasi tri igraca da valjaju ovi ostali da smetaju i najjaci si, ali zato za par godina to sve otplacujes i placas puta tri kao sto mi trenutno radimo pa nam je imovina i sam klub na konac objesen. A kako stvari stoje idemo u nove kredite i zaduzenja (upitno je da li kod banaka ili "ovih sto vole Zelju" kojekavih "poduzentik") jer je frka sto se blizi sto godina kluba a kurcem se nije pomaklo od dolaska Boga kluba da istome bude bolje, nego je ego i "Moje - JA" preovladalo.
Samo pazite krajem jula kada se budu redale majke i rodbina ovih u klubu sto nema igraca, pojacanja, sto nema para, plata, projekata pred novu sezonu a da ne pricamo pred europu.
I da to je Mulalic rekao..
Mislim da se Amar rijesava igraca koji su po njemu bili preplaceni u odnosu na ono sto su na terenu pruzali.
I siguran sam da cemo imati neku finu ekipicu.
Pa evo i sad najmanje 9 mjeseci nisu plate primili, i dovedes igraca iz Lokerena,produzis Ikica i mozda Jovanovica. Sreca pa imamo takvog "madjionicara", mene licno babo ne bi mogao nagovoriit da dzaba radim.
ma samo lagano nastavi...ne mogu da vjerujem da ti kao navijac Zelje ne vidis neku pozitivu u vidu fine ekipe i ne gajis neku nadu...nego sve na crnjak okreces...covjek se zapita...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:01 pmCuj prplaceni a ekipa nam.jeftinija za ravno 8000 km mjesecno.....PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:42 pmNe bih se slozio, da samo tri valjaju a ostali "smetaju".Elegant je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:32 pmTo je ta Amarova teorija na koju se pojedinci idalje loze, a ona glasi tri igraca da valjaju ovi ostali da smetaju i najjaci si, ali zato za par godina to sve otplacujes i placas puta tri kao sto mi trenutno radimo pa nam je imovina i sam klub na konac objesen. A kako stvari stoje idemo u nove kredite i zaduzenja (upitno je da li kod banaka ili "ovih sto vole Zelju" kojekavih "poduzentik") jer je frka sto se blizi sto godina kluba a kurcem se nije pomaklo od dolaska Boga kluba da istome bude bolje, nego je ego i "Moje - JA" preovladalo.
Samo pazite krajem jula kada se budu redale majke i rodbina ovih u klubu sto nema igraca, pojacanja, sto nema para, plata, projekata pred novu sezonu a da ne pricamo pred europu.
Mislim da se Amar rijesava igraca koji su po njemu bili preplaceni u odnosu na ono sto su na terenu pruzali.
Pa evo i sad najmanje 9 mjeseci nisu plate primili, i dovedes igraca iz Lokerena,produzis Ikica i mozda Jovanovica. Sreca pa imamo takvog "madjionicara", mene licno babo ne bi mogao nagovoriit da dzaba radim.
Gavrane baci asocijaciju makar i cirevi popucaligavran je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:49 pmMislim,odnosno znam,da ce biti 5 velemajstorabuckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:40 pmImas 3 velemajstora
Imas 4 mlada talenta
Jah eto......KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:05 pmma samo lagano nastavi...ne mogu da vjerujem da ti kao navijac Zelje ne vidis neku pozitivu u vidu fine ekipe i ne gajis neku nadu...nego sve na crnjak okreces...covjek se zapita...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:01 pmCuj prplaceni a ekipa nam.jeftinija za ravno 8000 km mjesecno.....PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:42 pm
Ne bih se slozio, da samo tri valjaju a ostali "smetaju".
Ne cekam jedva vec je to realna opcija.....bianco blu je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 8:23 pmJedva čekaš da se povrijede Štila i Zec, jelde?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 7:51 pmA sta cemo kada se stila i ermin povrijede sto je izvjesno jer 4-5 mjeseci nisu igrali ozbiljan fudbal....
Gdje sam ja to napisao da prizeljkujem da se povrijede.....buckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:08 pmPrizeljkivati da se najbolji igraci tvog kluba povrijede je isto kao da prizeljkujes da ti se ukucani razbole. Za mene nema razlike.
Ako mislis dobro, valjda se kaze ne do Bog.
Sorry, zaboravih da si ti samo dobronamjeran.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:10 pmGdje sam ja to napisao da prizeljkujem da se povrijede.....buckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:08 pmPrizeljkivati da se najbolji igraci tvog kluba povrijede je isto kao da prizeljkujes da ti se ukucani razbole. Za mene nema razlike.
Ako mislis dobro, valjda se kaze ne do Bog.
Gdje sam ja napisao to sto ti tvrdis....buckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:11 pmSorry, zaboravih da si ti samo dobronamjeran.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:10 pmGdje sam ja to napisao da prizeljkujem da se povrijede.....buckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:08 pmPrizeljkivati da se najbolji igraci tvog kluba povrijede je isto kao da prizeljkujes da ti se ukucani razbole. Za mene nema razlike.
Ako mislis dobro, valjda se kaze ne do Bog.![]()
KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:06 pmGavrane baci asocijaciju makar i cirevi popucaligavran je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:49 pmMislim,odnosno znam,da ce biti 5 velemajstorabuckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 9:40 pmImas 3 velemajstora
Imas 4 mlada talenta
![]()
Rajko Janjanin?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:15 pmKogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:06 pmGavrane baci asocijaciju makar i cirevi popucali![]()
Eto vam asocijacija....
Legnda kaze no Stila no parti.....buckybarnes1921 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 10:15 pmMa nista, samo ti nastavi biti dobronamjeran i iskreno zabrinut. Ne obaziri se na nas optimiste.
Kad se povrijede, nek mesa igra desetku. Zna je deda pljunuti. Legenda kaze da bilobrk jos uvijek leti za njom.