Daj asocijaciju laganu za pocetak
Ako gledas kao neku vrstu obratnog oportunitetnog troska onda jeste 100.000 jer bi u slucaju odlaska vani imao trosak putivanja u rangu orgabizacije tekme pa bi umjesto minusa od 30.000 npr bio u dobitku od 70.000Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned jun 14, 2020 9:55 pmA racunas li koliko kosta organizacija utakmice...
Koliko kosta snjestaj za gostujucu ekipu jer si kao domacin to duzan obezbjediti....
Nije to bas 100 000
Kuba
Prestao....kao mlad sam bio zabrazdio....sad sam pod stojadinomstorm_raider je napisao/la: ↑ned jun 14, 2020 11:53 pmgavrane, jesi li se to poceo drogirati pod stare dane?
Dobro i to znaci da bi bili u plusu 70 000 a ne 100 000....ponosannavas je napisao/la: ↑ned jun 14, 2020 11:35 pmAko gledas kao neku vrstu obratnog oportunitetnog troska onda jeste 100.000 jer bi u slucaju odlaska vani imao trosak putivanja u rangu orgabizacije tekme pa bi umjesto minusa od 30.000 npr bio u dobitku od 70.000Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned jun 14, 2020 9:55 pmA racunas li koliko kosta organizacija utakmice...
Koliko kosta snjestaj za gostujucu ekipu jer si kao domacin to duzan obezbjediti....
Nije to bas 100 000
Navijaci Zrinje placu za Rustemom..... tako da ....Amar najbolje zna naravno.... svjez primjer Alispahic.Nemaveze je napisao/la: ↑pon jun 15, 2020 9:14 amNe zna covjek sta je gore
Sto nas je prvi odbio ili sto drugi navodno dolazi.
Samo to da nas mahala povezuje sa ovakvim fudbalskim invalidima je znak gdje smo.
Nije bilo davno da smo se sprdali na racun ove dvojice.
Kako se sve okrene u kratkom periodu predlazem da od sada hvalimo svakog igraca u PLBIH. Nikad se ne zna.
A yebo ga vise i Misimovic i Amar.....Srcezelje je napisao/la: ↑pon jun 15, 2020 9:24 amZivo me zanima da li se na ovom forumu hvalio dolazak svakog igraca kojeg je Miske doveo,ili se pljuvalo po svakome,kao sto se to radi kada Amar nekog dovodi.Steta sto me tad nije bilo na forumu,al garant su sve bili vanzemaljci(na forumu) sto ih miske dovodi.
Srcezelje je napisao/la: ↑pon jun 15, 2020 9:21 amNavijaci Zrinje placu za Rustemom..... tako da ....Amar najbolje zna naravno.... svjez primjer Alispahic.Nemaveze je napisao/la: ↑pon jun 15, 2020 9:14 amNe zna covjek sta je gore
Sto nas je prvi odbio ili sto drugi navodno dolazi.
Samo to da nas mahala povezuje sa ovakvim fudbalskim invalidima je znak gdje smo.
Nije bilo davno da smo se sprdali na racun ove dvojice.
Kako se sve okrene u kratkom periodu predlazem da od sada hvalimo svakog igraca u PLBIH. Nikad se ne zna.
Naravno da se nije hvalio dolazak svakog, niti ce to ikada biti slucaj. Ko god da je to napisao, slagao je... I naucite razliku izmedju konstruktivne kritike i pljuvanja.Srcezelje je napisao/la: ↑pon jun 15, 2020 9:24 amZivo me zanima da li se na ovom forumu hvalio dolazak svakog igraca kojeg je Miske doveo,ili se pljuvalo po svakome,kao sto se to radi kada Amar nekog dovodi.Steta sto me tad nije bilo na forumu,al garant su sve bili vanzemaljci(na forumu) sto ih miske dovodi.
U pravu si....