Do mene, ipak su 3 prelazna roka. Ja kad vidim da su nama pojacanja Jamak i Kosoric nema tu nekog optimizma.cipiripi je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 8:45 amMala ispravka kolega, imali su TRI prelazna roka da sloze ekipu. Nakon treceg prelaznog roka mi smo igracki najslabiji u zadnjih nekoliko sezone. Na kraju sezone cemo suditi o svemu, ali mene kao pojedinca izlazak u evropu ne cini sretnim, niti me pobjede u derbijima cine "sretnim" jer je to samo jedna utakmica u nizu. Ono sto mene moze uciniti sretnim i zadovoljnim jesu trofeji. Da li cemo ih osvojiti vrijeme ce pokazati, ali da sam nesto previse optimistican i nisam kada znam sa kakvim igrackim kadrom raspolazemo, a konkurenti su bar za 30 % jaci.
Trenira Blazevic od Turske s nama.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 12:01 amPa kad smo doveli povrijeđenog Miletića šta fali i ove nespremne.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon mar 02, 2020 11:50 pmMa i da dodju sada trebat ce im 15 dana da fol nadoknade izgubljeno. Iskreno ne trebaju nam sada, kad nismo bili u stanju sve to zavrsiti prije pocetka prvenstva.
Je li trenira Ajaji gdje? Je li ovaj trenira s nama Blažević?
Pa eto on bi mogao odmah upasti, mada ne znam je li bolji od Siniše. Čim Amar za njeg kaže da se nada da će igrati kao prije 3 godine, znači nije nešto pokazao u zadnje vrijeme. Valjda neće ostati talent.mamba21 je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 10:32 amTrenira Blazevic od Turske s nama.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 12:01 amPa kad smo doveli povrijeđenog Miletića šta fali i ove nespremne.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon mar 02, 2020 11:50 pm
Ma i da dodju sada trebat ce im 15 dana da fol nadoknade izgubljeno. Iskreno ne trebaju nam sada, kad nismo bili u stanju sve to zavrsiti prije pocetka prvenstva.
Je li trenira Ajaji gdje? Je li ovaj trenira s nama Blažević?
Podrška do kraja, pa onda malo malo odmoriti (mi navijači) a u klubu nek opet rade isto tj ništa pa Jovo nanovoteteac8684 je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 8:19 amMa maximalno neozbiljno, ali eto, ne preostaje nam ništa drugo nego maximalnu podršku dati do kraja pa onda dati konačnu ocjenuubaceni element je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 4:02 amE yebo me nasa pojacanja. Ima li iko na dunjaluku da ovako dovodi igrace? Jedan tek zakrpio ligamente, drugi nema radnu dozvolu, treci nema vizu i ko zna sta jos... Al polako, dugo do maja, nek stignu na zadnja dva kola, uhar je.![]()
Ma novinari su sranje. Ili ne znaju ili ne smiju pitati prava pitanja. Jedino sto znaju je da objave neki click bait clanak ili da objave info s foruma.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 11:18 amMa ovo je ba cirkus. Ko da Hakimija i Sanču čekamo..
Hajde novinari pitajte danas yebem vas u posao šta je sa njima? Ima li kakvih drugih pojačanja ako se ne završi ovo sa njima a sve su prilike da neće..
Tako otprilike ide priča od prelaznog do prelaznog.salle86 je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 11:40 amPodrška do kraja, pa onda malo malo odmoriti (mi navijači) a u klubu nek opet rade isto tj ništa pa Jovo nanovoteteac8684 je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 8:19 amMa maximalno neozbiljno, ali eto, ne preostaje nam ništa drugo nego maximalnu podršku dati do kraja pa onda dati konačnu ocjenuubaceni element je napisao/la: ↑uto mar 03, 2020 4:02 amE yebo me nasa pojacanja. Ima li iko na dunjaluku da ovako dovodi igrace? Jedan tek zakrpio ligamente, drugi nema radnu dozvolu, treci nema vizu i ko zna sta jos... Al polako, dugo do maja, nek stignu na zadnja dva kola, uhar je.![]()