Ma mene je Dženan jučer izludio. Fakat sam bio poludio totalno, onaj pokušaj loba je prelio čašu.Qooler je napisao/la: ↑ned feb 23, 2020 10:12 pmPotpuno se slažem vezano za Pavića i Zajmovića. Pavić trči gore dole ko lud.samo_plavo je napisao/la: ↑ned feb 23, 2020 9:59 pmMoram nešto reći vala. Previše se sere o Paviću. Nije idealan i treba mu 10 centaršuteva da bi uradio jedan ispravan, ali momak je jučer istrčao nekoliko puta preko cijelog terena sa loptom, iznio loptu, napravio dosta problema po toj strani. Eh sad, drugo je što ispred sebe ima jednog mamlaza Zajmovića i ostale saigrače koji čekaju da Pavić sam sve završi... Onaj luđak Zajmović niti mu pomaže u odbrani, niti se nudi Paviću kad idu naprijed. Smeta čovjeku i baš sam ga pratio u tim situacijama, stoji i čeka da vidi šta će Antonio uraditi i izmisliti umjesto da se otkriva i da se iskoristi taj višak na strani. Veliki su problem takve situacije kad se izgubi lopta, jer imaš beka koji ne može stići da se vrati i imaš neodgovornog debila kojem ne pada napamet da pomogne nazad... Da je jučer Veselinović igrao na mjestu Dženana, siguran sam da bismo ih dobro namučili sa te strane gdje bi bili Pavić i Veseli i ubijeđen sam da bismo dali taj jedan gol... Pavić jd top bek kad igra sa krilom koje zna da surađuje i zna šta treba da radi, a sa Zajmovićem da staviš Robertsona lik bi se pogubio...
Raduje me Jovanović. Odličan!
Zajmović u x slučajeva krene driblat izgubi loptu i onda se vraća nazad brzinom i zainteresovanošću kao da se zagrijava pored aut linije.
Opet sa Veselim je OK to pozadi jer on koliko toliko pomaže nazad, ali zato isto Veseli nikom živom loptu ne da kada ide u napad. Da ih je nekako da saradjuju bili bi odlični, ali velik broj luta Pavić onako bezveze istrči i ostane pored aut linije dok Veseli solira.

I eto baš mi je to zapalo za oko, pravo me iznerviralo to kad Pavić krene, pretrči nekoliko desetina metara, a Zajmovića ni na mapi da pomogne...
Sa Veselim smo opasniji 50%, on uvijek nešto izmajmuniše, a zna i pasti i izboriti penal, nadati se da će sa njim biti bolje...