Tako je. Slažem se.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:43 amNisam napisao da tako klub treba da funkcionise.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:37 amNe znam, ali sam shvatio da ti znaš sve i složio se s tobom.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:31 am
Inace ti znas kako treba funkcionisati?
Gdje su klubovi koje ti vodis..
Kao sto su to bile lazi tako je i ovo. Ali nekome odgovara da se laze..
Pitanje jedno, gdje na kraju zavrsi onaj krov sto se pravi u Turskoj?
Tačno takoPlava Porodica je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:04 pmA za novu godinu u fejsu vodaju po tri pič.ke sa sobom i naruče one boce pića što šljašte pa kad bih popio ponio bih flašu kući da ne trošim struju na sijaliceNeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 10:56 pmMožete biti i za ove i za one, ali neka nam je Bog na pomoći, finansijska, a samim tim i situacija među igračima je krajnje alarmantna!
Sramota je da u klubu koji se bori za "nešto", igrači jedni od drugih posuđuju 50 KM...
Sramotno i žalosno!
"Tako je. To je pravi sistem. Tako treba da funkcioniše klub."Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:53 amTako je. Slažem se.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:43 amNisam napisao da tako klub treba da funkcionise.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:37 am
Ne znam, ali sam shvatio da ti znaš sve i složio se s tobom.
Kao sto su to bile lazi tako je i ovo. Ali nekome odgovara da se laze..
Pitanje jedno, gdje na kraju zavrsi onaj krov sto se pravi u Turskoj?
Ne znam, nisam ti ja upućen. Ali ti znaš vjerovatno i tako je kako kažeš.
Kosoric je trenutno kvalitetom daleko od Sipovica. Blizi je kvaliteti Bogija.mamba21 je napisao/la:Ako dodje Aco, to ce biti Sipovic za Sipovica.
A veseli sa tri prepičke, ja onakve ni u putu ne mogu srestiZivim Zeljeznicar je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 1:09 amTačno takoPlava Porodica je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:04 pmA za novu godinu u fejsu vodaju po tri pič.ke sa sobom i naruče one boce pića što šljašte pa kad bih popio ponio bih flašu kući da ne trošim struju na sijaliceNeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 10:56 pmMožete biti i za ove i za one, ali neka nam je Bog na pomoći, finansijska, a samim tim i situacija među igračima je krajnje alarmantna!
Sramota je da u klubu koji se bori za "nešto", igrači jedni od drugih posuđuju 50 KM...
Sramotno i žalosno!
Zekonja junior ubi belvedere hahaha a para se nema![]()
Na moju sreću ili žalost, često sjedim sa igračima, bivšim igračima, članovima stručnog štaba i sl. Većina vjerovatno nema tu priliku pa misli da je med i mlijeko. A tako nije već odavno.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:59 pmEvo ovaj se tek registrovo i otvara nam oci u prvom postu da igraci posudjuju petobe jedni od drugih. Pa za ovakve lazi i gluposti dozivotni ban
Isto mislimo
Nek ne plaća, bolji Svraka bez primanja bio od svih ovih s redovnim primanjima.