Ne daju ti godine da lazes valjda...Glas Razuma je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:23 pmVrijeme leti, trava raste, ljudi zaboravljaju. Tako nekako bih posljednju godinu opisao u Zeljeznicaru. Nazalost, oni nesto povodljiviji su se zaletili, a oni nesto kriminogeniji su pripremili led. Podijeljeni smo na one koji opravdavaju kriminal jednog covjeka i na one koji vole Zeljeznicar. Molim vas nemojte mi komentare brisati, to je misljenje nekoga ko je preko 4 pune decenije uz Zeljeznicar, a obisao sam vise od pola planete. Moramo biti jasni, Zeljeznicar i ako osvoji titulu ce biti u velikim problemima. Gospodin Osim je navodno dao pare za posljednju platu, onu trecu da ne bi igraci bez arbitraze dobili slobodne papire, a naplatice taj novac opet kroz kamatu. Oproban sistem, bankomat jos radi, Zeljovci jos sute. Gospodo draga, samo za vas koji citate, a citate: vratice se, a znate vec ko, a tada cete se sami izmedju sebe poklati. I sada vam malo fali.
Nije valjda da Ivicu prozivas?Glas Razuma je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:23 pmVrijeme leti, trava raste, ljudi zaboravljaju. Tako nekako bih posljednju godinu opisao u Zeljeznicaru. Nazalost, oni nesto povodljiviji su se zaletili, a oni nesto kriminogeniji su pripremili led. Podijeljeni smo na one koji opravdavaju kriminal jednog covjeka i na one koji vole Zeljeznicar. Molim vas nemojte mi komentare brisati, to je misljenje nekoga ko je preko 4 pune decenije uz Zeljeznicar, a obisao sam vise od pola planete. Moramo biti jasni, Zeljeznicar i ako osvoji titulu ce biti u velikim problemima. Gospodin Osim je navodno dao pare za posljednju platu, onu trecu da ne bi igraci bez arbitraze dobili slobodne papire, a naplatice taj novac opet kroz kamatu. Oproban sistem, bankomat jos radi, Zeljovci jos sute. Gospodo draga, samo za vas koji citate, a citate: vratice se, a znate vec ko, a tada cete se sami izmedju sebe poklati. I sada vam malo fali.
Kakav ban.. Prije prijatelj forumaANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:59 pmEvo ovaj se tek registrovo i otvara nam oci u prvom postu da igraci posudjuju petobe jedni od drugih. Pa za ovakve lazi i gluposti dozivotni ban
Hvala tisastrane je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:01 amKakav ban.. Prije prijatelj forumaANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:59 pmEvo ovaj se tek registrovo i otvara nam oci u prvom postu da igraci posudjuju petobe jedni od drugih. Pa za ovakve lazi i gluposti dozivotni ban![]()
Slažem se, ove koji pišu odjednom prvi dan o nekim problemima treba skloniti. S druge strane problema ima i to je jasno i ne treba sve gurati pod ćilim, jer će se to sve Želji vratiti, nikome lično neće.AdmirA je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:11 amNe gurajte me tamo gdje nisam, već sam pisao o tome, a isto tako ne gurajte te neke priče i podvale, provaljujete se bezvezne i kvarite temu, a i mi ostali zajedno sa vama. Nikad ništa konstruktivno niste iznijeli ni za vrijeme Misimovića ni sada pogotovo, već samo kojekakve podvale. Mani te se toga Boga vam, trujete temu.
Tako je. To je pravi sistem. Tako treba da funkcioniše klub.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:14 pmDo jucer Svraka po piku prodavao stvari.NeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 10:56 pmMožete biti i za ove i za one, ali neka nam je Bog na pomoći, finansijska, a samim tim i situacija među igračima je krajnje alarmantna!
Sramota je da u klubu koji se bori za "nešto", igrači jedni od drugih posuđuju 50 KM...
Sramotno i žalosno!
Bolji je bio taj Svraka od sve i jednog sa redovnim primanjima.
Vjerovatno ovo što je pisao dolazi do realizacije.PlaviVlak je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:19 amSlažem se, ove koji pišu odjednom prvi dan o nekim problemima treba skloniti. S druge strane problema ima i to je jasno i ne treba sve gurati pod ćilim, jer će se to sve Želji vratiti, nikome lično neće.AdmirA je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:11 amNe gurajte me tamo gdje nisam, već sam pisao o tome, a isto tako ne gurajte te neke priče i podvale, provaljujete se bezvezne i kvarite temu, a i mi ostali zajedno sa vama. Nikad ništa konstruktivno niste iznijeli ni za vrijeme Misimovića ni sada pogotovo, već samo kojekakve podvale. Mani te se toga Boga vam, trujete temu.
Također, šta je s tim tvojim najavama, jel nagađanje ili imaš nešto provjereno, ipak si kandidat za člana skupštine, podijeli sa nama to što znaš.
Ili možda ono od prošle zime što se pričalo?AdmirA je napisao/la: ↑ned dec 22, 2019 5:58 pmUbrzo ćete imati drugačije mišljenje. Klub će stati na zdrave noge, koliko znam i koliko imam informacije to je ključan proces u mjesecima pred nama, Skupština će mnogo toga reći, a uvjeren sam da ide na bolje, dosta je velikih "igrača" u igri i dosta toga ovisi o sposobnosti ljudi u klubu da to iskoriste.
Inace ti znas kako treba funkcionisati?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:21 amTako je. To je pravi sistem. Tako treba da funkcioniše klub.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:14 pmDo jucer Svraka po piku prodavao stvari.NeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 10:56 pmMožete biti i za ove i za one, ali neka nam je Bog na pomoći, finansijska, a samim tim i situacija među igračima je krajnje alarmantna!
Sramota je da u klubu koji se bori za "nešto", igrači jedni od drugih posuđuju 50 KM...
Sramotno i žalosno!
Ne znam, ali sam shvatio da ti znaš sve i složio se s tobom.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:31 amInace ti znas kako treba funkcionisati?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:21 amTako je. To je pravi sistem. Tako treba da funkcioniše klub.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:14 pm
Do jucer Svraka po piku prodavao stvari.
Gdje su klubovi koje ti vodis..
Znaš li ikad išta konstruktivno napisati ili se sve svodi na prepucavanja s drugim forumašima?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:31 amInace ti znas kako treba funkcionisati?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:21 amTako je. To je pravi sistem. Tako treba da funkcioniše klub.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet jan 03, 2020 11:14 pm
Do jucer Svraka po piku prodavao stvari.
Nisam napisao da tako klub treba da funkcionise.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:37 amNe znam, ali sam shvatio da ti znaš sve i složio se s tobom.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:31 amInace ti znas kako treba funkcionisati?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:21 am
Tako je. To je pravi sistem. Tako treba da funkcioniše klub.
Bezveze vala Kosoric. Nadam se da cemo boljeg dovesti.Haklapuc je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:42 amZnaš li ikad išta konstruktivno napisati ili se sve svodi na prepucavanja s drugim forumašima?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:31 amInace ti znas kako treba funkcionisati?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 12:21 am
Tako je. To je pravi sistem. Tako treba da funkcioniše klub.
Za Kosorića u normalnim okolnostima nisam, ali obzirom na tržišnu ponudu i našu platežnu moć, bojim se da smo prinuđeni da ga gledamo...