zeljeznicka21 je napisao/la: ↑pon dec 09, 2019 3:01 pm
E cuj pljuvati nase dijete jer se nije mogao nametnuti u ekipi koja je kad je dosao zavrsila na sredini tabele Serie A, nevjerovatno
Po čemu si ti zaključio da Ja pljujem po Bajiću?
Vidi, jedna je stvar biti slijepi navijač i glorificirati sve što dolazi iz Tvog voljenog Kluba, ali ima jedna stvar, a ona se zove KVALITET. Po čemu si TI zaključio da je Bajić kvalitetan igrač, pod ovim mislim da zna igrati sa obje noge, udarac glavom dovoljno dobar da može zabiti gol iz svake 5 šanse, da zna ocijeniti kada dodati, a kada ne, da li su to bili kriteriji? AKo su ovo kriteriji onda moramo biti svjesni jedne činjenice, on ne zna ući u tramvaj desnom nogom, igra glavom mu je na Vi, svaki put zažmiri kao da udara medicinku i da ne nabrajam dalje. Ono što on stvarno ima je ta lijeva noga i šut, sve ostalo je toliko loše da je i njegovo "napredovanje u karijeri" realno i objektivno (zaboravih spomenuti koliko je spor, da je to očajno). Što bi rekao član foruma @PratimsamoPlave Van Persie, ali za sirotinju.
Amira H. sam spomenuo i samo iznad komentari su potvrdili da je nejak i da je sklon povredama zbog svoje konstitucije.
Da ne bude zabune, Ja bih volio da se prodaju, jer Klub ima procenat i donosi benefit.
Najbolje mjerilo kvaliteta igrača koji odu odavde je utakmica NK Osijek-FK Tuzla City. Pogledajte i imamo o čemu pričati.
Bilbija ode u Koreju i ne može da se nametne (Koreju), a za Bajića je on Van Persie, pa onda ode Duljević kao velika zvijeda i trener Dinamo Dresdena u par caka pokaže ustvari koliko je jadan igrač, itd. Šta hoću da kažem, nema kvaliteta kod Nas, samo je stvar kako ćete menadžer dobro prodati i to je to. Mi imali sreću da za iznad navedenu dvojicu dobijemo dobre pare i to je to, nema više ništa od njih. Motaće se po nekim nižerazrednim evropskim ligama i adio.
Zašto se pokušava opravdati nešto što je nemoguće opravdati. Neće se mir unijeti Vašim lažima i obmanama. Koliko vidim ovdje se ljudi trude i da zanemare neke stvari, a npr. dođeš Ti i Brkoo i kažete dajte potporu, dobro je ovo, a ne biće bolje. Pa ne možemo svi biti slijepi i ludi od ljubavi prema Klubu.
@Brkoo, neozbiljan si za bilo kakve normalne i konstruktivne rasprave.
P.S. Sipović se vraća u Arabiju.