Kao po obicaju, mjere nemamo ni u cemu.
Utakmica po mom vidjenju nije bila toliko losa, imali smo inicjativu, moglo je sve otici i na drugu stranu i mnogi ovdje ne bi pisali nista od tog sto su “vidjeli”.
Poraz je sastavni dio fudbalske igre i treba izvuci pouke iz njega.
Bogi ne moze i to je svima jasno i mislim sa je zavrsio svoje.
Sinisa ? Okej pozrtvovan i ostar( po meni preostar i bezGlav) To je jedino sto moze ponuditi, da nema toga ne bi se uopste bavio fudbalom. Za rotacije igrac, treba nam neko ko ce otvarati stranu, ko ce praviti visak u napadu i neko ko ce biti skolovani solidni bek nazad, bar za nase uslove jer novca nemamo da platimo kapitalca.
Dado i Mesa? Jedan je po meni visak, a to je Dado, Mesa sve radi sto radi i Dado a Mesi vise vjerujem, druga stvar upari ga sa Bojom mislim da bi prodisao i Mesa.
Stila i Rama odlicni, Rama u par navrata ulazio unutra otvarao prostor Sinisi, ovaj ne umije i dzaba. Stila pleše, uzitak gledati..
Veseli ce biti igrac utakmice na derbiju jer u njega ide jedna losa jedna dobra utakmica, nazalost. Da ima kontinuitet ne bi bio ovdje.
Krpa jucer ograisao, ne zbog penala nego generalno lose odluke. Mora se iskupiti u debiju. Sto se tice penala, nije lose sutao, stativa jbg.
SVE PREKIDE TREBA DA IZVODI ŠTILIĆ SEMIR.
Muka mi je bila sto Dado uzima slobodnjak i izvodi, a pored Bogi stoji. Kad je slobodnjak svi bjezite, zauzmite polozaj i gledajte doktora..
Vjerujem da ce se izvuci pouke i da ce na derbiju da se potuku, nisam strasljiv i pesimista, po meni sve osim poraza je ok jer nas drzi na 3 boda a to je nista, pojacati se pa onda na proljece prekucati.
Pojacanja? Ne znam odakle ce se placati, znam da novca nema, ima ga manje nego neki misle, ali zeljeli su jako ove pozicije sad neka razmisljaju, po meni na pauzi treba da navijaci/ skupstina ko vec trazi STVARNO stanje u klubu sto se tice finansija/ obaveza (placenih / neplacenih) pa da vidimo gdje smo jer je to najbitnije svidjelo se to nekome ili ne.
Pozdrav